QUOTE(vaival @ 2009 09 22, 13:45)
"Švytuoklė agresyviai kaltina kiekvieną, kuris nepanoro tapti pasekėju, ir stengiasi jį patraukti į savo pusę, neutralizuoti ar pašalinti." Čia dažniausiai darbe įvairios intrigos, tai aš išmokau nedalyvauti ir tasiriboti, labai padėjo.
"Priimdam ir perduodami teigiamą energiją Jūs kuriate savo rojų" Išmokau girti ir drąsinti savo pavaldinius darbe, namuose vaikus ir vyrą.
Atsiriboju nuo žmonių, kurie skundžiasi or dejuoja kaip jiems blogai. Net jei tai ir labai artimi žmonės (aišku išsiaiškinu situaciją, bet yra tokių, kuriems visada visko maža).
Bandau taikyti [/B]
piešinio ar nuotraukos fenomeną (tik dabar suprantu kodėl studentavimo metais buvo situacijų, kurios atrodė iki skausmo tarodė pažįstamos (pakartotos ir net galėjau pasakyti kas bus toliau). Maniau, kad buvau susapnavus, o pasirodo nea...
Džiaugiuosi, kad šis mokslas nėra lengvas ir kreipia teigiamai veiklai.
o kas tai yra?
as gal panasiai stengiuosi atsisakyti kritiskumo kitu atzvilgiu, reaguoti teigiamai, leisti kitiems buti kokiems jiem reikia.
kiek pastebiu ir pajegiu neisitraukt i svytuokles, na su tom masinem tai lengva, mano poziuris ir taip dazniausiai skiriasi nuo to viso "taip reikia"
va pameginau energetinius skanestus, lyg ir sekmingai
su vizualizacija ir ejimu link noru/svajoniu ar kaip juos ten Zelandas pavadino ir isorinio ketinimo formavimu tai man ten kazkokios detales turbut truksta neisikertu i sistema dar, nors rodos viskas kaip ir aisku
siaip sunkiausia tai atsiminti tuos metodus ir dar atsiminti reikiamu momentu
tai vis gryztu knyguciu paskaitineti