Sveikos merginos
Radau seminara http://www.transurfi...oman-lt/data/ms
manau, kurios skaitė knygą apie Transerfiną būtų įdomu. Pati planuoju sudalyvauti seminare turėtu būti įdomu :-)
Pasiemiau visu penkiu pakopu knygutes. Ispudziais pasidalinsiu kiek veliau
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 27, 12:54)
Turi jų elektoninį variantą ar iš bibliotekos?
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 27, 13:54)
Butu labai idomu suzinoti jusu ispudzius. As perskaiciusis I ir II pakopas. MAn patiko, suprantama, kai kurie dalykai visiskai nauji.
QUOTE(pupux @ 2011 02 02, 18:18)
Butu labai idomu suzinoti jusu ispudzius. As perskaiciusis I ir II pakopas. MAn patiko, suprantama, kai kurie dalykai visiskai nauji.
O ar bandei skaityti transerfinga ir Biblija kartu? Pabandyk....
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 14:29)
Turi jų elektoninį variantą ar iš bibliotekos?
Is bibliotekos.
Papildyta:
QUOTE(pupux @ 2011 02 02, 17:18)
Kolkas tu ispudziu nedaug, nes del egzaminu ir darbo rasymo net pirmos pakopos dar neperskaiciau.
Pradine nuomone ta, kad labai daug isvedziojimu ir nereikalingu pavyzdziu paprastiems ir aiskiems dalykams, taciau kolkas apie pacia sistema spresti labai negaliu, lyg ir tiesa rasoma
Del tu svytuokliu kazkiek abejociau ar koksnors neigiamai nusiteikes asmuo priklauso svytuoklei ir vos ne viskas toms svytuoklems priklauso ir juos valdantiems agregorams
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 03, 17:55)
Del tu svytuokliu kazkiek abejociau ar koksnors neigiamai nusiteikes asmuo priklauso svytuoklei ir vos ne viskas toms svytuoklems priklauso ir juos valdantiems agregorams
Studijuojantieji transerfingą įgyja dar vieną švytuoklę- transerfingą
Baigiu skaityti antrą dalį, tikrai suprantamai išdėstytos mintys.
Man dabar aiškiau kas įtakoja politikų, žvaigždžių iškilimą ir kad laimi tas, kuris pasirenka netradicinį kelią. Tai matyti iš visų genialių asmenybių pvz, kurie savo laiku buvo laikomi bepročiais ekscentrikais.
Švytuoklių teorija paaiškina, kodėl ne visos scenos žvaigždutės turi talentą dainuoti, bet populiarumo susilaukia, o šalį valdo toli gražu ne patys "šviesiausi" politikai, kodėl firmų vadovai neturintys sugebėjimų valdyti įmonę, užima vadovaujančias vietas.
Man dabar aiškiau kas įtakoja politikų, žvaigždžių iškilimą ir kad laimi tas, kuris pasirenka netradicinį kelią. Tai matyti iš visų genialių asmenybių pvz, kurie savo laiku buvo laikomi bepročiais ekscentrikais.
Švytuoklių teorija paaiškina, kodėl ne visos scenos žvaigždutės turi talentą dainuoti, bet populiarumo susilaukia, o šalį valdo toli gražu ne patys "šviesiausi" politikai, kodėl firmų vadovai neturintys sugebėjimų valdyti įmonę, užima vadovaujančias vietas.
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 03, 18:34)
Studijuojantieji transerfingą įgyja dar vieną švytuoklę- transerfingą
Nebutinai. Pavyzdziui as esu perskaicius daug kitu autoriu, todel man nera tokio didelio uzsikabinimo uz zelando, nemanau, kad jis bus autoritetas ir kelrodis
Be to man svarbiausia idejos ir ju taikymas, o ne autoriai ir konkrecios sistemos.
Papildyta:
QUOTE(Ajurweda @ 2011 02 03, 18:39)
Suprantamai, juk ne atsilikusio mastymo esame , bet isvedziojant ir aplinkkeliais. Pirmojoje knygoje jei pament, pats autorius sako "tikiuos jusu labai nenuvarginau..." paskui vel kazkur pradzioj mini... "turekit kantrybes mieli skaitytojai" ... na tiesiog juokinga
Paprasciausiai yra zmoniu, kurie gali pasakyti ta pacia minti vienu sakiniu, o kitiems ir penkiu isplestiniu nepakaks, kad perteiktu savo nuostata.
Turint mintyje, kad Zelandas knygų rašyme "profanas", ką ir pats pripažįsta...sakyčiau labai neblogai mintis išdėstė. Manęs nevargina jo knygos, kaip pvz. Lazerevo
Baigiu damusti pirma dali. Zudantys Zelando pasikartojimai... ypac pavyzdys su paveikslais : ))) Nelabai patikimai atrodo autorius,kuris ta pati pavyzdi toje pacioje knygoje kartoja keleta kartu... Ir tos jos visos idejos panasu i plagijata. Tiesiog kazkur kazkas skaityta ir uzvadinta kitu pavadinimu. Susidurus su menkiausiu sunkumu ar aklaviete vis pabreziama, kad tiesa nezinoma, kad tai tik vienas is modeliu, kad mums ir nereikia to zinoti ir tt, kai tuo tarpu kiti autoriai randa kazkoki paaiskinima, subjektyvu visa ko suvokima...
Nezinau, gal dar kitose knygose jis mane nustebins, bet pirmoji tokia sakyciau svelniai tariant niekine ypac pazengusiems skaitytojams
Nezinau, gal dar kitose knygose jis mane nustebins, bet pirmoji tokia sakyciau svelniai tariant niekine ypac pazengusiems skaitytojams
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 12, 15:10)
svelniai tariant niekine ypac pazengusiems skaitytojams
Atsiprasau, kad isiterpsiu, bet manau pazenge skaitytojai nereikstu nuomones taip neadekvaciai kaip Jus... Juk kiekvienas renkasi pagal save ir savo isprusimo ir suvokimo lygi... Manau si knyga daugeliui padetu pazvelgti i gyvenima kitaip, o ypac siuo sunkmeciu, nes mes esame baisingai 'uzblokave, uzprogramave' save ir as tai labai rekomenduociau