Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

QUOTE(pupux @ 2011 06 02, 09:49)
Dbr, kai vaikams pradejau skaityti pasakas, atradau, kad jos tarsi mini koviniai filmai(pvz. Egle-zalciu karaliene-uzkapoja). Tiesa sakant, man paciai vaikystej labai patiko skaityti pasakas, bet dabar, kai jauciu atsakomybe uz vaikus, matau, kad daugumoje pasaku vyrauja smurtas.

taip vaikams paaiškinama, kad pasaulyje egzistuoja blogis, juk realiai nėra gyvenime viskas švelnu ir rausva. Tačiau pasakose taip pat akcentuojamas gėris, koks jis svarbus ir stiprus, kad gali įveikti blogį.
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2011 06 02, 08:49)
Dbr, kai vaikams pradejau skaityti pasakas, atradau, kad jos tarsi mini koviniai filmai(pvz. Egle-zalciu karaliene-uzkapoja). Tiesa sakant, man paciai vaikystej labai patiko skaityti pasakas, bet dabar, kai jauciu atsakomybe uz vaikus, matau, kad daugumoje pasaku vyrauja smurtas.

Jei taip manai, geriau neskaityk pasakų.
Apie šią pasaką buvau įdėjus citatą, čia pakartosiu (gal niekas nesupyks):

Dievas ir Jo duona"Pasakoje "Eglė žalčių karalienė" yra pažymėtas istorinis įvykis žmonių gyvenime, kai atsirado gelmės, dangaus, Dievo, dvasinė, lankymo duona, pyragas, maistas, lauktuvės, atnašos. Jie atsirado su kunigo institucija. Jos autorius, sumanytojas ir įsteigėjas yra Žilžinas- Pats Dievas:"Kaip eisi be lauktuvių.Išsikepk ragaišį." Ragaišį kepa ne Dievas, o žmogus, ne ant kranto sodžiuje, bet gelmėje, Dievo priežiūroje, kepa be tų įrankių, kurie kepimui reikalingi. Užvalgę gelmės ragaišio, sodžiaus vyrai tapo galvažudžiais.
Dabar atkreipkime dėmesį į tris dalykus: gelmės maisto paruošimą, pasiruošimą valgyti ir valgymo pasekmes.
Dievo duona ruošiama gelmėje Paties Dievo priežiūroje, todėl nurodytas įrankis- rėtis, kuriuo nekepama nei duona, nei ragaišis. Vadinasi, Dievo duona turi būti pagaminta kitokiu būdu- gamintojas turi susitapatinti su Pačiu Dievu, o tai reiškia, kad gamintojas kėlė, arė, akėjo, prižiūrėjo, pjovė, kūlė, valė, malė, maišė, kepė kartu su Dievu. Visus padargus ir įrankius pašventino, nuskaidrino ir užkalbėjo Dievo vardu. Tik šitokiu būdu buvo gaminama Dievo Duona- lauktuvės- atnašos...
Pats svarbiausias dalykas pasiruošiant valgyti Dievo duoną- valgytojo dvasinė būklė. Dievas prie savo duonos pridėjo dar keturias dvasiasvisiems tiems, kurie ją valgys: ąžuolą- garbę (Dievo garbinimą), beržą- meilę (visus mylėti), uosį- teisingumą (visiems būti teisingiems), drebulę- mirtį, ugnį (dvasinį pasikeitimą). Šias visas dvasias reikia pažinti, apgyvendinti savyje, kad būtų pasiruošta valgiui- dvasinei puotai.
Valgymo pasekmės priklauso tik nuo Dievo duonos ruošimo ir nuo trijų dvasių žmoguje. Jeigu visi reikalavimai išpildyti, žmogus savo dvasia priartėja prie Dievo. Jeigu Dievo duona netinkamai paruošta, žmogus nieko nelaimi. Jeigu Dievo duona tinkamai paruošta, bet žmogus iš trijų dvasių nors vienos neturi, jis tampa galingu piktavaliu. Taip ir Eglės broliai, neturėdami savyje trijų dvasių, užvalgę Dievo duonos (lauktuvinio ragaišio), iš karto tapo galvažudžiais, nes Dievo duona išjudina (suaktyvina) žmogaus dvasias."
Albinas Kurtinaitis

Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2011 06 01, 20:51)
Vat man įdomu, kaip jums susiderina Tolle ir Zelandas? Abu kalba visisškai apie skirtingą pasaulio priėmimo būdą, abu autorius įvardinat kaip mėgstamiausius g.gif

O man idomu, kodel jums atrodo kad kazkoks autorius yra viena religija, ir jam kaip kultui turime lenktis ir netureti kitu? isminties daug duoda transerfingas, bet ir kitus autorius studijuoju, kuriuose randu isminties tuos pasilieku, kuriuose ne- prie tu negryztu. Kodel jus manote kad juos reikia kazkaip derinti? Paaiskinkite placiau, kurioje vietoje jie kalba apie skirtinga pasaulio priemimo buda? Tai tas pats, kaip sakyti, kaip jus galite megti spresti algebra ir geometrija? juk jos skirtingos. Ir is esmes, kiekvienas sprendzia uz save, ka jam skaityti ir ka daryti, ar kas nors gali aiskinti ir spresti, kas patinka kitam?
Atsakyti
QUOTE(Simpathy @ 2011 06 02, 22:40)
O man idomu, kodel jums atrodo kad kazkoks autorius yra viena religija, ir jam kaip kultui turime lenktis ir netureti kitu? isminties daug duoda transerfingas, bet ir kitus autorius studijuoju, kuriuose randu isminties tuos pasilieku, kuriuose ne- prie tu negryztu. Kodel jus manote kad juos reikia kazkaip derinti? Paaiskinkite placiau, kurioje vietoje jie kalba apie skirtinga pasaulio priemimo buda? Tai tas pats, kaip sakyti, kaip jus galite megti spresti algebra ir geometrija? juk jos skirtingos. Ir is esmes, kiekvienas sprendzia uz save, ka jam skaityti ir ka daryti, ar kas nors gali aiskinti ir spresti, kas patinka kitam?

blink.gif kur aš jums aiškinau, ką skaityti arba kas jums turėtų patikti? doh.gif Neaiškinsiu, kur jie kalba apie skirtingą pasaulio priėmimo modelį, nes su jumis diskutuoti jau nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Simpathy @ 2011 06 02, 21:40)

Gali, zinoma, kad gali... kiekvienas galmi daryti tai kas mums patinka...kitas reikalas kaip reaguosit pati... hahaha...cia Katie Byron graziai uzduotu ketursi klausimus ir lieptu juos apskut/apversti...pabandykit ir gausit savus atsakus... tai bent smagiai pasijuokiau lotuliukas.gif

http://www.thework.com/index.php
Atsakyti
gal kuriai nebereikia transerfingo antros pakopos knygos? visur ieškau, niekur nebėra pirkti sad.gif o bibliotekoj išvogtos
Atsakyti
QUOTE(Aktifa @ 2011 12 13, 18:40)
gal kuriai nebereikia transerfingo antros pakopos knygos? visur ieškau, niekur nebėra pirkti sad.gif o bibliotekoj išvogtos

Aš kiek ieškojau, tai antros pakopos knygų yra, ir ne vienam knygyne (Vilniuje). O štai pirmosios tai tikrai niekur net su žiburiu jau nerasi sad.gif Ta proga įsigijau pirmą knygą iš naujos Zelando serijos "Gyvenimo transerfingas". Gal jau yra skaičiusių? Kaip manot, ar labai daug ko bus neįmanoma suprasti, neperskaičius visų "Likimo valdymo galimybių"? g.gif
Atsakyti
Anekdotai apie transerfingą smile.gif
http://subscribe.ru/...4/30094327.html
Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2011 12 14, 16:26)
Aš kiek ieškojau, tai antros pakopos knygų yra, ir ne vienam knygyne (Vilniuje). O štai pirmosios tai tikrai niekur net su žiburiu jau nerasi sad.gif Ta proga įsigijau pirmą knygą iš naujos Zelando serijos "Gyvenimo transerfingas". Gal jau yra skaičiusių? Kaip manot, ar labai daug ko bus neįmanoma suprasti, neperskaičius visų "Likimo valdymo galimybių"? g.gif

kaip gi nėra g.gif

pvz čia yra: http://www.sena.lt/p...author/s/zeland
Atsakyti
Buvau pradejus skaityti zelando knyga,bet nerandu laiko perskaityti iki galo,nors buvau labai susidomejusi...Raso viska paprastai,aiskiai,daug kas pasikeite,mastymas tikrai....Turbut teks ieskotis internete ir skaityti isnaujo,nes dabar stop ir gyvenime ir galvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2011 12 14, 17:26)

Svarstau, ar verta pirkti g.gif Ar jau skaitėte, ar patiko?

QUOTE(Ryke @ 2011 12 19, 11:24)

Kiek suprantu, tai žmogus ieško "Likimo valdymo galimybių" pirmos pakopos knygos.
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2012 01 22, 19:55)
Svarstau, ar verta pirkti  g.gif Ar jau skaitėte, ar patiko?

Kaip tik skaitau šiuo metu. Man patinka, nes kai kurie klausimai, į kuriuos atsakinėja Zelandas, ir pačiai labai aktualūs. Na, bet šiaip tai labai asmeniška, pirkti, ar ne. Jeigu neliko jokių klausimų po "Likimo valdymo galimybių", tai tikrai neverta.
Atsakyti