Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

QUOTE(kolegija @ 2009 08 07, 12:32)
uztenka tik pasigylinti, kas baznycios teigimu, laukia zmogaus, jeigu jis neslaikys 10 Dievo isakymu... Beje, idomu, kas juos istikro sukure g.gif

Man atrodo čia yra sielos ramybės įsakymai, jei pati jų nesilaikysi tai TAU nebus ramybės ir tu pati save bausi.
Nors ką aš čia tau aiškinu, tu pati turi iki to daeiti/pribresti, niekas nedaves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 07 rugpjūčio 2009 - 12:52
kolegija, ta knyga be abejo ne man - as uzdaviau klausima, ar toje knygoje yra kazkas idomaus ar tik eiline ezoterine tryda. atsiliepimas tik patvirtino, kad ten eiline ezoterine tryda - tai kam eikvoti laika ja skaitant?
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 08 07, 16:49)
kolegija, ta knyga be abejo ne man - as uzdaviau klausima, ar toje knygoje yra kazkas idomaus ar tik eiline ezoterine tryda. atsiliepimas tik patvirtino, kad ten eiline ezoterine tryda - tai kam eikvoti laika ja skaitant?

Tai kaip perskaitysi tada parasysi savo nuomone apie ja, tam cia tema ir atidaryta. Teisingai darai kad pries skaitant pasidomi. Siuose knygose yra daug naudingu patarimu, dauguma zinomu bet taikant kasdienai pastebi kad ilgiau issilaikai ant sekmes bangos. O kodel tu ta knyga susidomejai?
Atsakyti
Dievas nieko nebaudžia - tą patys žmonės sau daro. wink.gif Na, Miledi.N jau tai parašė, matau. smile.gif

Taisyklės (a la pas Zelandą išdėstyta) yr gerai, bet tik pirmiem žingsniam. Kaip jis ir pats rašo - čia gi švytuoklė, kaip ir kitos. O kiek duoda, kiek ne, kiekvienam spręsti. wink.gif Jau vien tas karščiavimasis, autoriaus ir knygų gyvimas matyt sako šį tą. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 08 07, 16:49)

Gal kas mane ir pataisys, gal kam atrodė skaitant kitaip, bet "Pokalbiuose su Dievu" nėra absoliučiai jokios ezoterikos. Kad ir kas ją rašė (ar diktavo), tas žmogus (ar kita sąmoninga būtybė) tikrai apsiskaitęs, puikios istorijos, sociologijos, pedagogikos žinios, gerai išmano religijas ir pan.
Šiaip tai, ką matau tavuose postuose tikrai smarkiai priešinasi su tose knygose esama info. Tad man atrodo, kad tau net ir neskaičius yra atmetimas pasąmininiu lygiu. O aš tik perskaičiusi pavadinimą, net neįsivaizduodama kas, apie ką ir kaip, iš sykio užsidegiau noru jas perskaityti. Skaitau po trupučiuką, mėgaujuosi kiekviena eilute.
Atsakyti
perskaiciau Zelando visas knygas 2kartus biggrin.gif ir dar audio knygas bala zino kiek kartu praklausiau (rusu k). Audio kartais atrodo, kad hipnotizuoja.. smile.gif

Ir panasiu knygu turiu ir perskaiciau virs simto.. mano nuomone - Zelandas geriausiu virsuneje.. O as vis ieskau to minciu daznio, kuris materializuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaicicaku: 11 rugpjūčio 2009 - 10:58
QUOTE(Vaicicaku @ 2009 08 11, 11:56)
ieskau to minciu daznio, kuris materializuoja  doh.gif

Aš irgi biggrin.gif
tokie maži norai/pageidavimai tikrai išsipildo, o tie kurie man labai svarbūs, tai dar neišeina doh.gif ir kaip man nuimti "svarbumą" (važnost) jei man labaaaaai svarbu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 08 11, 14:52)
Aš irgi  biggrin.gif
tokie maži norai/pageidavimai tikrai išsipildo, o tie kurie man labai svarbūs, tai dar neišeina  doh.gif ir kaip man nuimti "svarbumą" (važnost) jei man labaaaaai svarbu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Įteik savo norą Viešpaties valiai. g.gif Šiaip nelabai žinau transerfingo detales, tik patį principą.
Atsakyti
Transesrfingas ir dag kitu knygu akcentuoja "ketinima" tureti (namerenje) . Vat tas "ketinimas tureti" turi buti isreikstas tam tikru dazniu. Ir butent tokiu, kuris nebus per didelis (nes sukurs perteklinius potencialus pgl V.Z) - todel tai ir neisispildys, ir tuo pat metu tai turi buti su aistra, nes be jos irgi noras neisipildys, kadangi pasamone supranta ir vykdo tik jausmus.

Arba kitaip sakant "noras" turi buti ne noras, o ketinimas tureti, arba dar kitaip - planas tureti.

O isivaizduojat kas butu jei visos jusu mintys pildytusi (ko is pirmo zvilgsnio, atrodo kad labai noretusi ) biggrin.gif neduok Die, kiek butu del mometinio isiucio (pav kazkas uzkiso masina) prakeiktu zmoniu, o be to visiems yra buve, kad kazko labai norite, o negaunate ir paasikeja, kad tai tik i gera (nes buvo numatyta kazkas geriau) ir pan.. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaicicaku @ 2009 08 11, 16:56)
Transesrfingas ir dag kitu knygu akcentuoja "ketinima" tureti (namerenje) . Vat tas "ketinimas tureti" turi buti isreikstas tam tikru dazniu. Ir butent tokiu, kuris nebus per didelis (nes sukurs perteklinius potencialus pgl V.Z) -  todel tai ir neisispildys, ir tuo pat metu tai turi buti su aistra, nes be jos irgi noras neisipildys, kadangi pasamone supranta ir vykdo tik jausmus.

Arba kitaip sakant "noras" turi buti ne noras, o ketinimas tureti, arba dar kitaip - planas tureti.

O isivaizduojat kas butu jei visos jusu mintys pildytusi (ko is pirmo zvilgsnio, atrodo kad labai noretusi ) biggrin.gif

Labai panašiai, tik kitais žodžiais apie tai rašė Svijašas.

Na, paskutiniu metu vis pastebiu, kad bent jau žodžiai tikrai turi potencialą įsikūnyti. O mintys... Maždaug prieš metus vis pagalvodavau, kad būtų visai smagu, jei vienas internetinis pažįstamas parašytų žinutę. Ta mintis tiesiog buvo apsėdusi, taip ir įsivaizduodavau, kad visai netikėtai randu jo laišką. Paskui abipusis susidomėjimas ir bendravimas sumažėjo, kažkaip visai pasimiršo tas kvailas nesąmoningas noras. Ir vieną rytą atsidariusi savo puslapį randu jo žinutę biggrin.gif Vos nuo kėdės nenuvirtau. Ir juokingiausia, kad jis, vienos tam tikros šakos asas ir profas klausė patarimo būtent iš tos srities bigsmile.gif Tada sėdėjau ir galvojau:"Žmogau, ar tu bent įsivaizduoji, kodėl tu parašei tą žinutę???"
Atsakyti
Tai va, daugelis ta patyre, kai kazko labai nori ir negauni - po kurio laiko kai jau senai nebenori ir pamirsai "ant padeklo save pasiteikia" .. g.gif

Arba dar man daznai pasitaikantis atvejis kaip pav.: puse metu norejau iseiti is darbo, bet nedrisau to zingsnio zengti ir aplinkybes pacios susikloste. Aisku is pradziu tos aplinkybes man visai nepatiko biggrin.gif na, bet rezultate jau buvau PRIVERSTA ieskoti ir susirasti kita ir geresni darba ty toki kokio norejau, bet nedrisau keisti senojo. Ir kadangi jau taip buvau prisinorejusi, kad tam tiesiog lemta issipildyti, bet vis nejudinau del savo svajones uzpakalio - tai ji nemaloniai ispyre, kad tai pagaliau ivyktu lotuliukas.gif

Tai cia pavyzdys is taisykles kad kelias i nora buna visada ne toks kaip tu planuoji ir ne tada kada planuoji (ir skaiciau ne vienoje knygoje - neplanuoti kaip tas tavo noras issipildys nes taip tik trugdai jam pildytis)
Atsakyti
QUOTE(Vaicicaku @ 2009 08 11, 18:51)
Arba dar man daznai pasitaikantis atvejis kaip pav.: puse metu norejau iseiti is darbo, bet nedrisau to zingsnio zengti ir aplinkybes pacios susikloste. Aisku is pradziu tos aplinkybes man visai nepatiko  biggrin.gif  na, bet rezultate jau buvau PRIVERSTA ieskoti ir susirasti kita ir geresni darba ty toki kokio norejau, bet nedrisau keisti senojo.

Kažkas panašaus vyksta ir pas mus. Vis bambėdavom, bambėdavom, kad vienoj srity nieko neišeina gero, kad reikia to atsisakyti, bet nieko taip ir nedarėm. Dabar jau taip aplinkybės klostosi, kad vyras apsisprendė per kelias minutes viską pabaigti. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti