QUOTE(Boruzele07 @ 2008 10 04, 20:10)
Nemanau, kad tokioje situacijoje galima juokauti, nes tai yra didelis isbandymas kiekvienai porai, tai yra taip skaudu.
Kiekvienam pajuokavime yra šiek tiek tiesos. gal tai kitam žmogui nuskambėtų kaip variantas. Atradimas. Kitas kelias.
QUOTE(Isabele @ 2008 10 04, 20:39)
Vienam tai isvis nepriimtinas budas, o kitam pats paprasciausias, be to tai labai priklauso nuo tarpusavio santykiu, nuo vyro poziurio i sia problema ir jos sprendima ir galu gale tai yra vienas is problemos sprendimo budu.
Man asmeniskai toks sprendimas irgi nepriimtinas, nes savo ateiti noriu sieti su dabartiniu vyru, noriu jo vaiku, noriu kartu patirti nestumo, gimdymo, vaiku auginimo dziaugsma ir siaip gyvenima.
Bet prisipazinsiu, kad esu pagalvojusi apie viska. Vyrai tokie sutverimai, is kuriu retas nugyvena sazininga gyvenima, dauguma ansciau ar veliau paslysta. Todel kartais pagalvoju, kad vis tik neesu apsaugota nuo tokio varianto likti prie suskilusios geldos , na bet tuom mano baimes ir baigiasi, pamastymais.
O gydytoja man ne viena karta yra lyg tarp kitko pasakiusi, jog su kitu vyru buciau seniai pastojusi,
Man asmeniskai toks sprendimas irgi nepriimtinas, nes savo ateiti noriu sieti su dabartiniu vyru, noriu jo vaiku, noriu kartu patirti nestumo, gimdymo, vaiku auginimo dziaugsma ir siaip gyvenima.
Bet prisipazinsiu, kad esu pagalvojusi apie viska. Vyrai tokie sutverimai, is kuriu retas nugyvena sazininga gyvenima, dauguma ansciau ar veliau paslysta. Todel kartais pagalvoju, kad vis tik neesu apsaugota nuo tokio varianto likti prie suskilusios geldos , na bet tuom mano baimes ir baigiasi, pamastymais.
O gydytoja man ne viena karta yra lyg tarp kitko pasakiusi, jog su kitu vyru buciau seniai pastojusi,
dar pridėsiu, kad kai šeimoje nėra vaikų, daugumoje atvejų tokia šeima išyra. Kiek bebūtų kalbama jaunystėj kitiems ir sau, kad mes viens kitą mylim, kad gyvensim kartu, džiaugsme ir varge, vistiek kažkada atsiranda gyvenime patrauklus kitas žmogus, kyla įvairių minčių...
Moters organizmas turi savo "galiojimo" laiką. O vyro laikas yra žymiai ilgesnis. Todėl manau, kad moteris turi būti labai ryžtinga, jeigu žino, ko nori.
Mes patys neturėjom vaikų 7 metus. Nežinojau, kas yra kontracepcija, o vaikų nebuvo. Darėsi vis labiau nepakenčiama grįžti į namus, važiuoti į sečius, kur klausinėja kodėl, kada, ar dar ne, kur atsiveža kūdikėlius... Buvau sau davus žodį - jei iki tam tikro laiko nebus nieko, viskas, skiriuos.
ir nereikėjo... sūpuojam.