Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

na kiekvienam savo smile.gif
man patinka ir man tas pats kas jis toks, o teorija jo tai nenauja , senos tiesos parasytos tik kiek kitai ivardinta
tai va
Atsakyti
QUOTE(Pelede @ 2009 07 19, 23:31)
Baznycia ...

Bažnyčios neginsiu ir nepeiksiu, bet tau siūlyčiau paskaityti daugiau literatūros, manau tikrai sustiprins tikėjimą Dievu.
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 07 30, 11:50)
Bažnyčios neginsiu ir nepeiksiu, bet tau siūlyčiau paskaityti daugiau literatūros, manau tikrai sustiprins tikėjimą Dievu.

Manyciau nereiketu tapatinti savoku.....Baznycia dvasingumo neprideda, ji skatina bijoti Dievo... Kodel mes galvodami apie Deva keliame galvas i dangu, jeigu tereikia atkreipti demesi i savo sirdi...
Atsakyti
QUOTE(kolegija @ 2009 08 04, 10:18)
Manyciau nereiketu tapatinti savoku.....Baznycia dvasingumo neprideda, ji skatina bijoti Dievo... Kodel mes galvodami apie Deva keliame galvas i dangu, jeigu tereikia atkreipti demesi i savo sirdi...

iš tavo pasisakimų aišku, kad su Dievu tu nedraugauji schmoll.gif todėl jo bijai ir ieškai ne ten kur reikia rolleyes.gif
Paskaityk "Pokalbiai su Dievu" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 08 04, 11:23)
iš tavo pasisakimų aišku, kad su Dievu tu nedraugauji  schmoll.gif todėl jo bijai ir ieškai ne ten kur reikia  rolleyes.gif
Paskaityk "Pokalbiai su Dievu"  4u.gif

Skaiciau mirksiukas.gif Ispudzio nepadare smile.gif
Atsakyti
Bažnyčią irgi sudaro žmonės. wink.gif Kol kas nesutikau ten tokių, kas skatintų Dievo baimę. Kaip tik atvirkščiai. smile.gif

O Zelando knygos nebais ką naujo duoda, tik va stilius skirtingų autorių gi skiriasi - kiekvienas atsirenkam tai, kas tinka. wink.gif Man pirmąsyk skaitant labai lipo, o štai antrą kartą vos vos judu priekin - matyt tiesiog nebereikia tos info dabar...
Atsakyti
QUOTE(kolegija @ 2009 08 04, 19:07)
Skaiciau  mirksiukas.gif  Ispudzio nepadare smile.gif

Kaip įdomu, kad visiems skirtingai. Ta pati knyga, o nuomonės tokios skirtingos. Šiuo metu man tai pati pačiausia knyga. Dar neperskaičiau visų, bet norisi skristi skaitant. biggrin.gif
Atsakyti
o ka ten raso? kazkas idomaus ar eiline ezoterine tryda?
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 08 06, 17:01)
o ka ten raso? kazkas idomaus ar eiline ezoterine tryda?

O kas yra eilinė ezoterinė tryda? g.gif smile.gif

Skaičiau įvairiausių atsiliepimų apie tas knygas. Vienas iš jų: "Tinka tiems, kas mano, kad Dievas yra teisėjas"
Atsakyti
sitas atsiliepimas absoliuciai nieko nepasako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 08 06, 17:38)

Geriau pačiai perskaityti sykį, nei išgirsti 10 nuomonių.
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 08 06, 13:35)
Bažnyčią irgi sudaro žmonės. wink.gif Kol kas nesutikau ten tokių, kas skatintų Dievo baimę. Kaip tik atvirkščiai. smile.gif

O Zelando knygos nebais ką naujo duoda, tik va stilius skirtingų autorių gi skiriasi - kiekvienas atsirenkam tai, kas tinka. wink.gif Man pirmąsyk skaitant labai lipo, o štai antrą kartą vos vos judu priekin - matyt tiesiog nebereikia tos info dabar...

smile.gif tai svytuokles arba agregorai arba dar kaip kitaip kiti autoriai vadina, pacios nieko ir nesudaro, jos veikia zmoniu rankomis, zmones kaip zombiai joms tarnauja, patys nesuprasdami kodel. o del baimes.... uztenka tik pasigylinti, kas baznycios teigimu, laukia zmogaus, jeigu jis neslaikys 10 Dievo isakymu... Beje, idomu, kas juos istikro sukure g.gif

Taip manau, kad tau ta info tiesiog per sunki, jeigu tik skaitai ir nieko nesupranti ir netaikai, tai ir lieka tik bereikalingas skaitalas...

Papildyta:
QUOTE(xxl @ 2009 08 06, 16:38)

Jeigu Jums, kad paimtumete knyga i rankas, reikia gauti daugybe rekomendaciju, sita knyga ne Jums.
Atsakyti