Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

QUOTE(be rėmų @ 2009 08 16, 16:33)
Kiek žinau, tai tą mokymą reiktų naudoti tik sau, nereikia spekuliuoti ir pravedinėti treningų ir apmokymų, taip kuriama nauja švytuoklė.

Ir sis forumas irgi yra svytuokle smile.gif ir nieko tame nera blogo..
Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 13, 11:19)
noriu prisijaukinti viena vyra, zinau kad jam labai patinku, bet jis kazkaip neapsisprendzia... O kaip toki mintim paveikti???  bigsmile.gif

As tai tiesiog, kad ir kaip jis pasielgtu mums bendraujant stengiuosi nieko nesureiksminti, negalvoti apie ji neigiamai, pasijuokti is to, bet mastau apie ji 'diena, nakti' kartais atrodo jau 'stoga nuraus', bet vis dar elgiuosi ir jauciuosi tarsi mudu butumem kartu  blush2.gif

Vat teisingai ir darai, tik, issipildymui tau kisa koja, kad per daug nori buti su juo.. Bet is principo tai neverta tuo uzsiimti wink.gif as puse metu taip "buriau" ir jau po poros menesiu man buvo nusibode, ir daug kartu norejau tai mesti, bet kadangi rase, jog daugumos zmoniu norai taip ir nesiipildo, nes jie meta tai pusiaukeleje tai uzsisspyrusiai laikiausi savo fool.gif Nors, velgi, jei reikektu kartoti, tai kartociau, nes kazka sau irodziau ir igijau ramybe biggrin.gif

O greiciausias ir lengviausias budas paveikti vyra, kad jis noretu buti su tavimi - buto jo svajoniu moterimi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaicicaku: 17 rugpjūčio 2009 - 10:03
QUOTE(Vaicicaku @ 2009 08 17, 11:59)
Ir sis forumas irgi yra svytuokle smile.gif  ir nieko tame nera blogo..

Nieko čia ir gero: pasėdėjus ilgiau čia ar kitam panašiam diskusijų puslapyje tikrai pasijuntu išsunkta ir pavargusi.
Tačiau švytuoklė yra tiek, kiek mes forumui leidžiam pačios tokiam būti.
Atsakyti
issunkta ir pavargusi nes kompiuteris vargina akis ir galva biggrin.gif nereikia visko ant svytuokliu nurasyti, pasedejus darbe prie kompo savaite nepakeliant akiu galima patiketi ir kad bendradarbiai vampyrai ir, kad isejus i gatve zmones kazko keistai ziuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaicicaku @ 2009 08 13, 11:37)
Vienoje is knygu, yra skyrius "kaip susigrazinti mylimuosius" tai ten parasyta, kad "bandyti galite, bet veikti zmoniu nerekomenduoju" . Ir istiesu per ta puse metu, "dirbdama" ties tuo as isnaudojau tiek energijos, kad per pus lengviau butu buve prikabinti tikra princa lotuliukas.gif

"Likimo valdymo kursas per 78 dienas" 106 puslapis 48. Meiles ieskojimas, ten paaiskinta, perskaitykite. "Meiles nereikia ieskoti, ji jus pati suras".
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 08 17, 12:19)
issunkta ir pavargusi  nes kompiuteris vargina akis ir galva biggrin.gif nereikia visko ant svytuokliu nurasyti, pasedejus darbe prie kompo savaite nepakeliant akiu galima patiketi ir kad bendradarbiai vampyrai ir, kad isejus i gatve zmones kazko keistai ziuri biggrin.gif

Gal ir taip, bet aš nedirbu prie kompo. Visai kita savijauta būna, jei kelias valandas žiūriu filmą ar skaitau knygą. Nuovargis visai kitoks. O įsivėlus į diskusijas savijauta po to būna tokia wacko.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hederi @ 2009 08 17, 10:06)
"Likimo valdymo kursas per 78 dienas" 106 puslapis 48. Meiles ieskojimas, ten paaiskinta, perskaitykite. "Meiles nereikia ieskoti, ji jus pati suras".

AUKSO VERTES ZODZIAI wub.gif man taip ir nutiko ir kas nerealiausia su visomis savybemis, kuriomis issivaizdavau savaji vyra... wub.gif tengi visomis smulkmenomis, as ji vis dar skaitau kaip knyga ir stebiuosi, kad tikrai taip galejo ivykti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 17 rugpjūčio 2009 - 19:54
QUOTE(Vaicicaku @ 2009 08 17, 08:59)
O greiciausias ir lengviausias budas paveikti vyra, kad jis noretu buti su tavimi - buto jo svajoniu moterimi  biggrin.gif

cia man labiausiai patiko bigsmile.gif o kaip tai padaryti ax.gif aaa??? Jis nori ir net labai... akys jo net dega, kai prieina tai kaip elektra krecia mane, nu bet nieko nedaro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 18 rugpjūčio 2009 - 10:44
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 18, 11:43)
cia man labiausiai patiko  bigsmile.gif  o kaip tai padaryti  ax.gif  aaa??? Jis nori ir net labai... akys jo net dega, kai prieina tai kaip elektra krecia mane, nu bet nieko nedaro...

hm.. zinok ir man panasiai yra buve.. susipazinau su vienu vyriskiu sporto klube, jis mane uzkalbino, budavo plepedavom iki klubo uzdarymo lotuliukas.gif , ir maciau kaip jam ziauriai patinku, BET telefono neprase ! Nu nervinausi nerealiai, del jo tokio elgesio ty neelgesio lotuliukas.gif nes ir jis man patiko, po to pusei metu netiketai isvyko ir nesirode, liudna buvo sportuoti... as vis tikejausi ji kazkur gal mieste susitikti... O viena diena susipazinau su kitu ir isimylejau.. doh.gif ir viena diena ateina gi tas prazuvelis i sporto kluba - pamate mane - nusvito visas, zodziu jau ta vakara ir susitikti kviete, o man jau buvo dzin... sad.gif
ir nezinau kodel jis manes nekviete tada anksciau...
Atsakyti
As jau dasikasiau iki numerio biggrin.gif dabar kasauosi iki jo sirdies bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaicicaku @ 2009 08 18, 13:15)
hm.. zinok ir man panasiai yra buve.. susipazinau su vienu vyriskiu sporto klube, jis mane uzkalbino, budavo plepedavom iki klubo uzdarymo lotuliukas.gif , ir maciau kaip jam ziauriai patinku, BET telefono neprase ! Nu nervinausi nerealiai, del jo tokio elgesio ty neelgesio  lotuliukas.gif  nes ir jis man patiko, po to pusei metu netiketai isvyko ir nesirode, liudna buvo sportuoti... as vis tikejausi ji kazkur gal mieste susitikti... O viena diena susipazinau su kitu ir isimylejau..  doh.gif  ir viena diena ateina gi tas prazuvelis i sporto kluba - pamate mane - nusvito visas, zodziu jau ta vakara ir susitikti kviete, o man jau buvo dzin... sad.gif
ir nezinau kodel jis manes nekviete tada anksciau...

todel kad buvai labai sureiksminusi, norejai kad paprasytu tavo tel. Nr. kaip paleidai taip ir atsirado.
Atsakyti
QUOTE(hederi @ 2009 08 18, 11:47)
todel kad buvai labai sureiksminusi, norejai kad paprasytu tavo tel. Nr.  kaip paleidai taip ir atsirado.

nu va, tai ka man dabar daryti... neisgyvensiu as jo nematydama biggrin.gif as tai veiksiu kitaip, leisiu jam rinktis... jis visada turi pasirinkima cool.gif

as stengiuosi bandyti sia technika, kartais sunkiai sekasi, bet as labai stengiuosi: lotuliukas.gif

Freilingas - tai efektyvi žmonių santykių technologija, kuri yra sudedamoji transerfingo dalis.
Svarbiausią freilingo principą galima suformuluoti šitaip: „Atsisakykite ketinimo gauti, pakeiskite jį ketinimu duoti, ir jūs gausite tai, ko atsisakėte."
Šio principo veikimas remiasi tuo, kad jūsų iš orinis ketinimas naudojasi partnerio vidiniu ketinimu, nevaržydamas jo interesų. Dėl to jūs gaunate iš žmogaus tai, ko negalėjote pasiekti įprastais vidinio ketinimo metodais. Vadovaudamiesi šiuo principu, jūs pasieksite įspūdingų asmeninio ir dalykinio bendravimo rezultatų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 18 rugpjūčio 2009 - 13:26
QUOTE(hederi @ 2009 08 18, 13:47)
todel kad buvai labai sureiksminusi, norejai kad paprasytu tavo tel. Nr.  kaip paleidai taip ir atsirado.

Jiep, tai cia pagal transerfinga...
Bet istiesu jis turejo tam asmenine priezasti... wink.gif gal drauge to metu turejo, o gal zinodamas, kad netrukus isvaziuos ilgam laikui nenorejo 'veltis'... Istiesu buvo priezastis kodel jis nesiule man susitikti, ir nemanau, kad TAI mano vidinis stiprus noras (kad jis mane pakviestu) - verte ji, jo pasamone, manes nekviesti. Nes yra buve ir taip, kad labai kazko noredavau ir viskas vykdavo sklandziai ir ne visais atvejais kai per daug nori sukeli perteklni potenciala ir - negauni mellow.gif
Papildyta:
Ar gali kasnors kompetetingas atsakyti, kodel kazko norint ne visada atsiranda pertekliniai potencialai, kurie padaro nora neivykdoma (pgl VZ) ???
nes jei tai yra taisykle - tai ji turetu veikti visada ???
Papildyta:
Ar gali kasnors kompetetingas atsakyti, kodel kazko norint ne visada atsiranda pertekliniai potencialai, kurie padaro nora neivykdoma (pgl VZ) ???
nes jei tai yra taisykle - tai ji turetu veikti visada ???
Atsakyti