Sveiki, nesu visai naujoke cia, tik prisiregistravau nauju niku nes nelabai norreciau kad atpazintu pazistami.
Esu 22 metu istekejusi moteris, esu gan jauna bet diagnoze nepavydetina.
Nuo pacios mazens vaikai buvo gyvenimo stebuklu ir atrode kai tik istekesiu visada ju turesiu ir tikrai ne viena.
Istekejau, jau netycia kaip ir pradejome apie juos svajoti bet staiga dingo menesines, pagalvojau kad nuo streso, praejo vienas menuo, antras, prasidejo trecias kreipiausi i gydytojus. Padare kraujo tyrimus FSH 80 DIAGNOZE: kiausydziu nefukcionavimas, vienintele gilimybe tureti vaikuti IVF su donores kiausialaste. Ilgai negalejau patiketi, gydytojas paskire pakaitine hormonu terapija, ilgai negalejau patiketi, vaistu negeriau tikejau kad tai klaida, po menesio pakartoti kraujo tyrimai FSH 101. Bei LH labai padidejes, E2 labai sumazejes.
Geriu vaistus (pakaitine hormonu terapija), laukiu neuzilgo turi prasideti mmmm...
zinau kad galimybes paciai susilaukti vaiku visiskai nera bet tikejimas manes neapleidzia, bet visties turiu galvoti apie IVF, nors cia tam kad atsilieptu mamos pastojusios po IVF su donorem kiausialasciu, pasotoku kur viskas vyko, is kielinti IVF pastojot, kaip su donorem ???? jeigu galima visiskai viska, noriu daugiau zinoti, tiksliai nezinau kiek viskas kainuoja visur rasosi kiek kainuoja IVF bet o kaip del donores???? Ir dar turiu sese gal ji galetu butu donore, ji neatsisako bet pati nezinau ar noriu del daugeliu prezasciu nors sautykiai su sese labai labai arti, draugiski ir t.t.
Jeigu taip atsitiktu kad sese galetu buti donore ar jai tai nepakenktu??? ji savo vaikuciu kolkas neturi.
Prasau mamos buvusios mano padetyje atsiliepkit.
Ir dar zinau kad lietuvoje kaip ir neatlieka su donores kiausialaste IVF, bet viena gydytoja man pasake kad darytu jeigu rasciau pati donore kaip suprasti????
Va situacija tokia kokia yra