Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

QUOTE(nicorrette @ 2008 06 13, 21:50)
Anri, tu kažkokia rūsti, atsipalaiduok, bo tuoj patrauksi kokio egregoro dėmesį biggrin.gif . Ačiū už informaciją, jau nebeklausiu, kur ir kada jie vyksta, teks matyt pačiai pasiieškoti  rolleyes.gif gal ir visai įdomu būtų sudalyvauti.

labux, galiu duoti telefona 861239834, kaip tik kviecia registruotis pirmai pakopai... as baigiau tris, man labai patiko destytojai, mielai baigciau 4, 5 bet esu ne Lietuvoj, beje trecios pakopos zinias pastoviai naudoju praktikoje :-)
Atsakyti
QUOTE(Anri @ 2008 06 14, 01:09)
O kam įeškoti? smile.gif    Čia visa informacija    www.deir.lt

man tai irgi idomu, negirdejau smile.gif
Atsakyti
Skaičiau Transerfingą. Tai nereali knyga. Man Zelando filosofija labai patinka. Knyga stovi garbingiausioj vietoj ir kai man sunku, visada ja skaitau - taip savaime ateina sprendimas į man rūpimus klausimus. Superinė knyga. Skaitau ją vėl ir vėl, kai pagauna "majatnikai" smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2008 06 17, 00:39)
Skaičiau Transerfingą. Tai nereali knyga. Man Zelando filosofija labai patinka. Knyga stovi garbingiausioj vietoj ir kai man sunku, visada ja skaitau - taip savaime ateina sprendimas į man rūpimus klausimus. Superinė knyga. Skaitau ją vėl ir vėl, kai pagauna "majatnikai" smile.gif  ax.gif

thumbup.gif ir as tokios nuomones.
Atsakyti
Sveikos,
Uzsikabinau ir as uz sios knygos. Vakar bandziau visa diena stebeti svytuokles - toks puikus jausmas, emocine laisve ! thumbup.gif Bandysiu praktikuoti toliau ir stebeti, kas bus...
Norejau paklausti, kas praktikavote - ar jums pavyko pagauti sekmes banga ir islaikyti ja? Ar tikrai viskas veikia, taip kaip jis raso?
Dekui
Atsakyti
Knygą man padavė tėtis. Pasakė "Labai patariu paskaityti". mastau.gif Pradėjau skaityti man labai sunkiu gyvenimo momentu. Man ji padėjo "nenukvakti" tiesiogine žodžio prasme.
Mano tėvas perskaitė milijoną filosofinių knygų ir apsistojo ties Transerfingo idėja. Jis yra tos pačios nuomonės, kaip ir Tu, hederi. Tikrai daug kas tampa aiškiau, perskaičius. Ir, kas keisčiausia - tai veikia ax.gif

Tačiau tikrai yra žmonių, kuriem tokios knygos net skaityti nereikia - jie kažkaip tą jau žino. ax.gif Mano brolis perskaitė ir pasakė, kad nieko naujo nesužinojo, taip jau seniai gyveno. O man ir tėčiui tai buvo "gyvenimo atradimas"...

Nuoširdžiai linkiu paskaityti visoms, kurios ieško gyvenimo prasmės ar kurias kamuoja klausimai tipo "kodėl taip atsitiko?", "kodėl vėl aš?", "ką daryti"? ir "kas kaltas?" biggrin.gif Knygos idėjos pravalo smegeninę ir atveria akis į naują požiūrį drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(TikGerai @ 2008 06 18, 17:19)
Sveikos,
Uzsikabinau ir as uz sios knygos. Vakar bandziau visa diena stebeti svytuokles - toks puikus jausmas, emocine laisve !  thumbup.gif Bandysiu praktikuoti toliau ir stebeti, kas bus...
Norejau paklausti, kas praktikavote - ar jums pavyko pagauti sekmes banga ir islaikyti ja? Ar tikrai viskas veikia, taip kaip jis raso?
Dekui

Veikia mirksiukas.gif Garantuoju 100%
Atsakyti
Na aš pradėjau taip pat nuo kitų knygų: P.Kummer, J.Murphy. Žadejau paiimti Gawain knygą apie vizualizaciją, bet kadangi negavau, tai dabar skaitau Zeland. Pimoji knyga ir antrosios daugiau nei pusė šiek tiek pradėjo varginti ta teorija,nes daug ką jau žinojau. Tačiau čia visa tai aiškinama kiek kitaip. Bet nepasidaviau ir nuo antrosios knygos pusės thumbup.gif Radau kai kuriuos atsakymus, bei svarbiausia- paaiškinta kaip atsikirti savo tiksla thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif To labai ilgai ieškojau bigsmile.gif Ir labai džiaugiuosi atradusi tas knygas clap.gif

Pastebėjau, kad man kiekviena teorija, autorius... yra naudinga vis kažkokiam kitam gyvenimo aspektui, kitam gyvenimo klausimui. Vienas autorius viena dalyka suprantamiau, priimtiniau paaiškina, kitas- kitka, pasiūlo kitokius būdus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TikGerai @ 2008 06 18, 06:19)
Dekui

man pavyksta pagauti, bet nepavyksta išlaikyti rolleyes.gif bėda ta, kad tiesiog užsimirštu kartais "nulipti nuo scenos" ir į situaciją pažvelgti iš žiūrovo pozicijos, pamirštu įjungti prižiūrėtoją ir greit tampu "švytuoklių" marionete; pvz, labai norėjau tam tikro darbo, vis prasukdavau mintyse vaizdą, kaip jį dirbu, ir štai, pareigos nukrito man kaip iš dangaus, labai netikėtai ir būtent tai, ko norėjau, bet vietoj to, kad pasidžiaugti, padėkoti ir imti dirbti taip, kaip sau ir pažadėjau, ėmiau jaudintis, nervintis, kad nesugebėsiu, problemos atrodė neįveikiamos, naktimis nemiegodavau, net širdis ėmė streikuoti, ir labai greitai aš to darbo lygiai taip pat netikėtai netekau verysad.gif o juk tereikia pasirinkti, ko nori ir priimti, nesvarsant, ar sugebesiu, ar pavyks, ar esu pakankamai gerai tam rolleyes.gif
žodžiu, kad sėkmingai čiuožti ant sėkmes bangos dar reikia gerai su savimi padirbėti, išmokti suvaldyti savo emocijas, išmokti nesureikšminti nei savęs, nei įvykių, man tai pavyksta, bet ne iš kart, tik žinsnis po žingsnio, svarbu nepamiršti...
Papildyta:
QUOTE(spyglaite @ 2008 06 18, 14:04)
Radau kai kuriuos atsakymus, bei svarbiausia- paaiškinta kaip atsikirti savo tiksla  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif To labai ilgai ieškojau bigsmile.gif Ir labai džiaugiuosi atradusi tas knygas clap.gif

Pastebėjau, kad man kiekviena teorija, autorius... yra naudinga vis kažkokiam kitam gyvenimo aspektui, kitam gyvenimo klausimui. Vienas autorius viena dalyka suprantamiau, priimtiniau paaiškina, kitas- kitka, pasiūlo kitokius būdus thumbup.gif

va būtent, kiekvienas randa būtent tai, ko būtent jam ir trūko ax.gif man didžiausias atradimas buvo tas sureikšminimo principas, kad nieko nereikia sureikšminti, niekam, nei įvykiui, nei žmogui, nei daiktui, nei sau biggrin.gif nereikia suteikti didesnės vertės, nei yra iš tikrųjų; pati buvau linkusi viską gyvenime delioti į svarbos lentynėles, tas labai labai svarbus, dėl jo bet kam gerklę pergraužčiau, o tas visai nesvarbus, į jį galiu dėmesio ir nekreipti biggrin.gif
šiandien aš niekam dėl nieko gerklės negraužčiau biggrin.gif
nebeliko konfliktų, nebeliko pykčio, beveik neliko nerimo (ties tuo dar dirbu), ir kas įdomiausia, sunku patikėti, bet visur, kur tik eičiau pradėjau sutikti tik malonius žmones, durys pačios atsidaro, niekur nebereikia laužtis biggrin.gif faktas kaip blynas
Atsakyti
Verta perskaityti.
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2008 06 18, 07:26)
Nuoširdžiai linkiu paskaityti visoms, kurios ieško gyvenimo prasmės ar kurias kamuoja klausimai tipo \"kodėl taip atsitiko?\", \"kodėl vėl aš?\", \"ką daryti\"? ir \"kas kaltas?\" biggrin.gif Veikia  mirksiukas.gif  Garantuoju 100%

pavelavo Zelandas pora simtu metu. Cernysevskis ir Belinskis tai pasake dar XIX amziuje. o Leninas suveike 100 proc. verysad.gif cry.gif
Atsakyti
skaičiau 3 knygas, labai patiko, bet vis gi pati įdomiausia 1 oji knyga smile.gif
Atsakyti
Jus rasot lyg rimtai kokia issigelbejimo knyga butu. ax.gif As tik pradedu dometis po truputi ir bandau nuspresti ka pasirinkti pirmaja knyga sia tema - taigi, ryt einu pirkti Zelando po dienos interneto narsymo.Kazkodel jusu postai palengvino pasirinkima, nes ktios knygos ir ju aprasymai ir aptarimai atrode a la pasakos. dekui. mirksiukas.gif
Atsakyti