Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

As nekompetetinga, bet noriu pasakysi savaja nuomone...

Perteklinis potencialas atsiranda visada ir visur, bet tai priklauso kiek tu jam leidi isisiubuoti... Ir tu dar tikriausiai neivaldei sios technikos ir man anksciau kildavo klausimu, 'va dabar netaip suveike kaip turejo ir pan.' Dariau klaidu apie kurias nezinojau, pradejau analizuoti situacija ir ieskoti klaidu... Stebek situacijas ir jeigu veikia priesingai ieskok klaidu, tikrai surasi ir po truputi ivaldysi visa tai...

As duosiu savaji pavyzdi, kaip laikiau teises:

Vaziavau tikrai gerai, bet instruktorius baisingai buvo del aiksteles prigasdines doh.gif nu ir eidavau egzamino laikyt susikoncentravus tik ties aikstele, visus 3 kartus isvaziavau as is tos aiksteles be problemu ir susimaudavau mieste... Oi ilgai galva lauziau kol suradau atsakyma, nes vis galvodavau va ir NEVEIKIA... Viskas veikia, visada, tik mes nepastebim smulkiu klaidu 4u.gif Tiesiog mano klaida buvo, jog as uzmirsau apie vaziavima mieste, o koncentravausi ties aikstele. Kaip Zelandas sako tas 'budetojas', neturi snausti, o sekti elgesi visur ir visada...
Atsakyti
QUOTE(Vaicicaku @ 2009 08 18, 15:33)
Jiep, tai cia pagal transerfinga...
Bet istiesu jis turejo tam asmenine priezasti... wink.gif  gal drauge to metu turejo, o gal zinodamas, kad netrukus isvaziuos ilgam laikui nenorejo 'veltis'... Istiesu buvo priezastis kodel jis nesiule man susitikti, ir nemanau, kad TAI mano vidinis stiprus noras (kad jis mane pakviestu) - verte ji, jo pasamone, manes nekviesti. Nes yra buve ir taip, kad labai kazko noredavau ir viskas vykdavo sklandziai ir ne visais atvejais kai per daug nori sukeli perteklni potenciala ir - negauni mellow.gif
Papildyta:
Ar gali kasnors kompetetingas atsakyti, kodel kazko norint ne visada atsiranda pertekliniai potencialai, kurie padaro nora neivykdoma (pgl VZ) ???
nes jei tai yra taisykle - tai ji turetu veikti visada ???
Papildyta:
Ar gali kasnors kompetetingas atsakyti, kodel kazko norint ne visada atsiranda pertekliniai potencialai, kurie padaro nora neivykdoma (pgl VZ) ???
nes jei tai yra taisykle - tai ji turetu veikti visada ???

gal buvo ir kitu priezasciu, bet jeigu pagal transerfinga tai atsirado vel kada suradai kita mirksiukas.gif raso"Jeigu zmogus i kuri ziurima skaidre, siela tai jaucia ir jei nepatiks, zmogus gali pajusti jums nesamoninga pasibjaurejima" taip kad atsargiai. "Meiles skaidreje turi buti abstrakti asmenybe -idealas o ne konkretus zmogus".
Atsakyti
Nu labai idomi cia toji teorija, bet cia kalba eina jau apie buvusias meiles ir t.t., o jeigu meile dar tik nauja, besimezganti ir as tikiu, kad jis butent tas, kuri prisisaukiau savomis mintimis su visomis smulkmenomis... Ar jis gali manimi pasibjaureti, jeigu as apie ji galvoju??? Ir ar istiesu kitas zmogus jaucia, kai apie ji galvoji? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 18, 23:48)
Nu labai idomi cia toji teorija, bet cia kalba eina jau apie buvusias meiles ir t.t., o jeigu meile dar tik nauja, besimezganti ir as tikiu, kad jis butent tas, kuri prisisaukiau savomis mintimis su visomis smulkmenomis... Ar jis gali manimi pasibjaureti, jeigu as apie ji galvoju??? Ir ar istiesu kitas zmogus jaucia, kai apie ji galvoji?  rolleyes.gif

manau kad jaucia. Pvz. ar niekad nebuvo kad pagalvoji apie pazystama zmogu ir paskambina?
Tai jeigu demesio tau jo netruksta tai viskas tvarkoje. Bet jeigu tau reikia iki jo "dasikasti" kaip rasei tai verta pakeisti taktika.
Atsakyti
QUOTE(hederi @ 2009 08 19, 08:54)
Bet jeigu tau reikia iki jo "dasikasti" kaip rasei tai verta pakeisti taktika.

I kokia??? blink.gif

negalvoti as negaliu, man rodos man galva nukirstu as vis dar apie ji galvociau lotuliukas.gif apsedimas kazkoks lotuliukas.gif suprantu, kad desperatiskai su juo buti nenoriu ir man nereikia to, zinau, kad jis nepravalo man nieko duoti... Zinot jau susigyvenau su tuo, kad mane daro laiminga zinojimas jog jam viskas gerai, bei jo akiu sviesa...

O del to 'dasikasiau', as nieko nedariau, tiesiog laukiau ir po pusmecio pagaliau jis man dave savo nr., bet as juk labai isdidi nepaemiau lotuliukas.gif o dar po gero menesio jam savaji daviau... bet kas is to, as bandziau keleta kartu sukontaktuoti ir snipstas, o jis to nedaro (zinau, kad neturi) TAI VA TAIP IR GYVENU cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 19 rugpjūčio 2009 - 10:03
Radau labai vertingus (mano manymu zodzius), oi ilgai as juos skaiciau kol esme supratau...

Sielos ir Proto Vienybe:

Protas turi valią, bet negali valdyti išorinio ketinimo. Siela gali pajusti savo tapatumą su išoriniu ketinimu, bet neturi valios. Ji skraido variantų erdvėje kaip nevaldomas popierinis aitvaras. Jei norime pajungti valiai išorinį ketinimą, reikia pasiekti sielos ir proto vienovę. Tai būsena, kuriai esant sielos jausmai ir proto mintys susilieja. Pavyzdžiui, kai žmogų apima džiaugsmingas įkvėpimas, jo siela „dainuoja", o protas „patenkintas trina rankas". wub.gif Tokios būsenos žmogus gali kurti. Bet būna, kad sielą ir protą suvienija nerimas, baimė ir antipatija. Tada išsipildo blogiausi lūkesčiai. O kai širdis priešinasi tam, ką tvirtina sveikas protas, tai reiškia, kad siela ir protas nesutaria.

Tuoj as Jums isvesiu filosofine minti lotuliukas.gif juk mano siela nori but su tuo vaikinuku, o protas man vis nurodineja (o kam tau to reikia, va ziurek nevertina jisai taves ir pan., va ziurek praejo ir net nepazvelge ir t.t.), tuomet as elgiuosi tarsi kersindama... Skaudinu ji (nors mano siela daryti to nenori, bet protas liepia)... Tai va zinokit, nuo paraso sukurimo dienos, elgiausi visiskai priesingai, elgiausi su juo taip kaip noreciau, kad jisai su manim elgtusi... Ejau pamatyti ji netgi tada kai blogai jauciausi, nes siela to norejo, jau pamyniau visa isdiduma blink.gif ot lauzo man gyvenimas 'ragus' lotuliukas.gif Dabartinis mano elgesys atitinka manaja sielos busena jau menuo be vienos dienos... Vat ir buciau linkus nepritarti toms teorijoms, nekreipti demesio, slapstytis, paleisti, mat gal pasiilgs... Patikekit dariau tai ilgai, puse metu, stoga raudavo, grauzdavau save, kad isejau ir neatsisveikinau, kad net nepakalbejau... O dabar jauciuosi, kad elgiuosi teisingai, bent zinau, kad darau VISKA KA GALIU rolleyes.gif Ir dabar tikrai suprantu, kad nieko rimto dar nera ir nezinau ar bus, bet NORIU... ir po susitikimo su juo dabar mano siela 'dainuoja', o 'protas trina rankomis' wub.gif Mergos, as visiska BEPROTEEEEEEE assa.gif

Dabar klausimas Vaicicaku ir hederi, ar elgetes butent taip, as vis delto principai buvo auksciau uz viska, ar pacios ryzotes veikti ar bandet suvienyti sielos ir proto jausmus (nes Jusu siela to trosko)??? rolleyes.gif Ar zinojot sia teorija tuo metu... as nors ir zinojau, bet man ja suprasti reikejo labai daug laiko, nors rodos viskas taip paprasta ax.gif

P.S. ir dar gavau as is jo daug, jis tykojo po sporto klubo keleta kartu, kad mane parvesti namolio (bet apsimeciau, kad nepastebejau), atsiunte geliu i darba (be uzraso kam ir nuo ko, tik 'paciai nuostabiausiai moteriai, kuri cia dirba'), pamelavo savo amziu (kad suzavetu, siek tiek save pajaunino, zinoma as neissidaviau jog zinau lotuliukas.gif ), atsikrauste gyventi i mano kaimynyste (kaip priezastis, mat cia jo brolis gyveno, o dabar isvyko, taigi jisai nama pasaugos lotuliukas.gif ), Jo draugai pradejo mane sveikintis, o kai kurie pamate taip keistai nusisypso lotuliukas.gif , as netgi buvau suteikusi jam sanca praleisti nakti su manim... tiesiog akivaizdziai pakvieciau uzeiti vidun, o jis atsisake... nesielgia vyrai taip, oi nesielgia, siena jis pasistates didziule, o man reikia ja sugriauti doh.gif o galbut ir as prisidejau prie tos sienos lipdymo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 19 rugpjūčio 2009 - 16:39
Sis tavo nupasakotas patyrimas isrodo kaip svytuokle - esi taip pasidavusi jos siubavimui ir tiek daug energijos pasisavinanti. Gal tiesiog bandyk dziaugtis buvimu kartu su juo, nesitikint kazkokios naudos ar santykiu. Tiesiog dziaukis neprievartaudama saves.. clap_1.gif 4u.gif
Papildyta:
Ta prasme energijos daug atiduodi bereikalingai..
Atsakyti
siandien turejau proga pameginti "energetinio skanesto" metoda (kai turi reikalu su neigiamai nusiteikusiu individu is kurio tau pvz ko nors reikia, duodi jam "skanesta" isivaizduoji ta zmogu laiminga patenkinta, veikianti ka nors malonaus ar issiprendusi savo problemas)
tai turejau reikalu biudzetinej istaigoj, moteriske is pradziu laikesi gan neutraliai paskui is jos ir komplimenta isgirdau blink.gif ir mano reikala isprende gan pusetinai, gal reikia manyti veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninel @ 2009 09 13, 22:41)
Sis tavo nupasakotas  patyrimas isrodo kaip svytuokle - esi taip pasidavusi jos siubavimui ir tiek daug energijos pasisavinanti. Gal tiesiog bandyk dziaugtis buvimu kartu su juo, nesitikint kazkokios naudos ar santykiu. Tiesiog dziaukis neprievartaudama saves.. clap_1.gif  4u.gif

Oi, mieloji, zinau, bandau dziaugtis buvimu su juo... bet kad tycia einu tada kada jis eina, kad ji sutikti, tai va cia mano beda... bet as bandau taisytis blush2.gif

O su tais skanestais, geras... as tai visada bandau taip issivaizduoti... kazkaip einu labai teigiamai nusiteikusi, iskarto bendrauju su tuo zmogum kaip su man labai miela asmenybe, nors net nezinau kokia ji, bet rodos veikia biggrin.gif
Atsakyti
Esu perskaičius visas 5 knygas.
Praktiškai vis pasiskaitau kai kuriuos patarimus, nes labai padeda, tik, karts nuo karto švytuklės, rodos, nepastebimai užkabina ax.gif , tai tenka grįžti ir vėl skaityti.
Manyčiau puikios knygos savitobulinimui, pasaulio suvokimui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2009 09 21, 12:26)
Esu perskaičius visas 5 knygas.
Praktiškai vis pasiskaitau kai kuriuos patarimus, nes labai padeda, tik, karts nuo karto švytuklės, rodos, nepastebimai užkabina ax.gif , tai tenka grįžti ir vėl skaityti.
Manyčiau puikios knygos savitobulinimui, pasaulio suvokimui.  smile.gif

Kurie patarimai tau labai padeda?
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 09 21, 11:32)
Kurie patarimai tau labai padeda?

Nu buvo klausta ne manes, bet as atsakysiu nuo saves...

Man:

1. Jog negalima keisti situacijos, o reikia pasirinkti kita thumbup.gif VEIKIA cool.gif

2. Paskui tas teigiamas pamaitinimas kita zmogu sava energija ax.gif

3. Ir siaip laikytis atokiau nuo svytuokliu, bet kad kartais man buna netgi labai sunku jas atskirti ir kol surandu bunu gerokai isipainiojusi doh.gif

4. Labai idomus tas patarimas, kai priimi strendima protu, po to is karto klausytis sirdies balso, pakol kas sunkiai sekasi man ji taikyti praktikoje, bet bandau blush2.gif kazkaip atrodo, priimu sprendima, paklausau sirdies, bet jeigu taip pasielgiu, tik tada suvokiu, kad visdelto atsakymas buvo netas unsure.gif matyt dar nemoku klausytis...
Atsakyti