QUOTE(TikGerai @ 2008 06 18, 06:19)
Norejau paklausti, kas praktikavote - ar jums pavyko pagauti sekmes banga ir islaikyti ja? Ar tikrai viskas veikia, taip kaip jis raso?
Dekui
man pavyksta pagauti, bet nepavyksta išlaikyti
bėda ta, kad tiesiog užsimirštu kartais "nulipti nuo scenos" ir į situaciją pažvelgti iš žiūrovo pozicijos, pamirštu įjungti prižiūrėtoją ir greit tampu "švytuoklių" marionete; pvz, labai norėjau tam tikro darbo, vis prasukdavau mintyse vaizdą, kaip jį dirbu, ir štai, pareigos nukrito man kaip iš dangaus, labai netikėtai ir būtent tai, ko norėjau, bet vietoj to, kad pasidžiaugti, padėkoti ir imti dirbti taip, kaip sau ir pažadėjau, ėmiau jaudintis, nervintis, kad nesugebėsiu, problemos atrodė neįveikiamos, naktimis nemiegodavau, net širdis ėmė streikuoti, ir labai greitai aš to darbo lygiai taip pat netikėtai netekau
o juk tereikia pasirinkti, ko nori ir priimti, nesvarsant, ar sugebesiu, ar pavyks, ar esu pakankamai gerai tam
žodžiu, kad sėkmingai čiuožti ant sėkmes bangos dar reikia gerai su savimi padirbėti, išmokti suvaldyti savo emocijas, išmokti nesureikšminti nei savęs, nei įvykių, man tai pavyksta, bet ne iš kart, tik žinsnis po žingsnio, svarbu nepamiršti...
Papildyta:
QUOTE(spyglaite @ 2008 06 18, 14:04)
Radau kai kuriuos atsakymus, bei svarbiausia- paaiškinta kaip atsikirti savo tiksla
To labai ilgai ieškojau
Ir labai džiaugiuosi atradusi tas knygas
Pastebėjau, kad man kiekviena teorija, autorius... yra naudinga vis kažkokiam kitam gyvenimo aspektui, kitam gyvenimo klausimui. Vienas autorius viena dalyka suprantamiau, priimtiniau paaiškina, kitas- kitka, pasiūlo kitokius būdus
va būtent, kiekvienas randa būtent tai, ko būtent jam ir trūko
man didžiausias atradimas buvo tas sureikšminimo principas, kad nieko nereikia sureikšminti, niekam, nei įvykiui, nei žmogui, nei daiktui, nei sau
nereikia suteikti didesnės vertės, nei yra iš tikrųjų; pati buvau linkusi viską gyvenime delioti į svarbos lentynėles, tas labai labai svarbus, dėl jo bet kam gerklę pergraužčiau, o tas visai nesvarbus, į jį galiu dėmesio ir nekreipti
šiandien aš niekam dėl nieko gerklės negraužčiau
nebeliko konfliktų, nebeliko pykčio, beveik neliko nerimo (ties tuo dar dirbu), ir kas įdomiausia, sunku patikėti, bet visur, kur tik eičiau pradėjau sutikti tik malonius žmones, durys pačios atsidaro, niekur nebereikia laužtis
faktas kaip blynas