Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

Sveikos merginos
Radau seminara http://www.transurfi...oman-lt/data/ms
manau, kurios skaitė knygą apie Transerfiną būtų įdomu. Pati planuoju sudalyvauti seminare turėtu būti įdomu :-)
Atsakyti
Pasiemiau visu penkiu pakopu knygutes. Ispudziais pasidalinsiu kiek veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 27, 12:54)
Pasiemiau visu penkiu pakopu knygutes. Ispudziais pasidalinsiu kiek veliau  4u.gif

Turi jų elektoninį variantą ar iš bibliotekos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 27, 13:54)
Pasiemiau visu penkiu pakopu knygutes. Ispudziais pasidalinsiu kiek veliau  4u.gif

Butu labai idomu suzinoti jusu ispudzius. As perskaiciusis I ir II pakopas. MAn patiko, suprantama, kai kurie dalykai visiskai nauji.
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2011 02 02, 18:18)
Butu labai idomu suzinoti jusu ispudzius. As perskaiciusis I ir II pakopas. MAn patiko, suprantama, kai kurie dalykai visiskai nauji.

O ar bandei skaityti transerfinga ir Biblija kartu? Pabandyk.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 14:29)
Turi jų elektoninį variantą ar iš bibliotekos? rolleyes.gif

Is bibliotekos.
Papildyta:
QUOTE(pupux @ 2011 02 02, 17:18)

Kolkas tu ispudziu nedaug, nes del egzaminu ir darbo rasymo net pirmos pakopos dar neperskaiciau.
Pradine nuomone ta, kad labai daug isvedziojimu ir nereikalingu pavyzdziu paprastiems ir aiskiems dalykams, taciau kolkas apie pacia sistema spresti labai negaliu, lyg ir tiesa rasoma smile.gif

Del tu svytuokliu kazkiek abejociau ar koksnors neigiamai nusiteikes asmuo priklauso svytuoklei ir vos ne viskas toms svytuoklems priklauso ir juos valdantiems agregorams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 03 vasario 2011 - 17:56
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 03, 17:55)

Del tu svytuokliu kazkiek abejociau ar koksnors neigiamai nusiteikes asmuo priklauso svytuoklei ir vos ne viskas toms svytuoklems priklauso ir juos valdantiems agregorams  g.gif

Studijuojantieji transerfingą įgyja dar vieną švytuoklę- transerfingą biggrin.gif
Atsakyti
Baigiu skaityti antrą dalį, tikrai suprantamai išdėstytos mintys.
Man dabar aiškiau kas įtakoja politikų, žvaigždžių iškilimą ir kad laimi tas, kuris pasirenka netradicinį kelią. Tai matyti iš visų genialių asmenybių pvz, kurie savo laiku buvo laikomi bepročiais ekscentrikais.
Švytuoklių teorija paaiškina, kodėl ne visos scenos žvaigždutės turi talentą dainuoti, bet populiarumo susilaukia, o šalį valdo toli gražu ne patys "šviesiausi" politikai, kodėl firmų vadovai neturintys sugebėjimų valdyti įmonę, užima vadovaujančias vietas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 03, 18:34)
Studijuojantieji transerfingą įgyja dar vieną švytuoklę- transerfingą  biggrin.gif

Nebutinai. Pavyzdziui as esu perskaicius daug kitu autoriu, todel man nera tokio didelio uzsikabinimo uz zelando, nemanau, kad jis bus autoritetas ir kelrodis g.gif
Be to man svarbiausia idejos ir ju taikymas, o ne autoriai ir konkrecios sistemos.
Papildyta:
QUOTE(Ajurweda @ 2011 02 03, 18:39)
Baigiu skaityti antrą dalį, tikrai suprantamai išdėstytos mintys.

Suprantamai, juk ne atsilikusio mastymo esame , bet isvedziojant ir aplinkkeliais. Pirmojoje knygoje jei pament, pats autorius sako "tikiuos jusu labai nenuvarginau..." paskui vel kazkur pradzioj mini... "turekit kantrybes mieli skaitytojai" ... na tiesiog juokinga biggrin.gif
Paprasciausiai yra zmoniu, kurie gali pasakyti ta pacia minti vienu sakiniu, o kitiems ir penkiu isplestiniu nepakaks, kad perteiktu savo nuostata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 03 vasario 2011 - 20:17
Turint mintyje, kad Zelandas knygų rašyme "profanas", ką ir pats pripažįsta...sakyčiau labai neblogai mintis išdėstė. Manęs nevargina jo knygos, kaip pvz. Lazerevo smile.gif
Atsakyti
Baigiu damusti pirma dali. Zudantys Zelando pasikartojimai... ypac pavyzdys su paveikslais : ))) Nelabai patikimai atrodo autorius,kuris ta pati pavyzdi toje pacioje knygoje kartoja keleta kartu... Ir tos jos visos idejos panasu i plagijata. Tiesiog kazkur kazkas skaityta ir uzvadinta kitu pavadinimu. Susidurus su menkiausiu sunkumu ar aklaviete vis pabreziama, kad tiesa nezinoma, kad tai tik vienas is modeliu, kad mums ir nereikia to zinoti ir tt, kai tuo tarpu kiti autoriai randa kazkoki paaiskinima, subjektyvu visa ko suvokima...
Nezinau, gal dar kitose knygose jis mane nustebins, bet pirmoji tokia sakyciau svelniai tariant niekine ypac pazengusiems skaitytojams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 12, 15:10)
svelniai tariant niekine ypac pazengusiems skaitytojams  smile.gif

Atsiprasau, kad isiterpsiu, bet manau pazenge skaitytojai nereikstu nuomones taip neadekvaciai kaip Jus... Juk kiekvienas renkasi pagal save ir savo isprusimo ir suvokimo lygi... Manau si knyga daugeliui padetu pazvelgti i gyvenima kitaip, o ypac siuo sunkmeciu, nes mes esame baisingai 'uzblokave, uzprogramave' save ir as tai labai rekomenduociau rolleyes.gif
Atsakyti