Man užstrigo autoriaus išsakyta mintis, kad jeigu neesame laimingi dabartiniame savo gyvenimo pasirinkime, tai ir nebūsime ateityje, nes laimė tai jausmas, ne tikslas. Daugelis daro klaidą, manydami, kad štai dabar pasikankins, o ateityje viskas bus gerai. Ir iš tikrųjų...ne.....anksčiau galvojau atvirkčiai, kaip dauguma.
Tam, kad pereiti į "palankų likimo variantą" reikia iškęsti daug perėjimo "kratymų ir kliūčių", kurių išsigąstame ir atsisakome savo pasirinkimo. Ir čia su autorium sutinku, pagal savo asmeninę ir pažįstamų patirtį, sumanymai ir norai išsipildo ne iškarto, tam reikia laiko, kartais nemažai. Man anksčiau, jeigu nesigaudavo kas nors iškart, numodavau ranka, o po kiek laiko išsipildydavo, kai man to jau nebereikėdavo. Autoriaus dėka dabar supratau kodėl taip įvyksta.
Labai vertingos žinios, išties....
Aš dar tik pradėjau skaityti antrą dalį. Bet iš ties tai ta knyga, kurią skaitai ir net purtai galvą, kaip tai neįprasta ir niekur negirdėta...
Man irgi teko patirti noro išsipildymo galią per ketinimą. Tiesiog viskas kaip sviestu patepta buvo, kol pati nesusvyravau... tačiau per daug nepergyvenu, nes tai buvo noras daugiau iš reikalo, o ne kad iš ties man tai patiktų... Tačiau pajutau, kaip viskas vyksta...
Man irgi teko patirti noro išsipildymo galią per ketinimą. Tiesiog viskas kaip sviestu patepta buvo, kol pati nesusvyravau... tačiau per daug nepergyvenu, nes tai buvo noras daugiau iš reikalo, o ne kad iš ties man tai patiktų... Tačiau pajutau, kaip viskas vyksta...
[/quote]
gal galite plačiau papasakoti kaip tai suveikė?
[/quote]
gal galite plačiau papasakoti kaip tai suveikė?
Buvo taip: pagal specialybe esu buhalterė, bet po vaiko priežiūros atostogų grįžau į visai kitas pareigas. Tačiau visad svajojau dirbti sau ir turėti savo versliuką. Kadangi nieko kito kaip ir nemokėjau, nutariau pradėti vesti buhalterinę apskaitą įmonėms namuose. Pradėjau domėtis buh programomis, ieškoti klientų. Lyg tyčia likimas suvedė su žmonėmis, dirbančiais apskaitos įmonėse. Tačiau šiaip aš šito darbo NIEKAD nemėgau.
Ir lyg tyčia apsipykom su vyru. Pagalvojau, o kam man to reikia? Nekaip jaučiausi po viso to ir... viskas kaip ir prasidėjo, taip ir nutrūko... Darbe gavau krūvą darbo, kad vakarais savo veiklai laiko surasti būtų be šansų. Beje, nepatikėsit, visai dėl to nesigailiu.
Tačiau vis vien nori dirbti sau. Ir vėl: likimas suvedė su pažįstama, su kuria dabar kažką po truputėlį bandome...
Dabar vyras turi rimtų problemų, kurias bandau spręsti transerfingo principais, bet kol kas labai sunkiai gaunasi, nes jos gan rimtos ir mane pačią išveda iš pusiausvyros - sunku tuomet "paleisti" tą problemą, labai labai nenorėti (kad nesuveiktų švytuoklės principas). Visa tai labai vargina...
Ir lyg tyčia apsipykom su vyru. Pagalvojau, o kam man to reikia? Nekaip jaučiausi po viso to ir... viskas kaip ir prasidėjo, taip ir nutrūko... Darbe gavau krūvą darbo, kad vakarais savo veiklai laiko surasti būtų be šansų. Beje, nepatikėsit, visai dėl to nesigailiu.
Tačiau vis vien nori dirbti sau. Ir vėl: likimas suvedė su pažįstama, su kuria dabar kažką po truputėlį bandome...
Dabar vyras turi rimtų problemų, kurias bandau spręsti transerfingo principais, bet kol kas labai sunkiai gaunasi, nes jos gan rimtos ir mane pačią išveda iš pusiausvyros - sunku tuomet "paleisti" tą problemą, labai labai nenorėti (kad nesuveiktų švytuoklės principas). Visa tai labai vargina...
Man atradimas buvo info apie švytuokles ir kai pagalvojau iš tikrųjų - jų visur pilna, labai sunku atsikratyti viso to. Moteriai svarbiausios švytuoklės yra vaikai ir šeima, iš tikrųjų atima beveik visą energiją. Kartais pagalvoju, jeigu ne šeima...kiek būtų energijos ir laisvo laiko savo sumanymams įgyvendinti, o dabar kaip su "inkaru ant kaklo"
QUOTE(Ajurweda @ 2010 12 29, 11:01)
Man atradimas buvo info apie švytuokles ir kai pagalvojau iš tikrųjų - jų visur pilna, labai sunku atsikratyti viso to. Moteriai svarbiausios švytuoklės yra vaikai ir šeima, iš tikrųjų atima beveik visą energiją. Kartais pagalvoju, jeigu ne šeima...kiek būtų energijos ir laisvo laiko savo sumanymams įgyvendinti, o dabar kaip su "inkaru ant kaklo"
Kaip mąstai- taip ir turi Man šeima yra džiaugsmas, o ne inkaras...
Man šeima irgi džiaugsmas, bet Ajurweda irgi teisi - tai kaip bebūtų šiek tiek varžo.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 29, 12:17)
Kaip mąstai- taip ir turi Man šeima yra džiaugsmas, o ne inkaras...
Jeigu šeima gyvenimo tikslas, tada taip - džiaugiesi, kad viską atiduodi, bet jeigu ne....anksčiau nesuprasdavau moterų, kurios nekuria šeimos. Maniau, kad jų gyvenimas tuščias, dabar taip nemanau, jeigu jos turi kitą tikslą, tada gyvenimas neprabėga tuščiai.
įpusėjau pirmąją.įdomu.
As ka tik II pakopa perskaiciau, irgi patiko. Ypac mintis apie savo tikslo suradima ir kaip patikrinti, ar tikrai vieno ar kito dalyko reikia.
Dbr "imsiuosi" IIIp.
Dbr "imsiuosi" IIIp.
Ir kokia buvo isssakyta mintis apie savo tikslo suradima? bei kaip patikrinti, ar tikrai vieno ar kito dalyko reikia?
QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 01 10, 20:29)
Ir kokia buvo isssakyta mintis apie savo tikslo suradima? bei kaip patikrinti, ar tikrai vieno ar kito dalyko reikia?
Pas jį tokia mintis, kad savo tikslą galima atrasti tik pačiam žmogui per visas 5 dalis ir dar kitose dalyse tik taip tesakoma