Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

Tikrai užtenka cool.gif
Atsakyti
Tai ko ne Turkijoje, o prie kompo sėdi?
Atsakyti
O kas Turkijoj šiandien geriau nei čia? Oro temperatūra panaši, vanduo nuo namų ranka pasiekiamas, kieme pražydo fantastiška rožė g.gif , ką aš rasčiau ten, ko nėra čia? Atsakiau su meile 4u.gif , bet jei kandžiojiesi, tai išleidžiu nagus, iššiepiu nasrus ir šnypšdama atsikertu, kad supratau, kad nori ant nuospaudos užlipti? blink.gif Nieko tokio- ateis laikas, bus ir tas vaikas, nežinau, kaip aš jį pasidarysiu, kur pasigimdysiu, bet jei tik norėsiu jo labiau nei visko kitko, jis gims su marškinėliais. *****, juk tavo pačios kortos tai rodė lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ne Turkiją turiu galvoje. Ir kandžiotis net neplanuoju. Va,pati Indiją vizualizuoju antri metai, o vis neatsiranda tinkamos sąlygos ten nukeliauti.
Atsakyti
Na, matyt, dar ne laikas g.gif Žinai, prieš mėnesį atėjo svajonių, kurias svajojau prieš gerą dešimtmetį ir daugiau atgarsiai, taip netikėtai ir maloniai, net dabar dar malonu ir šilta prisiminus smile.gif , tik tai visai jau neaktualu. Nenustok tikėti, ir tu viena koja Indijoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 07 12, 19:18)
Va,pati Indiją vizualizuoju antri metai, o vis neatsiranda tinkamos sąlygos ten nukeliauti.

Žinau, kad šįmet tikrai į Indiją nenuvažiuosiu. verysad.gif Bet gal kitąmet pavyks... g.gif
Atsakyti
Gali ir man šiemet nepavykti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 07 13, 20:40)
Gali ir man šiemet nepavykti...

console.gif
Neliūdėk, nuvažiuosim ir mes. 4u.gif Tik į skirtingus ašramus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aišku, kad nuvažiuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2008 06 18, 07:26)
tipo \\\"kodėl taip atsitiko?\\\", \\\"kodėl vėl aš?\\\", \\\"ką daryti\\\"? ir \\\"kas kaltas?\\\"  biggrin.gif Knygos idėjos pravalo smegeninę

noreciau, man smegenis trukdo su savo linijinio mastimo likuciai, noreciau kad isvis smegenine isvalytu ir jos neliktu. Pades? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyškis Pyškis 85: 14 liepos 2008 - 00:01
nori, kad neliktu smegenines? yra begale garantuotu budu kaip tai susiorganizuoti, ir po to linijinis mastymas tikrai neveiks. jei nori padaryti tai idomiai, siulau paskaityti darwin awards uz pastaruosius 5 metus.
Atsakyti
Dabar klausau mp3 V.Zelando knyga, labai patinka, rekomenduoju!
Atsakyti