Tai ko ne Turkijoje, o prie kompo sėdi?
O kas Turkijoj šiandien geriau nei čia? Oro temperatūra panaši, vanduo nuo namų ranka pasiekiamas, kieme pražydo fantastiška rožė , ką aš rasčiau ten, ko nėra čia? Atsakiau su meile , bet jei kandžiojiesi, tai išleidžiu nagus, iššiepiu nasrus ir šnypšdama atsikertu, kad supratau, kad nori ant nuospaudos užlipti? Nieko tokio- ateis laikas, bus ir tas vaikas, nežinau, kaip aš jį pasidarysiu, kur pasigimdysiu, bet jei tik norėsiu jo labiau nei visko kitko, jis gims su marškinėliais. *****, juk tavo pačios kortos tai rodė
Aš ne Turkiją turiu galvoje. Ir kandžiotis net neplanuoju. Va,pati Indiją vizualizuoju antri metai, o vis neatsiranda tinkamos sąlygos ten nukeliauti.
QUOTE(vaižgantė @ 2008 07 12, 19:18)
Va,pati Indiją vizualizuoju antri metai, o vis neatsiranda tinkamos sąlygos ten nukeliauti.
Žinau, kad šįmet tikrai į Indiją nenuvažiuosiu. Bet gal kitąmet pavyks...
Gali ir man šiemet nepavykti...
QUOTE(vaižgantė @ 2008 07 13, 20:40)
Gali ir man šiemet nepavykti...
Neliūdėk, nuvažiuosim ir mes. Tik į skirtingus ašramus.
Aišku, kad nuvažiuosim
QUOTE(idea fix @ 2008 06 18, 07:26)
tipo \\\"kodėl taip atsitiko?\\\", \\\"kodėl vėl aš?\\\", \\\"ką daryti\\\"? ir \\\"kas kaltas?\\\" Knygos idėjos pravalo smegeninę
noreciau, man smegenis trukdo su savo linijinio mastimo likuciai, noreciau kad isvis smegenine isvalytu ir jos neliktu. Pades?
nori, kad neliktu smegenines? yra begale garantuotu budu kaip tai susiorganizuoti, ir po to linijinis mastymas tikrai neveiks. jei nori padaryti tai idomiai, siulau paskaityti darwin awards uz pastaruosius 5 metus.
Dabar klausau mp3 V.Zelando knyga, labai patinka, rekomenduoju!