na kiekvienam savo
man patinka ir man tas pats kas jis toks, o teorija jo tai nenauja , senos tiesos parasytos tik kiek kitai ivardinta
tai va
QUOTE(Pelede @ 2009 07 19, 23:31)
Baznycia ...
Bažnyčios neginsiu ir nepeiksiu, bet tau siūlyčiau paskaityti daugiau literatūros, manau tikrai sustiprins tikėjimą Dievu.
QUOTE(Miledi.N @ 2009 07 30, 11:50)
Bažnyčios neginsiu ir nepeiksiu, bet tau siūlyčiau paskaityti daugiau literatūros, manau tikrai sustiprins tikėjimą Dievu.
Manyciau nereiketu tapatinti savoku.....Baznycia dvasingumo neprideda, ji skatina bijoti Dievo... Kodel mes galvodami apie Deva keliame galvas i dangu, jeigu tereikia atkreipti demesi i savo sirdi...
QUOTE(kolegija @ 2009 08 04, 10:18)
Manyciau nereiketu tapatinti savoku.....Baznycia dvasingumo neprideda, ji skatina bijoti Dievo... Kodel mes galvodami apie Deva keliame galvas i dangu, jeigu tereikia atkreipti demesi i savo sirdi...
iš tavo pasisakimų aišku, kad su Dievu tu nedraugauji todėl jo bijai ir ieškai ne ten kur reikia
Paskaityk "Pokalbiai su Dievu"
QUOTE(Miledi.N @ 2009 08 04, 11:23)
iš tavo pasisakimų aišku, kad su Dievu tu nedraugauji todėl jo bijai ir ieškai ne ten kur reikia
Skaiciau Ispudzio nepadare
Bažnyčią irgi sudaro žmonės. Kol kas nesutikau ten tokių, kas skatintų Dievo baimę. Kaip tik atvirkščiai.
O Zelando knygos nebais ką naujo duoda, tik va stilius skirtingų autorių gi skiriasi - kiekvienas atsirenkam tai, kas tinka. Man pirmąsyk skaitant labai lipo, o štai antrą kartą vos vos judu priekin - matyt tiesiog nebereikia tos info dabar...
O Zelando knygos nebais ką naujo duoda, tik va stilius skirtingų autorių gi skiriasi - kiekvienas atsirenkam tai, kas tinka. Man pirmąsyk skaitant labai lipo, o štai antrą kartą vos vos judu priekin - matyt tiesiog nebereikia tos info dabar...
QUOTE(kolegija @ 2009 08 04, 19:07)
Skaiciau Ispudzio nepadare
Kaip įdomu, kad visiems skirtingai. Ta pati knyga, o nuomonės tokios skirtingos. Šiuo metu man tai pati pačiausia knyga. Dar neperskaičiau visų, bet norisi skristi skaitant.
o ka ten raso? kazkas idomaus ar eiline ezoterine tryda?
QUOTE(xxl @ 2009 08 06, 17:01)
o ka ten raso? kazkas idomaus ar eiline ezoterine tryda?
O kas yra eilinė ezoterinė tryda?
Skaičiau įvairiausių atsiliepimų apie tas knygas. Vienas iš jų: "Tinka tiems, kas mano, kad Dievas yra teisėjas"
sitas atsiliepimas absoliuciai nieko nepasako
QUOTE(xxl @ 2009 08 06, 17:38)
Geriau pačiai perskaityti sykį, nei išgirsti 10 nuomonių.
QUOTE(Emilė @ 2009 08 06, 13:35)
Bažnyčią irgi sudaro žmonės. Kol kas nesutikau ten tokių, kas skatintų Dievo baimę. Kaip tik atvirkščiai.
tai svytuokles arba agregorai arba dar kaip kitaip kiti autoriai vadina, pacios nieko ir nesudaro, jos veikia zmoniu rankomis, zmones kaip zombiai joms tarnauja, patys nesuprasdami kodel. o del baimes.... uztenka tik pasigylinti, kas baznycios teigimu, laukia zmogaus, jeigu jis neslaikys 10 Dievo isakymu... Beje, idomu, kas juos istikro sukure
Taip manau, kad tau ta info tiesiog per sunki, jeigu tik skaitai ir nieko nesupranti ir netaikai, tai ir lieka tik bereikalingas skaitalas...
Papildyta:
QUOTE(xxl @ 2009 08 06, 16:38)
Jeigu Jums, kad paimtumete knyga i rankas, reikia gauti daugybe rekomendaciju, sita knyga ne Jums.