Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(lorensio @ 2009 01 04, 14:16)
Na ka mergaites mums jau 25 savaites  smile.gif  smile.gif  smile.gif dariausi su donorinem Rigoi smile.gif ir visom patarciau tik nesidaryt lietuvoi su donorinem .Pries kelius metus praejau ta pragara lietuvoi, bet cia buvo pries kelius metus tai pasakyciau Lietuva dar akmens amzui pagal latvius toi stiti lotuliukas.gif

Saugok save ir linkim visko ko geriausio! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lorensio @ 2009 01 04, 12:16)
Na ka mergaites mums jau 25 savaites  smile.gif  smile.gif  smile.gif dariausi su donorinem Rigoi smile.gif ir visom patarciau tik nesidaryt lietuvoi su donorinem .Pries kelius metus praejau ta pragara lietuvoi, bet cia buvo pries kelius metus tai pasakyciau Lietuva dar akmens amzui pagal latvius toi stiti lotuliukas.gif

Atrodo dar taip neseniai pradingai ir sitokios naujienos bigsmile.gif . Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorensio @ 2009 01 04, 13:16)

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,galvoju gal isliesiu as cia savo dusia.manau,kad visoms kas cia apsilanko panasios problemos,tai galvoju,kad ir suprasit mane.taigi,kad turim problemu del vaisingumo suzinojau praejus metams po vestuviu,tai yra problemu turi mano vyras.cia mano antra santuoka.is pirmos santuokos turiu saunuoli sunu.jis jau beveik pilnametis.taigi pries 1,5m pradejom tirtis,vazinejom i klaipeda.darem pora bandymu.nu ir apvalus nulis.o maziuko taip norisi.vis pagalvoju apie LV.apie donoriste,nes nemanau,kad butu kitas variantas.mano nuomone tai vis geriau nei isivaikinti.biski striuka su pinigeliais dabar,bet neuzilgo tai issispres,tik dar neapsisprendem i kuria klinika vaziuot.gal jus patartumet blush2.gif .visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikutemazute @ 2009 02 22, 20:10)
sveikutes,galvoju gal isliesiu as cia savo dusia.manau,kad visoms kas cia apsilanko panasios problemos,tai galvoju,kad ir suprasit mane.taigi,kad turim problemu del vaisingumo suzinojau praejus metams po vestuviu,tai yra problemu turi mano vyras.cia mano antra santuoka.is pirmos santuokos turiu saunuoli sunu.jis jau beveik pilnametis.taigi pries 1,5m pradejom tirtis,vazinejom i klaipeda.darem pora bandymu.nu ir apvalus nulis.o maziuko taip norisi.vis pagalvoju apie LV.apie donoriste,nes nemanau,kad butu kitas variantas.mano nuomone tai vis geriau nei isivaikinti.biski striuka su pinigeliais dabar,bet neuzilgo tai issispres,tik dar neapsisprendem i kuria klinika vaziuot.gal jus patartumet blush2.gif .visoms sekmes 4u.gif

o tai daktarai nieko jau nesiulo? LT as turiu omeny unsure.gif nei IVF nepadetu? visai prasta sperma? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikutemazute @ 2009 02 22, 20:10)

O kodėl IVF nebandot ? Negi visai pas vyrą gyvų nerasta. g.gif
Atsakyti
Labas visoms, as cia naujoke, tad pradziai siek teik apie musu beda parasysiu. Mano brangiajam nustatyta azoospermija, tai nustate pagal pilna spermos tyrima klinikoje motina ir vaikas. Tyrima atliko pries metus , gydytojas siule daryti TESA, bet kadangi mes dar jauni, nusprendem atideti kuriam laikui. Manom kad tas laikas jau atejo, vel pradedame dometis. Visa ansciau rasta informacija tik liudindavo, bet perskaicius si foruma, matau "sviesa tunelio gale" smile.gif Dziugina kad mes tokie nevieni (na negrazu taip sakyti, bet tai guodzia). Kaip supratau vienintelis realus sansas tureti leliu musu atveju yra donoras. Manom kad TESA daryt neverta, nes tik kruva pinigeliu isleisim ir jokio tolko, kaip supratau su tokia diagnoze nera susilaukusiu savo leliaus.
Turiu pasiulyma padaryti sio skyrelio statistika :
nikas -> kokia problema -> kokie tyrimai, gydymai atlikti -> rezultatas

Dar turiu klausim ar latvijoje EGV klinikoje, darant procedura su donoru pora turi buti butinai vede? Na mes ruosiames susituokti rudeni, o tyrimus ir keliaut artyn tikslo norim pradeti kuo anksciau.Gal ir lietuvoje nelabai kreipia demesi kol nesame susituoke. Maniskiui vis gydytojai sake " sansu mazai kad turesi leliu, bet kai labai noresi ateik ziuresim ka galima padaryti" na tai ir nuleidome rankas. Manom kad kaiptik reikia bandyt darytis visokias proceduras kol jaunesni, gal organizmas geriau reaguoja.
Atsakyti
QUOTE(Liudnute @ 2009 02 26, 14:07)
Labas visoms, as cia naujoke, tad pradziai siek teik apie musu beda parasysiu.

as tai jusu vietoj pirmiausia pakartociau tyrima wink.gif sperma pas vyrus LABAI kinta, yra daug visokiu niuansu smile.gif taigi pirmiausia dar kartokit rytima..gal kokius vitaminus pagerkit..tada vel kartokit...as patikeciau ta beviltiska situacija tik tada kai kokie 3 spermos tyrimai, daryti su 3men pertrauka, parodytu ta pati mirksiukas.gif nenuleisk dar ranku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudnute @ 2009 02 26, 15:07)
Labas visoms, as cia naujoke, tad pradziai siek teik apie musu beda parasysiu. Mano brangiajam nustatyta azoospermija, tai nustate pagal pilna spermos tyrima klinikoje motina ir vaikas. Tyrima atliko pries metus , gydytojas siule daryti TESA, bet kadangi mes dar jauni, nusprendem atideti kuriam laikui. Manom kad tas laikas jau atejo, vel pradedame dometis. Visa ansciau rasta informacija tik liudindavo, bet perskaicius si foruma, matau "sviesa tunelio gale" smile.gif Dziugina kad mes tokie nevieni (na negrazu taip sakyti, bet tai guodzia). Kaip supratau vienintelis realus sansas tureti leliu musu atveju yra donoras. Manom  kad TESA daryt neverta, nes tik kruva pinigeliu isleisim ir jokio tolko, kaip supratau su tokia diagnoze nera  susilaukusiu savo leliaus.  Turiu pasiulyma padaryti sio skyrelio statistika :
nikas -> kokia problema -> kokie tyrimai, gydymai atlikti -> rezultatas

Dar turiu klausim ar latvijoje  EGV klinikoje, darant procedura su donoru pora turi buti butinai vede? Na mes ruosiames susituokti rudeni, o tyrimus ir keliaut artyn tikslo norim pradeti kuo anksciau.Gal ir lietuvoje nelabai kreipia demesi kol nesame susituoke. Maniskiui vis gydytojai sake " sansu mazai kad turesi leliu, bet kai labai noresi ateik ziuresim ka galima padaryti" na tai ir nuleidome rankas. Manom kad kaiptik reikia bandyt darytis visokias proceduras kol jaunesni, gal organizmas geriau reaguoja.

Labas, tikrai yra susilaukusių po TESA leliuku.Viena forumiete neseniai pagimdė dukrytę po TESA.Jei yra galimybė su TESA tai manau,kad labai verta apsvarstyti tokią galimybę,donora bet kada galima susirasti.
Sekmės
Atsakyti
Liudnute, per anksti nuleidot rankas. Padaryti isvadas is vieno spermos tyrimo tikru tikriausia nesamone doh.gif Vyrui pirmiausiai reikia visapusiskai issitirti, gal ras kokia priezasti, gal pritaikys kazkoki gydyma ir gal net tos tesos nebeprireiks. Taigi reikia viska isbandyti, apie donora dar spesit pagalvoti blush2.gif
Atsakyti
Tyrima dare ir kauno klinikose, tapati pasake sad.gif na reikes pradeti viska is naujo ir ziuret ka daktarai sakys smile.gif O kokius dar tyrimus galima daryti? Skaiciau kad geneti tyrima reik atlikti. Ka jis duoda?
Atsakyti
QUOTE(Liudnute @ 2009 02 26, 16:59)
Tyrima dare ir kauno klinikose, tapati pasake sad.gif na reikes pradeti viska is naujo ir ziuret ka daktarai sakys smile.gif O kokius dar tyrimus galima daryti? Skaiciau kad geneti tyrima reik atlikti. Ka jis duoda?

Kreipkites i androloga - paziuretu kaip su prostata reikaliukai, istirtu paseli, paziuretu ar nera varikoceles, padarytu hormonu tyrimus.
Del genetinio tyrimo tiksliai nezinau blush2.gif
Atsakyti