Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

QUOTE(Roisin @ 2008 07 02, 01:11)
Jus rasot lyg rimtai kokia issigelbejimo knyga butu.  ax.gif As tik pradedu dometis po truputi ir bandau nuspresti ka pasirinkti pirmaja knyga sia tema - taigi, ryt einu pirkti Zelando po dienos interneto narsymo.Kazkodel jusu postai palengvino pasirinkima, nes ktios knygos ir ju aprasymai ir aptarimai atrode a la pasakos. dekui. mirksiukas.gif

Paskui galėsi man papasakoti biggrin.gif
Atsakyti
jus dar filma ze secret ir jo tesinius paziurekit wink.gif kazkada bandziau pasiskaityti zelando forumuose apie realius jo sistemos rezultatus, nes knygose tas pats per ta pati, nors vyrutis raryti moka - ne be reikalo mokslini laipsni turi. laiko sunaudojau beprotiskai daug o realiai nieko verto neradau.
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2008 07 04, 13:53)
jus dar filma ze secret ir jo tesinius paziurekit wink.gif kazkada bandziau pasiskaityti zelando forumuose apie realius jo sistemos rezultatus, nes knygose tas pats per ta pati, nors vyrutis raryti moka - ne be reikalo mokslini laipsni turi. laiko sunaudojau beprotiskai daug o realiai nieko verto neradau.

Truputį ne į temą, ar yra The Secret tęsiniai? Gal turit nuorodą?
Atsakyti
na nevisai tesiniai, bet is tos pacios temos - What the BLEEP Do We Know!? ir What the BLEEP – Down the Rabbit Hole, jei paleisti paieska google, turetu ismesti pakankamai informacijos.
Atsakyti
Ant manęs paslapties dėsnis tikrai veikia, aš jį pastebėjau jau nuo paauglystės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2008 07 04, 14:32)
na nevisai tesiniai, bet is tos pacios temos - What the BLEEP Do We Know!? ir What the BLEEP – Down the Rabbit Hole, jei paleisti paieska google, turetu ismesti pakankamai informacijos.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2008 07 04, 13:53)

nesupratau, tu knygas skaitei ar atsiliepimus forume?

šiaip, klasikinė situacija, vienam žmogui teorija yra gyvenimo atradimas, kitam ji nieko verta, puikus pavyzdys, kad nereikia klausytis svetimos nuomonės, o išbandyti pačiam ir nuspręsti, ką tas ar anas gali duoti asmeniškai tau;

the secret geras filmas, bet nereikia jo lyginti prie transerfingo, taip pat galima sulyginti Ošo ir Lazarevą, pvz;

beje, kiek žinau V.Zeland, jei ir turi mokslinį laipsnį, tai iš fizikos ax.gif ir ko čia dėtas "mokėjimas varyti"?

Atsakyti
QUOTE(nicorrette @ 2008 07 05, 18:28)
nesupratau, tu knygas skaitei ar atsiliepimus forume?

šiaip, klasikinė situacija, vienam žmogui teorija yra gyvenimo atradimas, kitam ji nieko verta, .................
.....kuo dėtas "mokėjimas varyti"?

As kaip supratau buvo ne VARYTI O RARYTI , O tai turejo reiksti RASYTI, kiekvienam savo transerfingas biggrin.gif matyt smile.gif

O as tik neseniai pradejau skaityti, bet tai ne mano knyga , man tos mintys i sirdi negula ir tiek , ir lyg sistemos nera , na zodziu jo teorija man atrodo negyva kazkokia, gal visi paprasti dalykai per daug sudetingai aprasyti ....

Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2008 07 04, 15:53)

Reiskia sia knyga ne visi supranta. Arba dar neatejo laikas ja suprasti, o gal supranta tik tie kurie iesko gyvenimo prasmes, atsakymus i daugeli klausimu...?. Jeigu skaitote tik tam kad perskaityti, tai negaiskite laiko, nieko ten nerasite, nepastebesite taip kaip ir rasote "laiko sunaudojau beprotiskai daug o realiai nieko verto neradau".

Papildyta:
QUOTE(vienja @ 2008 07 06, 00:49)
As kaip supratau buvo ne VARYTI O RARYTI , O tai turejo reiksti RASYTI, kiekvienam savo transerfingas biggrin.gif matyt smile.gif

O as tik neseniai pradejau skaityti, bet tai ne mano knyga , man tos mintys i sirdi negula ir tiek , ir lyg sistemos nera , na zodziu jo teorija man atrodo negyva kazkokia, gal visi paprasti dalykai per daug sudetingai aprasyti ....

Daznai knyga pagadina vertimas, geriausiai skaityti originalo kalba. Visai kitaip knyga atrodo.
Atsakyti
QUOTE(hederi @ 2008 07 06, 00:52)
Daznai knyga pagadina vertimas, geriausiai skaityti originalo kalba. Visai kitaip knyga atrodo.

wub.gif juk tai didis literaturos kurinys, kuri gadina vertejas irnesakyk.gif kokia grazi kalba, kiek neisverciamu kalbos naujadaru wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KyškePyškienė @ 2008 07 06, 17:34)
wub.gif juk tai didis literaturos kurinys, kuri gadina vertejas irnesakyk.gif kokia grazi kalba, kiek neisverciamu kalbos naujadaru wub.gif

Nereikia cia saipytis, vertimas yra lb svarbu smile.gif

O zeland raso rusiskai? siaip as rusiskai skaitau smile.gif vistiek neveza. kazkaip sistemos pas ji nematau, ir atvirumo.
Atsakyti
QUOTE(vienja @ 2008 07 06, 21:37)
O zeland raso rusiskai?

Žinoma. smile.gif
Atsakyti