Aciu,
Miledi, labai patiko interviu, jisai toks siltas zmogus labai atrodo, bet grynai kalba apie 'secreta', nu ir man vis vien daug klausimu kyla... labai patiko mintis, jog apie tai ko nori negalima kalbeti
kazkaip sito nezinojau, nors pastaruoju metu pradejau nekalbeti apie tai ko noreciau
Kazkaip Svijaso teorija skamba graziau (bet siek tiek neitiketinai), o va Zelando gal siek tiek sudetingiau, nes ir tiesiog siulo viska gauti darbu ir mano galva atsako i zmogui rupimus klausimus, o KAIP? (taigi musu pasamonei tai itikinamiau)...
Ar Jusu ivykus kokmiam nors ivykiui analizuojat kodel tai ivyko???
As visada, kartais randu atsakymus, o kartais reikia ilga laika galva sukti, o kodel taip ivyko... Ir dar pastebejau keista dalyka (nu cia veikia man), kad sugryztu i ta pacia emocija, patiriu tai ko norejau ar atsiranda kazkas ko man reikejo mandaug po 40-45 dienu... keista, bet man tai veikia... Zinau jog kazkoks garsus filosofas pasakes berots Sokratas: 'jog laikas neegzistuoja, mes ji sukureme' tiesiog tu kazka piesi naujame lape ir tai vyksta, nes musu issivaizduojama laiko erdve neegzistuoja... Viskas vyksta jau dabar...
Facebooke ***AstroVaida*** kas domitės astrologija-numerologija kviečiu užsukti ;)