ne ne taip
na zinau, kad kartais zmonem ir siaip buna kad miega ir sapnuoja, kad atsibudo, o is tikruju vis dar miega ir sapnuoja atsibudima, tai sitas dalykas praktikuojantiems samoninga sapnavima pasitaiko gan daznai, o kai kuriems susidaro tokios netikru pabudimu grandines: susapnavo kad atsibudo, suprato, kad visdar sapnuoja; "atsibudo" dar karta vel suprato, kad sapnuoja; ir taip kartojasi
na jau cia turbut nebe i tema nusisapnavom
tik idomus tas klausimas jei ismokus samoningai sapnuoti, ir susapnavus savo "svajoniu sektoriu" gal kaip nors iseitu ji i realizacija perkelti
beje MB dar vaikystej ismokes samoningai valdyti savo sapnus ir nelaiko to labai kazkuo ypatingu, jis taip kosmarus neutralizuoja pvz jei vejasi baisuoklis koks ima ir uzlipa oru kaip laipteliais, as pavydziu tokio sugebejimo
jo jo as irgi pavydziu
nes kai buna kosmaras kaip baisu
begi behi ir kojas nepabega
nes kai buna kosmaras kaip baisu
begi behi ir kojas nepabega
QUOTE(kolegija @ 2009 06 03, 11:11)
Ryskiausiai Zelandas paveike mano poziuri i Baznycia, as drastiskai atsisakau vaikscioti i ja net per sventes, kas siurpina mano mama, kuri yra labai pamaldi Net protu suvokiama, Kad Baznycia yra antra pagal galinguma svytuokle, nesuprantu, kodel as ja tureciau maitinti:)
O man visai Zelando knygos, požiūris ir bažnyčia nesipjauna, vieni kitiem nemaišo.
QUOTE(Takelis @ 2009 06 03, 13:01)
Nereikia tikėti transerfingu, reikia tikėti savimi Tikėti savimi, kad gali susitvarkyti gyvenimą taip, kaip pati nori, kad tu tai paprasčiausiai gali. Ne aplinkybės tau diktuoja, o tu jas pati sau susistatai, ne kiti tau leidžia ar draudžia kažką, o pati renkiesi, kas tau tinka arba ne. Patikėk, kad pati kuri savo gyvenimą kiekvieną dieną, patikėk, kad kiekvieną akimirką renkiesi savo variantą. Tai kodėl gi nepasirinkti tokio, kuris atitiks tavo lūkesčius ir norus ?
"Visus džiaugsmus ir liūdesius mes pasirenkame gerokai anksčiau, nei juos išgyvename".
"Visus džiaugsmus ir liūdesius mes pasirenkame gerokai anksčiau, nei juos išgyvename".
Tas tai taip. Ir net jei labai negera šiandien, lengva gyventi, žinant, kad pats save į tokias sąlygas atvedei, vadinasi pats ir išvesti gali.
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 03, 13:04)
Takeli na taip , bet kad ir koks buni optimistas tikiesi , vyliesi , bet to dalyko vistiek ner
Zelandas gi rašo, kad pasaulis inertiškas ir ne per akimirką atsako, bet atsako būtinai.
QUOTE(Emilė @ 2009 06 04, 14:27)
Tas tai taip. Ir net jei labai negera šiandien, lengva gyventi, žinant, kad pats save į tokias sąlygas atvedei, vadinasi pats ir išvesti gali.
Auksiniai žodžiai
jetaus koki sianakt kosmara sapnavau , kaip baisu buvo
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 05, 08:47)
Perfrazuoju, jei nesupyksi. "Jetus, kokį nerealiai nuostabų košmarą sapnavau. Negaliu nuo euforijos ir džiaugsmo atsigauti".
Čia vakar kaip tik skyrelį apie tokius absurdus skaitinėjau, jėga kaip patiko.
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 05, 08:47)
tik nenusiteik neigiamai
tik pozityvios mintys tavo galvoj tik pozityvios
Pasinaudok afirmacijom, kartok jas arba niuniuok, kaip tau patogu
QUOTE(Emilė @ 2009 06 05, 10:14)
Čia vakar kaip tik skyrelį apie tokius absurdus skaitinėjau, jėga kaip patiko.
kas per skyrelis
bet kai sapnuoji artima zmogu kuris mires ir kai pasako kad kito artmam zmogui kitas kartas , tai baisu labai labai ;/
ai matyt cia pries pilnati vejai visokie
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 05, 10:30)
bet kai sapnuoji artima zmogu kuris mires ir kai pasako kad kito artmam zmogui kitas kartas , tai baisu labai labai ;/
atsiminkime, kad sapnuojame nerealizuotus realybes sektorius, tai nereiskia, kad musu sektoriuje kuriame esame atsitiks tas pats. Na kas atsitiks priklauso nuo musu paciu
na tikiuos man poorcha kazkas padovanos
Papildyta:
dabar laikau rankose Tourego raktelius ir isivaizduoju kad jie mano
dzi dzidziiiiiii isivaizduojau kaip vaziuoju , dziiiii dziiiiiii dziiiiiiiiiii dziiiiiiiiiiiiiiidzdziiiiii
rrrrrr rrrr spaudziu pedala
atsiprasau snd esu biski nukvakusi truksta miego