Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

artimiausiom dienom tureciau gauti atsakyma is latvijos kokios pas juos kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 11 10, 19:26)
Kreipiuosi į visas, kurios galbūt artimiausiu metu bus Latvijoje ar turi pažįstamų/draugų/giminių- Latvijoje. Reikėtų sužinoti Gonalio/ Puregono kainą- Latvijoje.
Girdėjau iš vienos gydytojos, kad Latvijoje stipriai pigesni vaistai ir galioja Lietuvos receptai.
Šiandien pasiknisau per google ir radau, kad maždaug 40 proc. pigesni...  unsure.gif
Tas kas darosi ypatingai IVF- juk būtų nemažas atradimas ir pigesnis gydymas...

Nezinau, is kur ten stipriai pigesnis gonalis?
Parasyk, pls., kur parduoda ta 40% pigesni.
Pasiskambinau i klinika - ir ten gonalis lygiai tiek pat kainuoja, kaip ir pas mus. Netgi 20 lt brangesnis.
Atsakyti
naujienos tokios ejimas per 5 vaistines nieko nedave nes niekas tokiu vaistu nezino,su lietuviskais receptais ten negalima isigyti vaistu jokiu,ko gero cia reikia teirautis tose vaistinese gal kur prie tu kliniku kur sias proceduras atlieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2008 11 14, 15:25)
Nezinau, is kur ten stipriai pigesnis gonalis?
Parasyk, pls., kur parduoda ta 40% pigesni.
Pasiskambinau i klinika - ir ten gonalis lygiai tiek pat kainuoja, kaip ir pas mus. Netgi 20 lt brangesnis.

Rašiau, kad radau internete psl. kur rašo, kad vaistai apskritai yra pigesni Latvijoje, o ne konkrečiai- Gonalis.
Plius kaip minėjau pažįstama endokrinologė sakė pasidomėti kainomis Latvijoje, nes jos ne vienas pacientas harmoninius vaistus perkasi pigiau Latvijoje ir galioja lietuviški receptai g.gif
Tiek ir žinių.
Papildyta:
QUOTE(kauniete31 @ 2008 11 14, 15:36)
naujienos tokios ejimas per 5 vaistines nieko nedave nes niekas tokiu vaistu nezino,su lietuviskais receptais ten negalima isigyti vaistu jokiu,ko gero cia reikia teirautis tose vaistinese gal kur prie tu kliniku kur sias proceduras atlieka  g.gif

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete31 @ 2008 11 14, 15:36)
naujienos tokios ejimas per 5 vaistines nieko nedave nes niekas tokiu vaistu nezino,su lietuviskais receptais ten negalima isigyti vaistu jokiu,ko gero cia reikia teirautis tose vaistinese gal kur prie tu kliniku kur sias proceduras atlieka  g.gif

Nu,ka,aciu uz rupesteli:)
ramu,jau zinom,kad ne pigesnis 4u.gif
Atsakyti
pasakoju: mano istorija, susijusi su sia tema.

Po ilgu nesekmiu LT,t.y, po nesekmingo pirmo IVF (beje, ne del mano, o del gydytojos kaltes-pavardziu ir klinikos neminesiu, tiek jau to - nebeprisimenu as tiksliai eigos ir vaistu pavadinimu, visgi 3 metai nuo to kosmaro praejo - kai atvaziavau tai procedurai su narkoze,mazu punkcija ar kaip ten vadinas, kur isima kiausinelius,kad apvaisinti, tai va,man tik prabudus, eme rekti ant manes,kam vaistu (nepamenu kokiu) is vakaro nesusileidau,mat kiausineliai buvo tusti,kazkas tokio.Man akys ant kaktos isvirto,nes apie tuos vaistus as pirma karta isgirdau,mat man nei recepto dave,nei snekos apie tai buvo, o pamirst tai as negalejau, kur ten pamirsi, jei viska preciziskai iki to darai,kiekviena diena tuo paciu metu badaisi ir pan. Tai va, po tos nesekmingos proceduros, atceit,kai pamate,kad kiausineliai tusti,liepe vykt namo, susileist ir vel atvykt. Tipo po to buvo 5 geri,3 apsivaisino, visus sudejo,rezultatas O. Aisku,mes toje klinikoje kreipemes i savininka del tos gydytojos kaltes, tipo,taip negalejo buti ir pan,na,bet kitam kartui mes nuolaida isreikalavom. Sekantis kartas, gavosi lyg ir 8, vel isodino, rezultatas O, likusius saldem, sodinom ir vel O. Isleidom virs 20000 Lt. Uzkniso juodai viskas.

Tai va, is gyvenimisku istoriju prisiklausiau,kad galimi donoro variantai, nes su manim viskas 100proc.tvarkoj,tik pas vyra tik l.mazai judriu, vaikystej persirges kiaulytem, visos zinom,kad buna del to komplikaciju, tipo,operacija nieko nepades ir t.t.Pradejau as brandinti ta minti, pakisau vyrui.Po keliu men.uzklausiau jo apie tai, jis buvo uz,ir per 1 men. viska susiorganizavau ....auginu nuostabu 1,5 m.suneli,be proto mylimas.Visi sako,kad "grynas'tetukas.

Kas liecia klinika, tai cia maciau tik apie EGV tesnekat, o as taip greit norejau rezultato,tai pasirinkau Embrions,nes jie is manes jokiu tyrimu neprase, o EGV prireike tyrimu, beje,as kruva tyrimu cia buvau pasidariusi,bet ar pritrukau kokio ar kaip ten buvo, bet del tos uzklausos ir apsisprendziau Embrions,beje,mane gydziusi gydytoja (punkcija dare kita,nes manoji tuo metu sirgo) rekomendavo sias klinikas. Kas del aptarnavimo ar dar kazko, tai viskas ten gerai. Pamenu su vyru sedim,dar viena pora is Lt laukia, o mes neissiduodam,kad is Lt, tylim, kaip kokie mazi vaikai...Uztruko ten koki pusvalandi ir neilgiau."Laba diena, donoro Nr,dar paklause ar kazka dariausi Lt, palinkejo sekmes ir prase informuoti kaip seksis".Visas procesas.Ir isdumem namo, po 2 sav. zinojau rezultata.

Tai va, issipleciau cia. Jau audziu minti sausio men.vel dumti Rygon, vyrui uzsiminiau ir jau rezgu planus. Esant ekonominei krizei, pats palankiausias metas butu antra pagranduka aptureti,dar namukuos pasedeti ir tadu jau dirbti eiti.Cia mano optimistiniai plana.Velnias zino,maz iskart ir nesigaus...
Atsakyti
QUOTE(giedrionka @ 2008 11 23, 15:25)
pasakoju: mano istorija, susijusi su sia tema.

Po ilgu nesekmiu LT,t.y, po nesekmingo pirmo IVF (beje, ne del mano, o del gydytojos kaltes-pavardziu ir klinikos neminesiu, tiek jau to - nebeprisimenu as tiksliai eigos ir vaistu pavadinimu, visgi 3 metai nuo to kosmaro praejo - kai atvaziavau tai procedurai su narkoze,mazu punkcija ar kaip ten vadinas, kur isima kiausinelius,kad apvaisinti, tai va,man tik prabudus, eme rekti ant manes,kam vaistu (nepamenu kokiu) is vakaro nesusileidau,mat kiausineliai buvo tusti,kazkas tokio.Man akys ant kaktos isvirto,nes apie tuos vaistus as pirma karta isgirdau,mat man nei recepto dave,nei snekos apie tai buvo, o pamirst tai as negalejau, kur ten pamirsi, jei viska preciziskai iki to darai,kiekviena diena tuo paciu metu badaisi ir pan. Tai va, po tos nesekmingos proceduros, atceit,kai pamate,kad kiausineliai tusti,liepe vykt namo, susileist ir vel atvykt. Tipo po to buvo 5  geri,3 apsivaisino, visus sudejo,rezultatas O. Aisku,mes toje klinikoje kreipemes i savininka del tos gydytojos kaltes, tipo,taip negalejo buti ir pan,na,bet kitam kartui mes nuolaida isreikalavom. Sekantis kartas, gavosi lyg ir 8, vel isodino, rezultatas O, likusius saldem, sodinom ir vel O. Isleidom virs 20000 Lt. Uzkniso juodai viskas.

Tai va, is gyvenimisku istoriju prisiklausiau,kad galimi donoro variantai, nes su manim viskas 100proc.tvarkoj,tik pas vyra tik l.mazai judriu, vaikystej persirges kiaulytem, visos zinom,kad buna del to komplikaciju, tipo,operacija nieko nepades ir t.t.Pradejau as brandinti ta minti, pakisau vyrui.Po keliu men.uzklausiau jo apie tai, jis buvo uz,ir per 1 men. viska susiorganizavau ....auginu nuostabu 1,5 m.suneli,be proto mylimas.Visi sako,kad "grynas'tetukas.

Kas liecia klinika, tai cia maciau tik apie EGV tesnekat, o as taip greit norejau rezultato,tai pasirinkau Embrions,nes jie is manes jokiu tyrimu neprase, o EGV prireike tyrimu, beje,as kruva tyrimu cia buvau pasidariusi,bet ar pritrukau kokio ar kaip ten buvo, bet del tos uzklausos ir apsisprendziau Embrions,beje,mane gydziusi gydytoja (punkcija dare kita,nes manoji tuo metu sirgo) rekomendavo sias klinikas. Kas del aptarnavimo ar dar kazko, tai viskas ten gerai. Pamenu su vyru sedim,dar viena pora is Lt laukia, o mes neissiduodam,kad is Lt, tylim, kaip kokie mazi vaikai...Uztruko ten koki pusvalandi ir neilgiau."Laba diena, donoro Nr,dar paklause ar kazka dariausi Lt, palinkejo sekmes ir prase informuoti kaip seksis".Visas procesas.Ir isdumem namo, po 2 sav. zinojau rezultata.

Tai va, issipleciau cia. Jau audziu minti sausio men.vel dumti Rygon, vyrui uzsiminiau ir jau rezgu planus. Esant ekonominei krizei, pats palankiausias metas butu antra pagranduka aptureti,dar namukuos pasedeti ir tadu jau dirbti eiti.Cia mano optimistiniai plana.Velnias zino,maz iskart ir nesigaus...

nelabai supratau,tai pastojai rygoje?
o tyliai i ausi,kur dareisi lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2008 11 23, 17:26)
nelabai supratau,tai pastojai rygoje?
o tyliai i ausi,kur dareisi lietuvoje?

Taip,pastojau Rygoje, o visas sudinas iki tol procesas buvo...parsysiu tau ...,nelabai cia as noriu garsiai deti, gi man ir cia nesaugu plirpt...maza kas
Atsakyti
QUOTE(giedrionka @ 2008 11 23, 18:09)
Taip,pastojau Rygoje, o visas sudinas iki tol procesas buvo...parsysiu tau ...,nelabai cia as noriu garsiai deti, gi man ir cia nesaugu plirpt...maza kas

pridedu - vaisingumo klinikoje
Atsakyti
QUOTE(giedrionka @ 2008 11 23, 18:07)
pridedu - vaisingumo klinikoje

aaaaaaaaaaaaaa,aisku
jau kazkas irgi buvo pabeges i ryga,dar pavasari-vasara,kai as daraiusi iui,tai irgi sake,kad jos ar neisskaiciuoja,ar mato,kad nulis bus vis vien daro...zodziu buvo visokiu kalbu ir perbego moterys i ryga ir labai sekmingai pastojo:)
as perbegciau,bet vyro taip toli neneusivesciau,jau cia reikia istatikyt,kad galetu,o ten tai visai laiko nera
Atsakyti
o kiokioj tu klinikoj daraisi? kelinta karta?
Atsakyti
Na ka mergaites mums jau 25 savaites smile.gif smile.gif smile.gif dariausi su donorinem Rigoi smile.gif ir visom patarciau tik nesidaryt lietuvoi su donorinem .Pries kelius metus praejau ta pragara lietuvoi, bet cia buvo pries kelius metus tai pasakyciau Lietuva dar akmens amzui pagal latvius toi stiti lotuliukas.gif
Atsakyti