Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

na egregoras cia skamba panasiai kaip svytuokle, iki siol tik ta pavadinima buvau girdejusi, bet dabar daugmaz zinosiu ir apie ka smile.gif
Atsakyti
Dar viena galinga švytuoklė arba siurbiantis egregoras:
http://www.laisveser...oze-astrologija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 18 birželio 2009 - 08:47
straipsnio autoriu pati svytuokle pagavus, jau taip nepatenkintas jis tais astrologais zmoniu mulkintojais ir tie zmones kokie visi kvaili biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 06 18, 11:21)
straipsnio autoriu pati svytuokle pagavus, jau taip nepatenkintas jis tais astrologais zmoniu mulkintojais ir tie zmones kokie visi kvaili biggrin.gif

Irgi teisybė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Naujas Lalunos klausimas
Atsakyti
kiek minciu aciuuu. Tik nelabai suprantu svytuokles veikimo principa
Atsakyti
tai gi skaitau nauja zeland knyga per 78dienas . antroji diena siandien perrejau faze sapno iveikimas . realybe suvokti kaip sapna tik samonigame sapne galiu valdyti situacija . tai pat suzavejo palyginimas su scena kad save isivaizduoti ziurovu ir is salies stebetis savo gyvenima vykstanti scenoj kur visi yra aktorei. ir atejo supratimas kaip kartais tusciai leidzime laika ir is oro sureiksminam detales.
Atsakyti
rytoj bus trecioji diena DIEVO VAIKAS PRASAU PAKOMENTUOKIT PALYGINIMA BANDAU SUVOKTI BET KAZAIP SUNKOKA INTERPRETUOTI
DIEVO VAIKAS
DEKLARAVIMAS
KIEKVIENAME IS MUSU YRA DIEVO DALELE . JUS - JO VAIKAI , O JUSU GYVENIMAS - TAI DIEVO SAPNAS. VALDYDAMI REALYBE SAVO KETINIMO FALIA, JUS VYKDOTE JO VALIA. JUSU KETINIAS - TAI DIEVO VALIA. KAIP GALITE ABEJOTI , KAD JIS BUS IVYKDYTAS ? TEREIKIA PASINAUDOTI TOKIA TEISE. PRASYDAMI DIEVO , ELGETES TAI PAT , KAIP ELGTUSI DIEVAS, PRASYDAMAS SAVES. ARGI DIEVAS GALI PRASYTI SAVES ? NEGI EGZISTUOJA KAS NORS , IS KO DIEVAS GALI REIKALAUTI KO NORS SAU? JIS IR TAIP PASIIMS , KA PANORES . PATYS FORMUOKIT SAVO REALYBE SAMONINGU KETINIMU.
AISKINIMAS
MUSU PASAULIS - TAI SAPNU TEATRAS, KUR DIEVAS YRA ZIUROVAS , SCENARIJAUS AUTORIUS, REZISIERIUS IR AKTORIUS VIENU METU. BUDAMA ZIUROVAS, JIS STEBI PJESE , VYKSTANCIA PASAULIO SCENOJA. BUDAMAS AKTORIUM , JIS VISKA ISGYVENA BEI JAUCIA KAIP IR BUTYBE , KURIOS VAIDMUO ATLIEKAMAS. DIEVAS KURIA REALYBE IR JA VALDO PER VISU ESANCIUJU KETINIMA. KARTU SU SIELA JIS DAVE VISOMS GYVOMS BUTYBEMS DALI SAVO KETINIMO IR PASIUNTE JAS I SAPNA - GYVENIMA . KIEKVIENAI GYVAI BUTYBEI DIEVAS SUTEIKE LAISVE IR GALIA FORMUOTI SAVO REALYBE PAGAL SAVO SAMONINGUMA. BEVEIK VISOS GYVOS BUTYBES NENAUDOJA KETINIMO SAMONINGAI IR KRYPTINGAI. NESAMONINGAI SAPNUODAMOS JOS LYG IR KAZKO NORI , BET KO KONKRECIAI - NEZINO. KETINIMAS BUNA MIGLOTAS , NEAISKUS, NESAMONINGAS . SIUO POZIURIU ZMOGUS NEPRALENKE GYVUNU. SVYTUOKLES NE TIK ATEME ZMONEMS SUPRATIMA APIE SAVO GEBEJIMUS , BET NETGI ISKREIPE PATIES GYVENIMO PRASME, PAKEISDAMOS GYVENIMA DIEVO GARBINIMU. IS TIKRUJU GYVENIMO TIKSLAS , TAIP PAT PATIES TARNAVIMO DIEVUI ESME , YRA SU-KURTI- KURTI KARTU SU JUO.
Atsakyti
Pempe kas cia per knyga nauja ??? g.gif ar yra lr kalba ??

Elviva, siaip jei knygas skaitei tai viskas labai suprantama apie svytuokles, o jei tik is musu rasliavu bandai kazka suprasti , manau sunku

pasikaityk literatura , paciai idomu juk bus wink.gif
Atsakyti
yra vadinasi likimo valdymo kursai per 78 dienas
Atsakyti
Senokai esu atradus savo ezoterinius autorius, bet šiuo metu jaučiu poreikį pastudijuoti ir kitokias teorijas..Atėjo eilė ir Zelandui..Ką aš galiu pasakyti-man bent jau ta pirmoji knyga atrodo viena vertus silpnoka grynai litaratūrine įtaiga, daug nuvalkiotų šabloniškų frazių..Kita vertus, įžvelgiu joje pavojų silpnesnėms nesusiformavusioms asmenybėms...Aprašytos tam tikros technikos (kurios sutinku-neabejotinai veikia), bet..visa tai ištraukta iš konteksto, nepateikiamas tų technikų pagrindas, ištakos..Todėl manau, kad yra pavojus tuom užsižaisti, tarsi kažkokiu užsikodavimu..Autoriaus teorijai tiesiog trūksta paprasto dvasingumo..

QUOTE(AnaMarria @ 2008 10 10, 12:48)
Knygoje aprašomos elementarios senos tiesos, kurias visi žinome, tik pateiktos kitokiais sudėtingesniais vaizdavimo būdais. Jeigu perskaitęs knygą pradėsi jų visų skrupulingai laikytis, ko lig tol nedrarei, tai faktas, kad tavo gyvenimas pagerės. Bet, manau, visko, kas ten rašoma, įgyvendinti praktiškai neįmanoma, nes  žmogus vistiek negali gyventi pagal kažkokį šabloną. Kiekvienas laimę pasiekia savu keliu.
Taip, tai yra taisyklių rinkinys, bet vertingose grožinės literatūros knygose tos taisyklės perteikiamos daug man priimtiniau. Jos paslapčia įlenda į pasąmonę ir ten apsigyvena.

Labai sutinku su šituo postu..Net nežinau ar šitas žmogus labai domisi ezoterika, bet kas tikrai matosi, turi tvirtą stuburą ir intuityvų sveiką požiūrį į gyvenimą..

QUOTE(kolegija @ 2009 06 03, 08:11)
biggrin.gif As dar tik mokausi, bet cia ne tik elando mintys, as esu perskaiciusi nemazai literaturos, tai manau, kad visose knygose panasios tiesos ir principai. Net Biblijoje yra parasytos visos tos tiesos. Ryskiausiai Zelandas paveike mano poziuri i Baznycia, as drastiskai atsisakau vaikscioti i ja net per sventes, kas siurpina mano mama, kuri yra labai pamaldi smile.gif Net protu suvokiama, Kad Baznycia yra antra pagal galinguma svytuokle, nesuprantu, kodel as ja tureciau maitinti:)

Štai radau mintį, kuri man rodos tinkamiausiai iliustruoja tokių knygų keliamą pavojų..
Sakyčiau, atvirkščiai-sveika ezoterinė literatūra dažnai savaime žmogų sugrąžina prie savo aplinkai būdingo tikėjimo ištakų..Mūsų atveju tas tikėjimas yra katalikybė..Tai dažnai būna ilgas ir skausimngas procesas, bet manau, kad kryptis turi vesti link tikėjimo..o ne atvirkščiai..
Ištiesų, viskas juk pasakyta Biblijoje, testamentuose..Kodėl tada turėtumėm bijoti Bažnyčios..Katalikų tikėjimo dalis yra sveikas bendruomeniškumo jausmas-nematau čia jokių pavojingų švytuoklių.. smile.gif
Nenoriu čia pamokslauti..Matau, kad dauguma čia diskutuojančių jauni žmonės, tokio amžiaus aš irgi buvau ieškojimų ir paklydimų kely..Nėra tai blogai-patirti viską savo kailiu..
Dabar man atrodo, kad daugiausia praradau, kad teko augti gūdžiais tarybinais laikais, kad savo laku nebuvo kas atskleidžia sakramentų esmę..Todėl ilgai paskui teko apgraibomis ieškoti tikrųjų tiesų..Ir iki šiol dar ieškau..
O šitos knygos, nepykit, kvepia savotišku sektantizmu..Nenoriu čia plėstis, kodėl kas ir kaip, kas žino sektantizmo esmę, tas manau pamatys požymius..Kitiems gal tai tiesiog atrodo nesvarbu...

Nepykit, kad pasakiau galbūt nelabai populiarią nuomonę..Suprantu susižavėjimą tokiomis technikomis, nes pasikartosiu-neabejoju, kad jos veikia..Tuom jau teko įsitikinti ir be Zelando pagalbos..Čia tiesiog parinktas toks lengvas vartotojiškas kampas..Jeigu sugebi į tai pažvelgt su doze kritikos, tai galbūt tai ir nėra taip jau blogai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2009 07 13, 09:59)
Senokai esu atradus savo ezoterinius autorius, bet šiuo metu jaučiu poreikį pastudijuoti ir kitokias teorijas..Atėjo eilė ir Zelandui..Ką aš galiu pasakyti-man bent jau ta pirmoji knyga atrodo viena vertus silpnoka grynai litaratūrine įtaiga, daug nuvalkiotų šabloniškų frazių..Kita vertus, įžvelgiu joje pavojų silpnesnėms nesusiformavusioms asmenybėms...Aprašytos tam tikros technikos (kurios sutinku-neabejotinai veikia), bet..visa tai ištraukta iš konteksto, nepateikiamas tų technikų pagrindas, ištakos..Todėl manau, kad yra pavojus tuom užsižaisti, tarsi kažkokiu užsikodavimu..Autoriaus teorijai tiesiog trūksta paprasto dvasingumo..
Labai sutinku su šituo postu..Net nežinau ar šitas žmogus labai domisi ezoterika, bet kas tikrai matosi, turi tvirtą stuburą ir intuityvų sveiką požiūrį į gyvenimą..
Štai radau mintį, kuri man rodos tinkamiausiai iliustruoja tokių knygų keliamą pavojų..
Sakyčiau, atvirkščiai-sveika ezoterinė literatūra dažnai savaime žmogų sugrąžina prie savo aplinkai būdingo tikėjimo ištakų..Mūsų atveju tas tikėjimas  yra katalikybė..Tai dažnai būna ilgas ir skausimngas procesas, bet manau, kad kryptis turi vesti link tikėjimo..o ne atvirkščiai..
Ištiesų, viskas juk pasakyta Biblijoje, testamentuose..Kodėl tada turėtumėm bijoti Bažnyčios..Katalikų tikėjimo dalis yra sveikas bendruomeniškumo jausmas-nematau čia jokių pavojingų švytuoklių.. smile.gif
Nenoriu čia pamokslauti..Matau, kad dauguma čia diskutuojančių jauni žmonės, tokio amžiaus aš irgi buvau ieškojimų ir paklydimų kely..Nėra tai blogai-patirti viską savo kailiu..
Dabar man atrodo, kad daugiausia praradau, kad teko augti gūdžiais tarybinais laikais, kad savo laku nebuvo kas atskleidžia sakramentų esmę..Todėl ilgai paskui teko apgraibomis ieškoti tikrųjų tiesų..Ir iki šiol dar ieškau..
O šitos knygos, nepykit, kvepia savotišku sektantizmu..Nenoriu čia plėstis, kodėl kas ir kaip, kas žino sektantizmo esmę, tas manau pamatys požymius..Kitiems gal tai tiesiog atrodo nesvarbu...

Nepykit, kad pasakiau galbūt nelabai populiarią nuomonę..Suprantu susižavėjimą tokiomis technikomis, nes pasikartosiu-neabejoju, kad jos veikia..Tuom jau teko įsitikinti ir be Zelando pagalbos..Čia tiesiog parinktas toks lengvas vartotojiškas kampas..Jeigu sugebi į tai pažvelgt su doze kritikos, tai galbūt tai ir nėra taip jau blogai mirksiukas.gif

" Kai atsirado religija mire Tiesa " Nera sveikos ezoterikos ir niekada jos nebuvo,Nemaisykite.Tuo labiau jokia sveika literatura neveda prie jokiu tikejimu , Objektyvios zinios veda tik i Suvokima , o tai su religija lenkesi , nes Suvokimas ne del religijos , o religija del suvokimo.

Nesupratau kur knygos kvepe sektantiskumu , auksciau rasete kad jos istrauktos is konteksto.Jaigu zmogus bukas jis ir be knygu - " kaskur ji ves " jaigu jis stengesi pazinti , tai nera nieko blogo.
Atsakyti