QUOTE(Zygiss @ 2012 05 21, 22:32)
prisipazinsiu, nesu turejas ilgalikiu santykiu, viskas pasibaigdavo tik draugystemis. Vat giliai bijau kad budamas 30m nebuciau tokie kaip jie. Noriu ko greiciau ir rimtu tureti lb lb. Bet nebijok tai ne pagr mano gyvenimo tikslas.
Nu va, pats pasakei "bijau". Mintys yra materialios. Nuo ko begsi tave pasivys, ko bijosi tave istiks. Darom toki rituala. Surasai savo pagrindines baimes pvz "bijau likti vienisas, bijau, kad visi mano santykiai bus trumpalaikiai" tt ir pan ir degini ( ne namuose aisku ir ne patalpoj kur laikomas sienas ) Degindamas tari tokius zodzius: "Visa tai atiduodu begalybei, tai daugiau neegzistuoja". Protiniu ir dvasiniu lygmeniu taip pasalinsi savo baimes. Jeigu nera baimes, nera potencialo, kad tave tai istiks. Paprasta kaip 2x2.
Susigalvok kokia nors nuotaika keliancia afirmacija: "pvz. budamas 22 metu grazus ir protingas jaunuolis , nusipelniau ilgalaikiu santykiu" arba " esu vertas meiles" , "dvasia (visata) myli mane tiesiog uz tai, kad esu" , "mano prigimtine teise buti mylimam"
Mano pazistami, skirtingai nei tu, turejo ilgalaikiu meiliu, kai kurie net suzlugusiu santuoku. Juk ne apie tai svajoji Jeigu pasirinksi baimes kelia, gali bijoti amzinai. Netureti santykiu, kai juos turesi - prarasti, prarades nieko kito taip karstai neisimyleti ir tt ir tt. Pasirinkus sia versija paskestum savo baimese, uzuot leides visatai nudirbti kas tau PRIKLAUSO.
Is moteriskos puses ka galiu pasakyti, merginos ir apskritai zmones nori buti ir bendrauti su laimingais zmonemis (ypac susizavejimo stadijoje). Pasistenk savyje puoseleti tokias savybes, kurias noretum, kad turetu ir tavo drauge. Pvz pasitikejimas savimi, tvarkingumas, linksmas budas, gebejimas dziaugtis gyvenimu ir tt.
Statistiskai lietuvoje daugiau moteru, nei vyru, tas problemu tau neiskils vos tik susitvarlysi su savo nerimu