Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 13, 00:07)
nelabai supratau sia minti???  ax.gif  gal gali placiau paaiskinti???

Vienoje is knygu, yra skyrius "kaip susigrazinti mylimuosius" tai ten parasyta, kad "bandyti galite, bet veikti zmoniu nerekomenduoju" . Ir istiesu per ta puse metu, "dirbdama" ties tuo as isnaudojau tiek energijos, kad per pus lengviau butu buve prikabinti tikra princa lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu tai velniop tau tas EX..., as kazkaip tikiu, kad ant griuvesiu naujos pilies niekada nepastatysi... as tik susitaikiau su 'ex' ir nuosirdziai linkiu jam sekmes, susipazinau su jo zmona, bandau ir ja prisijaukinti, bent jau itariai i mane neziureti rolleyes.gif as tai nenoriu buvusiu santykiu susigrazinti, noriu prisijaukinti viena vyra, zinau kad jam labai patinku, bet jis kazkaip neapsisprendzia... O kaip toki mintim paveikti??? bigsmile.gif

matai as knygos lietuviu kalba neskaiciau, nes neturiu jos, tiesiog bendra informacija is interneto bei nuojauta naudojuosi, gyvenime rolleyes.gif Tai kaip tu ten ta energija naudojai??? As tai tiesiog, kad ir kaip jis pasielgtu mums bendraujant stengiuosi nieko nesureiksminti, negalvoti apie ji neigiamai, pasijuokti is to, bet mastau apie ji 'diena, nakti' kartais atrodo jau 'stoga nuraus', bet vis dar elgiuosi ir jauciuosi tarsi mudu butumem kartu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 13 rugpjūčio 2009 - 10:36
Ar kas skaitėt Svijašą?
Kokia nuomonė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 08 13, 14:07)
Ar kas skaitėt Svijašą?
Kokia nuomonė?  4u.gif

Aš. Gera nuomonė, man patiko. Aiškiai, suprantamai išdėstyta. Nežinau, kiek veiksmingi pratimai, kuriais galima panaikinti įrašus energetiniuse kūnuose, bet šiaip tai visai suprantamai viskas.
Atsakyti
As skaiciau jo 'kitoks pasaulis' ar kazkaip panasiai vadinasi, bet manes nesuzavejo ir net nebaigiau skaityti, labai jau jis tenai daug mistikos prikures tose savo teorijose... nu gal ir veikia, bet man buvo perdaug sudetinga schmoll.gif
Atsakyti
apie pasisakymus buna ir man kad taip ir atsitinka kaip buvo iki galo nenusprendus kalbejau ir ieskojau informacijos .ir atsitiko taip kad pakeiciau darba . arba kalbejau kaip noriu savaitgaliai i dvarus vaziuoti apziureti ir dziugu vazineju daznai savaitgaliai net i vidu kartais iseina patekt .
ir buna kad tam tikru periodu suzavi rasytojas mane maksimalus pasiekimas brian tracy. is zeland 78 valandos savaite laiko paskaiciau ir padejau i lentyna. Pirmas kelias dienas vau kaip idomu o po to ...
Atsakyti
Dabar klausau Svijašo knygą "Ulybnis poka ne pozdno" tai galiu pasakyti kad man ji tikrai patinka thumbup.gif
o "Razumnyi mir ili kak žyt" schmoll.gif
bet galiu pasakyti kad šis pokalbis man labai patiko thumbup.gif
http://www.youtube.c...feature=related

ir dar šitas labai geras thumbup.gif

http://www.youtube.c...MSES69DuW0&NR=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 14 rugpjūčio 2009 - 13:07
Aciu, Miledi, labai patiko interviu, jisai toks siltas zmogus labai atrodo, bet grynai kalba apie 'secreta', nu ir man vis vien daug klausimu kyla... labai patiko mintis, jog apie tai ko nori negalima kalbeti bigsmile.gif kazkaip sito nezinojau, nors pastaruoju metu pradejau nekalbeti apie tai ko noreciau rolleyes.gif

Kazkaip Svijaso teorija skamba graziau (bet siek tiek neitiketinai), o va Zelando gal siek tiek sudetingiau, nes ir tiesiog siulo viska gauti darbu ir mano galva atsako i zmogui rupimus klausimus, o KAIP? (taigi musu pasamonei tai itikinamiau)...

Ar Jusu ivykus kokmiam nors ivykiui analizuojat kodel tai ivyko??? blush2.gif As visada, kartais randu atsakymus, o kartais reikia ilga laika galva sukti, o kodel taip ivyko... Ir dar pastebejau keista dalyka (nu cia veikia man), kad sugryztu i ta pacia emocija, patiriu tai ko norejau ar atsiranda kazkas ko man reikejo mandaug po 40-45 dienu... keista, bet man tai veikia... Zinau jog kazkoks garsus filosofas pasakes berots Sokratas: 'jog laikas neegzistuoja, mes ji sukureme' tiesiog tu kazka piesi naujame lape ir tai vyksta, nes musu issivaizduojama laiko erdve neegzistuoja... Viskas vyksta jau dabar...
Atsakyti
Žinot, pasižiūrinėjau You Tube'j Svijašą, panaršiau po šalia esančias nuorodas g.gif Kažkaip nesmagu pasidarė. Šnekant transerfingo kalba, atrodo, kad turtingo gyvenimo švytuoklė puikiai dirba savo darbą. Kažkoks ištemtas ir dirbtinis tas entuziazmas: naudokitės tuo metodu, ir būsit laimingi, turtingi, stilingi, protingi ir tt, ir pan doh.gif . Nesakau, kad tai neveikia, bet... kažkaip ne taip... tikrai ne taip reiktų prie to gėrio katilo eiti schmoll.gif
Bet tai tik mano subjektyvi nuomonė. Plius radau švytuoklę, kuri kabina mane pačią rolleyes.gif
Atsakyti
jeigu nepaslaptis, kur toji svytuokle??? blush2.gif nes as kazkaip nepastebejau, kad tai mane kazkaip kabintu... stengiuosi jas atpazinti...

bet juk bet kuriuo atveju jeigu palaikysim viena ar kita teorija tai bus svytuokles poveikis... deja mano atveju transerfingo svytuokle mane veikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 15 rugpjūčio 2009 - 17:31
Kiek žinau, tai tą mokymą reiktų naudoti tik sau, nereikia spekuliuoti ir pravedinėti treningų ir apmokymų, taip kuriama nauja švytuoklė.
Atsakyti
Audio knygos Vadim Zeland
http://www.sozvezdie...ranserfing.html
Atsakyti