Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

QUOTE(Zunkelis @ 2009 09 21, 13:43)
1. Jog negalima keisti situacijos, o reikia pasirinkti kita  thumbup.gif  VEIKIA  cool.gif

Sita jau buvau primirsus doh.gif

Aciu kad priminei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 09 21, 12:32)
Kurie patarimai tau labai padeda?

"Švytuoklė agresyviai kaltina kiekvieną, kuris nepanoro tapti pasekėju, ir stengiasi jį patraukti į savo pusę, neutralizuoti ar pašalinti." Čia dažniausiai darbe įvairios intrigos, tai aš išmokau nedalyvauti ir tasiriboti, labai padėjo.
"Priimdam ir perduodami teigiamą energiją Jūs kuriate savo rojų" Išmokau girti ir drąsinti savo pavaldinius darbe, namuose vaikus ir vyrą.
Atsiriboju nuo žmonių, kurie skundžiasi or dejuoja kaip jiems blogai. Net jei tai ir labai artimi žmonės (aišku išsiaiškinu situaciją, bet yra tokių, kuriems visada visko maža).
Bandau taikyti piešinio ar nuotraukos fenomeną (tik dabar suprantu kodėl studentavimo metais buvo situacijų, kurios atrodė iki skausmo tarodė pažįstamos (pakartotos ir net galėjau pasakyti kas bus toliau). Maniau, kad buvau susapnavus, o pasirodo nea... ax.gif
Džiaugiuosi, kad šis mokslas nėra lengvas ir kreipia teigiamai veiklai.
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2009 09 22, 13:45)
"Švytuoklė agresyviai kaltina kiekvieną, kuris nepanoro tapti pasekėju, ir stengiasi jį patraukti į savo pusę, neutralizuoti ar pašalinti." Čia dažniausiai darbe įvairios intrigos, tai aš išmokau nedalyvauti ir tasiriboti, labai padėjo.
"Priimdam ir perduodami teigiamą energiją Jūs kuriate savo rojų" Išmokau girti ir drąsinti savo pavaldinius darbe, namuose vaikus ir vyrą.
Atsiriboju nuo žmonių, kurie skundžiasi or dejuoja kaip jiems blogai. Net jei tai ir labai artimi žmonės (aišku išsiaiškinu situaciją, bet yra tokių, kuriems visada visko maža).
Bandau taikyti [/B]piešinio ar nuotraukos fenomeną (tik dabar suprantu kodėl studentavimo metais buvo situacijų, kurios atrodė iki skausmo tarodė pažįstamos (pakartotos ir net galėjau pasakyti kas bus toliau). Maniau, kad buvau susapnavus, o pasirodo nea... ax.gif
Džiaugiuosi, kad šis mokslas nėra lengvas ir kreipia teigiamai veiklai.

o kas tai yra?

as gal panasiai stengiuosi atsisakyti kritiskumo kitu atzvilgiu, reaguoti teigiamai, leisti kitiems buti kokiems jiem reikia.
kiek pastebiu ir pajegiu neisitraukt i svytuokles, na su tom masinem tai lengva, mano poziuris ir taip dazniausiai skiriasi nuo to viso "taip reikia" rolleyes.gif
va pameginau energetinius skanestus, lyg ir sekmingai
su vizualizacija ir ejimu link noru/svajoniu ar kaip juos ten Zelandas pavadino ir isorinio ketinimo formavimu tai man ten kazkokios detales turbut truksta neisikertu i sistema dar, nors rodos viskas kaip ir aisku

siaip sunkiausia tai atsiminti tuos metodus ir dar atsiminti reikiamu momentu smile.gif tai vis gryztu knyguciu paskaitineti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 22 rugsėjo 2009 - 14:31
tai ir yra vizualzacija situacijos, kurios tu nori (nori ten būti, gyventi ar poraleisti keletą minučių arba tiesiog lauki šio įvyio su būtent tokiomis detalėmis)
Sutinku, kad šismokslas skatina daugiau analizuoti save, aplinką, todėl tai ir sulaiko nuo nepagrįstu, nereikalingų sprendimų smile.gif
Atsakyti
Nusprendžiau dar kartą perklausyti Zelando knygas, žiūriu, kad daug ką jau primiršau ax.gif
Atsakyti
keliu tema i virsu, gal kas nauju minciu pamesit 4u.gif
Atsakyti
tuomet kylam dar karta mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiau tą knygą 4u.gif
Dabar gal mada, panašaus pobudžio knygų dabar labai daug, tik kiekvienas šiek tiek savaip interpretuoja. Visų mintis viena - savo mintimis mes kūriame savo gyvenimą cool.gif

Praktikuoju tokį gyvenimo būdą (teigiamų minčių) bent jau stengiuos ax.gif tai buvo man gal porą savaičių tokių nutikimų, sutikdavau žmones, labai teigiamai nusiteikusių mano atžvilgių rolleyes.gif nu pvz. Atsisėdau į mikriuką, o man nuo galutinės stotelės dar reikėjo gerą gabaliuką paeiti, tai mane pavežė iki pat man reikiamos vietos thumbup.gif tvarkiausi popierius ir man viską mielai padėjo sutvarkyti, suteikė daug informacijos man rūpimais klausimais, nors nei neprašiau, tiesiog informavo thumbup.gif
Ėjau ir galvojau, mano pasaulis išties rūpinasi manimi wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif taip . pasaulis mumis rupinasi. O minciu kuriamoji galia tiesiog stebuklas wub.gif Kaip mane suzavejo Nimfa postas wub.gif
Atsakyti
reikia gal ir man prisiminti transerfingą ir atsiversti knygą.. bigsmile.gif unsure.gif
Atsakyti
as tai reguliariai paskaitau, bet beda kol prieinu prie paskutines knygos ar paskutinio puslapio isdulka kas pradzioj buvo parasyta, na supratimas lieka, bet tie metodai kuriuos reiktu nuolat taikyti isdulka
dabar kazkaip po kelis puslapius pavartau vienuoli kuris pardave ferari, Brian Tracy tikslai ir transerfinga, tai visur tos pacios tiesos tik kitaip pateiktos smile.gif ale tu zmogau imk viska ir igyvendink, man sunkiausia su tikslais paskutiniu metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 05 lapkričio 2009 - 13:00
taip neidomu - jus geriau nusistatykite tiksla, cia parasykite ji ir kas savaite meskite trumpa info - tada ir jus ir kiti matys kaip jus judate tikslo link. smile.gif
Atsakyti