Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

QUOTE(Anri @ 2008 06 13, 18:26)
Taip nicorette,Lietuvoje reguliariai vedami DEIR seminarai.O su šios mokyklos požiūriu tikrai ne visi sutinka.

Anri, tu kažkokia rūsti, atsipalaiduok, bo tuoj patrauksi kokio egregoro dėmesį biggrin.gif . Ačiū už informaciją, jau nebeklausiu, kur ir kada jie vyksta, teks matyt pačiai pasiieškoti rolleyes.gif gal ir visai įdomu būtų sudalyvauti.
Atsakyti
O kam įeškoti? smile.gif Čia visa informacija www.deir.lt
Atsakyti
Viena smulkmena- kas laiduos, kad tas užsidarymas išties yra gerai?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 14, 01:50)
Viena smulkmena- kas laiduos, kad tas užsidarymas išties yra gerai?

Na aš pagal save pasakysiu:neigiamų poveikių nepajutau,atsirado kažkoks stabilumas,tiesa čigonai labai pastebi tokį dalyką,kažkaip ignoruoja tave ir energetiniai vampyrai irgi-keičiasi santykiai su jais.Žinoma tai yra ne riba ir sustoti čia netikslinga.Bet spreskite pati,bent kada galima sugrižti atgal.
Atsakyti
QUOTE(Anri @ 2008 06 14, 10:52)
Na aš pagal save pasakysiu:neigiamų poveikių nepajutau,atsirado kažkoks stabilumas,tiesa čigonai labai pastebi tokį dalyką,kažkaip ignoruoja tave ir energetiniai vampyrai irgi-keičiasi santykiai su jais.Žinoma tai yra ne riba ir sustoti čia netikslinga.Bet spreskite pati,bent kada galima sugrižti atgal.

Galima grįžti atgal? g.gif Mane Deiro kursai domina tik dėl šito "užsidarymo", o visos tos manipuliacijos, kurių mokoma,- ne...
Pasižiūrėjau- pirmos pakopos nebuvo, nes grupė nesusidarė... Tai kad užsislaptinę- yra tų norinčių...Vien aš kelis žinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 14 birželio 2008 - 11:24
QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 14, 12:16)
Galima grįžti atgal?  g.gif  Mane Deiro kursai domina tik dėl šito "užsidarymo", o visos tos manipuliacijos, kurių mokoma,- ne...
Anri, gal žinai, kad dabar bus pirma pakopa? Maniau, kad bus balandį, bet pirmos nebuvo.

Birželio mėn grupė nesusirinko-matomai nepasiekė reikiamo kiekio(kiek žinau jei grupė susirenka su pakopa nebūna problėmų,nes pirmos pakopos dėstytojai yra vietiniai).Reikės laukti liepos mėn.Bet tikrą apsauginį apvalkalą mokinys gauna po ketvirtos pakopos po to kai pavyksta sujungti kraštines čakras su eteriniu kūnu bei prasideda darbas su tašku "Aš esu" ir daug kartų stiprėja žmogaus energetinis potencialas.Mano pasiūlymas praeiti ir ketvirtą-o toliau jau pagal norą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anri: 14 birželio 2008 - 11:40
QUOTE(Anri @ 2008 06 14, 11:36)
Birželio mėn grupė nesusirinko-matomai nepasiekė reikiamo kiekio(kiek žinau jei grupė susirenka su pakopa nebūna problėmų,nes pirmos pakopos dėstytojai yra vietiniai).Reikės laukti liepos mėn.Bet tikrą apsauginį apvalkalą mokinys gauna po ketvirtos pakopos po to kai pavyksta sujungti kraštines čakras su eteriniu kūnu bei prasideda darbas su tašku "Aš esu" ir daug kartų stiprėja žmogaus energetinis potencialas.Mano pasiūlymas praeiti ir ketvirtą-o toliau jau pagal norą.

Visos keturios- jau nemaža pinigų suma ax.gif O kas man iš to, kad mokėsiu agregorą virš žmogaus galvos nupjauti ar kasininkei trukdyti grąžą suskaičiuoti?
Man įdomu, ar patys dėstytojai paskaitų metu neužsiima kokiomis nors manipuliacijomis? Bet jie tikrai to nrpasakytų... Gali tau taip į smegeninę prikrauti, kad paskui neišsikrapštysi... Esu bjauriai atsargi...
Atsakyti
Va to Vaižgantė garantuoti negaliu,skaitei turbūt iš kur atsirado DEIR.Nors aš jau nemažai laiko nelankau DEIRo-pasikeitė interesai,nepastebėjau,kad turiu kažkokių manipuliacijų padarinių.
Na ir aš pats suprantu,kad ta trečią pakopą ne visi priima ,bet be jos negalima praeiti ketvirtos,nors gyvenime trečia tikrai ne visiems reikalinga.Bet į pirmą manau gali eiti-dėl susipažinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anri @ 2008 06 14, 12:29)
Bet į pirmą manau gali eiti-dėl susipažinimo smile.gif

Tai ir planuoju eiti dėl susipažinimo. Planuoja dar du mano draugai.
Turiu draugę, baigusią 3 pakopas. Kai ji man pasakojo, ką moko per pirmą, supratau, kad visa tai seniai darau. Nemoku tik to atsijungimo...O mano darbe tai labai praverstų...Kol kas negaliu priimti daugiau kaip du žmones per dieną, nes išsenku.
Atsakyti
Matosi,kad per darba prarandi daug energijos,bet čia vien tik su užsidarymu neapseisi.Taip,jis padės apsisaugoti nuo energijos praradymo,bet smarkiai padiditi savo energijos potencialą jo nepakanka(kiek pvz sueda tos pačios emocijos,fiziniai veiksmai).Reikia tolimesnių veiksmų(ne būtina DEIRe).Pripildyti savo energetines strukturas(taip pat ir stuburą-kūno gyvybės atsargų akumuliatorius) yra nemažai būdų.
O atsijungimo seminaro programoje nėra-nes nuo užsidarymo prasideda visas apmokymas,nors labai norint galima ir tai padaryti,bet ar yra tam nauda.
Atsakyti
Mėginu didinti, kol kas nelabai sekasi... O nuo rudens tos energijos reikės kelis kartus daugiau...Konsultuojuosi su kolegomis... Kažkaip reikės rasti būdų...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 14, 16:22)
Mėginu didinti, kol kas nelabai sekasi... O nuo rudens tos energijos reikės kelis kartus daugiau...Konsultuojuosi su kolegomis... Kažkaip reikės rasti būdų...

Na jeigu ne rasi,galiu pasiūlyti tikrai gerą būdą iš senovinių praktikų(yra ir knyga)-kaip galima pripildyti trys energetines žmogaus struktūras(erdves) naudojant tam savotiškas energetines skyles kūne dviems energijos tipais(vienas iš jų šiek tiek plonesnio plano). smile.gif Rezultatas-kaupiasi gana didelis potencialas padedantis išspresti ne tik problemas su sveikata bet ir kitas tavo gyvenime.
Atsakyti