Sveiki,
tik pradėjau skaityti V.Zeldingo transerfingą, I knygą.
Jaučiuosi, kaip kitam pasauly...
Gal kas parduodat ar galit paskolinti paskaityti II knygą? Visas kitas turiu, o šitos niekur neradau pirkti...
Esu iš Vilniaus
QUOTE(Žuvelė @ 2010 05 23, 16:43)
Sveiki,
Gal kas parduodat ar galit paskolinti paskaityti II knygą? Visas kitas turiu, o šitos niekur neradau pirkti...
Esu iš Vilniaus
Esu iš Vilniaus
paieskok bibliotekose,yra ten visos dalys ir pirkti nereikes
Maciau ir knygyne visas dalis
Kokiam knygyne matėte? Vln jau beveik visur išieškojau, visos yra, bet būtent II - ne. Sakau, kas ten tokio parašyta, kad jos nėra
QUOTE(Realybe @ 2010 06 21, 19:10)
paieskok bibliotekose,yra ten visos dalys ir pirkti nereikes
QUOTE(Žuvelė @ 2010 06 21, 21:16)
Kokiam knygyne matėte? Vln jau beveik visur išieškojau, visos yra, bet būtent II - ne. Sakau, kas ten tokio parašyta, kad jos nėra
nu as tai Kaune maciau,bet pries kelis menesius didziajam knygyne,kaip dabar nebezinau
per internetą ieškok skelbiu.lt arba iknyga.lt
turėtum rasti.
turėtum rasti.
Ačiū
Sesuo iš UK atsiųs
Sesuo iš UK atsiųs
QUOTE(Pelede @ 2010 06 22, 10:10)
Na, aš irgi prieš kokius 2 ar 3 metus skaičiau šią knyga. I-ą perskaičiau visą, o II-ąją pradėjau bet nebaigiau, o gal ir baigiau tiksliai nepamenu. Žinau tiek, kad man jos labai sunkiai skaitėsi. Na sudėtingos man jos. Bet ar mano atsiliepimai geri ar ne, net sunku pasakyti. Šios srities knygas pradėjau skaityti nuo Murphy knygų, šios daug lengviau skaitėsi. Tai gal dėl to knygos apie Transferingą didelio įspūdžio nepaliko.
As taip pat ieskau 2 dalies jei kas turite, parasykite, as is Vilniaus.
Aš dar neradau
Turiu tik įrašą rusų kalba
QUOTE(lassie172 @ 2010 07 14, 12:34)
As taip pat ieskau 2 dalies jei kas turite, parasykite, as is Vilniaus.
gal kas turite sios knygos el.varianta..lietuviu kalba..buciau labai dekinga....
Man labai patiko šios knygos pristatymas internete su pačiu autoriumi, padėjo suvokti daugelį dalykų.
Vilnietės, antrą d. mačiau pirkti CUP Pegaso knygyne 1 aukšte, viena knyga buvo likusi.
Pati turiu visas dalis nuo antrosios, bet dar neskaičiau.
Kas neturi laiko skaityti pasižiūrėkite čia:
http://www.sozvezdie...nd_iznanka.html
Vilnietės, antrą d. mačiau pirkti CUP Pegaso knygyne 1 aukšte, viena knyga buvo likusi.
Pati turiu visas dalis nuo antrosios, bet dar neskaičiau.
Kas neturi laiko skaityti pasižiūrėkite čia:
http://www.sozvezdie...nd_iznanka.html
Jei neklystu, jau turėtų būti ir kituose knygynuose, nes berods išleido vėl.
Aš jau nusipirkau
Man tik įdomu, ar taikote praktikoje šią teoriją? Kaip sekasi? Kaip pasikeitė gyvenimas???
Aš jau nusipirkau
Man tik įdomu, ar taikote praktikoje šią teoriją? Kaip sekasi? Kaip pasikeitė gyvenimas???