Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

QUOTE(nicorrette @ 2008 07 11, 16:50)
biggrin.gif
tai kad visa knyga tik apie tai, kaip tas kojas perstatynėti  biggrin.gif

na nors viena pavyzdi:) pls, parasyk psl , na pvz kuom tu naudojies
Papildyta:
Gaila turbut ...
Papildyta:
QUOTE(nicorrette @ 2008 07 11, 16:50)
biggrin.gif
tai, kad nera jokios metodikos kojoms perstatynėti, tiesiog perstatynėji, kaip tau išeina taip gerai  smile.gif svarbu, kad judi link, o ne guli ant sofkutės ir svajoji  ax.gif

ir visa knyga tik apie tai, į ką atkreipti dėmeį kojas perstatynėjant, kad greičiau ateiti link  biggrin.gif

Dabar kaip tik ant sofkutes guliu biggrin.gif

Nu va apie ka as ir sakiau nera atvirumo ir sistemos smile.gif

Isijunk skaipa, pls
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienja: 11 liepos 2008 - 16:17
QUOTE(vienja @ 2008 07 11, 15:55)
na nors viena pavyzdi:)  pls, parasyk psl , na pvz kuom tu naudojies
Papildyta:
Gaila turbut ...

eh, nespėjau atredaguoti, o tu jau ir pacitavai ax.gif

na, pats paprasčiausias pavyzdys, kuriuo tikrai naudojuosi biggrin.gif man reikia pinigų, ir žinau, kad mėnesio bėgyje tam tikra suma turėtų įkristi į mano sąskaitą, bet tos sumos man reikia labai labai skubiai, taigi mano tikslas - gauti pinigus kuo skubiau, anksčiau tokiu atveju aš klaikiai nervindavausi, tikrindavau savo sąskaitą kas pusvalandį, blaškiausi po namus iš kampo į kampą įsivaizduodama, kad man pinigų neperves ir tada aš būsiu giliam š...žodžių sudarydavau "neodnorodnostj v energeticheskom pole" biggrin.gif (nežinau, kaip lietuviškai) ir dažniausiai, pinigai ateidavo oi negreit, arba eidavau skolintis biggrin.gif dabar elgiuosi kitaip, nes žinau, kad "mano pasaulis manimi rūpinasi" ax.gif einu tvarkytis namus, dažniausiai, kai rankos užimtos, pamiršti apie nerimą, žodžiu, nustoji eikvoti energiją laukimui ir nervinimuisi, jos lieka daugiau užsakymo įvykdymui (juk būtent tavo energija naudojama tavo norui įgyvendinti), paskutinį kart mano pinigėliai įkrito per tris dienas ax.gif

perstatynėti kojas reiškia tiesiog judėti, veikti, kažką daryti, ir neeikvoti energijos veltui abejojant, svarstant, skaičiuojant, diskutuojant, nerimaujant ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(nicorrette @ 2008 07 11, 17:17)
eh, nespėjau atredaguoti, o tu jau ir pacitavai  ax.gif

perstatynėti kojas reiškia tiesiog judėti, veikti, kažką daryti, ir neeikvoti energijos veltui abejojant, svarstant, skaičiuojant, diskutuojant, nerimaujant ir t.t. ir pan.

supratau smile.gif
Man tokioj knygoj norejosi pamatyti nurodymus KAIP atsipalaiduoti ir pasitiketi gyvenimu, kad tai reikia daryti seniai aisku
Atsakyti
QUOTE(vienja @ 2008 07 11, 16:21)
supratau smile.gif
Man tokioj knygoj norejosi pamatyti nurodymus KAIP atsipalaiduoti ir pasitiketi gyvenimu, kad tai reikia daryti seniai aisku

NT vien apie tai ir tekalba... Kuo tavyje yra daugiau meilės, tuo daugiau pasitikėjimo, ramybės... O meilės niekas neįkrės kaip košės... Arba ją sąmoningai augini,arba ne...
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2008 07 11, 13:36)
siaip jau, kas liecia smulkmenas - tai yra labai paprasta technika, nereikia net zelando - turi tiksla, nustatai buda, kuris 100% nuves iki tikslo, padalini ji i etapus ir igyvendini juos viena po kito. na pvz. noriu i turkija. ko reikia? - pinigu. kaip as gausiu pinigus? uzdirbsiu arba sponsorius parems smile.gif ir t.t.  tiesiog vykdai viena po kito ir galu gale gauni ko nori.

Viskas žymiai paprasčiau. smile.gif Reikia įsivaizduoti galutinį tikslą - save Turkijoje. vacation4.gif
Atsakyti
Čia iš patirties?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 07 11, 20:21)
Čia iš patirties?

Ir iš įvairių teorijų, ir iš praktikos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 07 11, 19:20)
Viskas žymiai paprasčiau. smile.gif  Reikia įsivaizduoti galutinį tikslą - save Turkijoje. vacation4.gif

Yra tokia kategorija zmoniu - svajotojai. Jie nieko daugiau ir nedaro kaip tik svajoja. Na pats svajojimas is tikruju nera blogai. Tik kai pvz, gyvena landynej ir svajoja aukso plokstem sienas isklijuot, o paprastu tapetu nusipirkt fantazijos neuztenka. ..
Vis del to manau kad isivaizduot galutini tiksla neuztenka, jei ne pirsto nepajudinsi kad ta tiksla pasiektum.
O kaip transerfingas padeda siekti tikslu ? ar suprasti koks tikrasis tavo tikslas?
Kaip sake nicorette jis parodo kur atkreipti demesi, bet juk reikia tureti kazkokius igudzius ar patirti, kad suvoktum, pajaustum kad jau laikas demesi atkreipti.
Manau transerfingas kazkas panasaus i Susan Gregg Filtru sistema ???
Atsakyti
Mano nuomone, visos praktikos ir technikos veikia, jei jos
a) patinka,
cool.gif jas darai pastoviai, kasdien, jei su jomis suaugi,
c) jei tiki, kad jos padės.
vizualizacija, malda, transerfingas, meditacija, kvėpavimas.... ne technikoje esmė, o žmogaus prote ir tikėjime ja.
Atsakyti
QUOTE(vienja @ 2008 07 12, 11:34)
Yra tokia kategorija zmoniu - svajotojai. Jie nieko daugiau ir nedaro kaip tik svajoja. Na pats svajojimas is tikruju nera blogai. Tik kai pvz, gyvena landynej ir svajoja aukso plokstem sienas isklijuot, o paprastu tapetu nusipirkt fantazijos neuztenka. ..
Vis del to manau kad isivaizduot galutini tiksla neuztenka, jei ne pirsto nepajudinsi kad ta tiksla pasiektum.

Aš nesakau, kad nereikia nieko daryti. mirksiukas.gif
Sakau, kad nereikia skirstyti į etapus, o įsivaizduoti tik galutinį tikslą. 4u.gif
Atsakyti
To tikrai neužtenka. smile.gif
Atsakyti