Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

QUOTE(dansu dansu @ 2012 01 23, 15:44)
Kaip tik skaitau šiuo metu. Man patinka, nes kai kurie klausimai, į kuriuos atsakinėja Zelandas, ir pačiai labai aktualūs. Na, bet šiaip tai labai asmeniška, pirkti, ar ne. Jeigu neliko jokių klausimų po "Likimo valdymo galimybių", tai tikrai neverta.

Vadinasi verta, nes klausimų daug. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumete atsiusti man sia knygute pdf ar mp3 formatu, lietuviu kalba?? ax.gif blush2.gif
Papildyta:
mano skype: dezavoo1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SierosRugstis @ 2012 02 20, 00:29)
Sveikos, gal galetumete atsiusti man sia knygute pdf ar mp3 formatu, lietuviu kalba?? ax.gif  blush2.gif
Papildyta:
mano skype: dezavoo1 smile.gif

Jeigu galima ir man blush2.gif inesa_s@inbox.lt aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ar dar kas domisi Vadim Zeland knyga "Transerfingas", turiu visas 5 knygas audio variante, jei kam reiks- galiu persiusti smile.gif kartais labai smagu paklausyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aulerija Meškutė @ 2012 03 06, 12:43)
Sveikos smile.gif Ar dar kas domisi Vadim Zeland knyga "Transerfingas", turiu visas 5 knygas audio variante, jei kam reiks- galiu persiusti smile.gif kartais labai smagu paklausyt smile.gif

Sveika.
Aš labai labai noriu blush2.gif Jei gali į skype r1i1t1a1
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
V.Zelando "Transerfingas" pas mane yra tik rusų kalba, tad turbūt ne visoms tiks smile.gif Beje galiu pasidalinti nemokamai, kadangi pati už ją nemokėjau smile.gif bet labai patiko, perskaičiau ir knygas lietuvių kalba ,- man asmeniškai tai labai padėjo smile.gif Gal kažkam irgi tai bus stebuklingas atradimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aulerija Meškutė @ 2012 03 06, 16:56)
V.Zelando "Transerfingas" pas mane yra tik rusų kalba, tad turbūt ne visoms tiks smile.gif Beje galiu pasidalinti nemokamai, kadangi pati už ją nemokėjau smile.gif bet labai patiko, perskaičiau ir knygas lietuvių kalba ,- man asmeniškai tai labai padėjo smile.gif Gal kažkam irgi tai bus stebuklingas atradimas wink.gif

Man kuo puikiausiai tiktų ir rusų kalba. smile.gif Jei negaila, labai norėčiau ax.gif
Atsakyti
Sveiki atėjau čia gal su tokiu kiek kvailoku klausimu ir prasymu, kaip sulaukti meilės ir negyventi amžinoje viltyje? Apskritai noriu tureti mergina ,kuri man tobulai tiktu. Skaiciau transerfingo likimo valdymo galimybes, ten rasoma, kad reikia isivaizduoti ir vizuolizuoti savo idealia antraja puse. na as taip dariau, bet gal neperdaug gerai.. As noriu tureti mergina, aplinkui mano pazistami turi, o as neturiu jauciuosi toks vienisius apima vidinis pyktis, gal net iprantu tokiu buti vienisas. Gal but todel,kad man kartais atrodo kad islaikyti mergina priesaves yra sunku, esu bandes tureti mergina, bet deja labiau pabendravus keliai issiskirdavo.. tai mane versdavosi jaustis idijotu, nevykeliu, man taip sunku is vidaus, na mano emocijos ir hormonai liepia visviena eiti ir tureti kabinti kartais jaustis nenaturaliai... Patarkit ka daryti, nes po truputi kazkaip nustoju laukti as. Tiesiog norisi kartais ir susitaikyti, kad niekados neturesiu savo idealo, tos antros puses gyvenime, kuri mane myletu, kad busiu venisas...
Atsakyti
QUOTE(Zygiss @ 2012 05 16, 22:17)
Sveiki atėjau čia gal su tokiu kiek kvailoku klausimu ir prasymu, kaip sulaukti meilės ir negyventi amžinoje viltyje? Apskritai noriu tureti mergina ,kuri man tobulai tiktu. Skaiciau transerfingo likimo valdymo galimybes, ten rasoma, kad reikia isivaizduoti ir vizuolizuoti savo idealia antraja puse. na as taip dariau, bet gal neperdaug gerai.. As noriu tureti mergina, aplinkui mano pazistami turi, o as neturiu jauciuosi toks vienisius apima vidinis pyktis, gal net iprantu tokiu buti vienisas. Gal but todel,kad man kartais atrodo kad islaikyti mergina priesaves yra sunku, esu bandes tureti mergina, bet deja labiau pabendravus keliai issiskirdavo.. tai mane versdavosi jaustis idijotu, nevykeliu, man taip sunku is vidaus, na mano emocijos ir hormonai liepia visviena eiti ir tureti kabinti kartais jaustis nenaturaliai... Patarkit ka daryti, nes po truputi kazkaip nustoju laukti as. Tiesiog norisi kartais ir susitaikyti, kad niekados neturesiu savo idealo, tos antros puses gyvenime, kuri mane myletu, kad busiu venisas...

Turi pamilti save. Ar noretum, kad tavo mergina nepasitiketu savimi ir galvotu jog ji idiote? Rekomenduoju toki stora skaitala, bet verta: Deepak Chopra "Kelias i meile" smile.gif
Koks tamstos amzius? Siaip viskam savas laikas,todel noras nurimti, susitaikyti ir nelaukti duotu siokiu tokiu rezultatu smile.gif O siaip gamtos taip sutverta, kad mums neskirta buti vieniem, tad gali nusiraminti 4u.gif
Atsakyti
dekui pasieskosiu. man 22metai.
Atsakyti
QUOTE(Zygiss @ 2012 05 18, 16:59)
dekui pasieskosiu. man 22metai.

Prajuokinai berniuk : ) Tau dar pati jaunyste ir visu norimu potyriu pradzia ateityje : ) Meiliu dar bus kaip sieno. Dirbk su savimi, domekis tuo, kuo pradejai, nes per sias zinias tavo dvasia auga.
Pazistu vyru, kurie yra virs trisdesimties ir iesko savo antrosios puseles. Esu tikra, kad jie mielai susikeistu su tavimi vietomis.
Nieko gyvenime nevyksta be priezasties, ar jau baigei studijas? ar spejai rasti savo dharma? Rasti antra puse nera svarbiausias ir vienintelis zmogaus kelias.

Buk laimingas ir nedek i galva sau nenormaliu programu.
Atsakyti
prisipazinsiu, nesu turejas ilgalikiu santykiu, viskas pasibaigdavo tik draugystemis. Vat giliai bijau kad budamas 30m nebuciau tokie kaip jie. Noriu ko greiciau ir rimtu tureti lb lb. Bet nebijok tai ne pagr mano gyvenimo tikslas.
Atsakyti