Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

matyt surijo svytuokles
ir toliau teberyja smile.gif\
siaip as esu optimiste 100 proventine , bet kartais islenda pesimizmas
pvz ryte snd : sapnavau, kad padovanojo man porcha dzipa , ir tik galvoju neatsibust neatsibust ir atsibuadau , o tada ir apniko liudeys , kad ten tik sapnas buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 03, 15:56)
matyt surijo svytuokles
pvz ryte snd : sapnavau, kad padovanojo man porcha dzipa , ir tik galvoju neatsibust neatsibust ir atsibuadau , o tada ir apniko liudeys , kad ten tik sapnas buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vau, thumbup.gif , tai tu kaip tik galėjai pabudus kaifuoti, stengdamasi išlaikyti tą sapno nuotaiką lotuliukas.gif . Aš pusę dienos bučiau apsalus iš laimės lotuliukas.gif
Atsakyti
Takeli jooo zinok smile.gif
net nete fotkes ziurejau tos masinos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ech..., kad greiciau persokt i ta variantu erdve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 03, 15:56)
matyt surijo svytuokles
pvz ryte snd : sapnavau, kad padovanojo man porcha dzipa , ir tik galvoju neatsibust neatsibust ir atsibuadau , o tada ir apniko liudeys , kad ten tik sapnas buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif tai super smile.gif bet tu gi zinai, kad viskas, kas vyko sapne buvo realu, tik nematerealizuota. tau istikro padovanojo porsa wink.gif man tai buvo kitas variantas, as turejau mokytis vairuoti ir laikyti teises, nes aplinkybes spaude ir kad greiciau ismokciau vis vizualizuodavau, kaip as puikiai vairuoju ir isivaizduodavau save sedint dvieju vietu kabriolete, kaip as vaziuoju, kaip kedena mano plaukus vejas. ir ka, islaikiau teises ir iskarto emiau ieskoti masinos pirkimui, dvi savaites niekaip negalejau isirinkti, nes vis kazkaip ne ta buvo ir viena karta netycia uzkliuvo akis uz vienos masinytes, kuri man pasirode labai simpatiska ir tik veliau paaiskejo, kad tai kabrioletas su kietu stogu biggrin.gif As kabrioleto net neieskojau... vat dabar mano palukus kedena vejas biggrin.gif Taip, kad Selena7, norai pildosi paciu netikeciausiu budu wink.gif
Atsakyti
Šiandien, kažkaip peranksti pabudau iki žadintuvo buvo likus visa valanda, tai pasivarčiau ir pagavau tą momentą kai sapnuoji bet žinai kad sapnuoji, tai žinokit tikrai pasinaudojau proga thumbup.gif o paskui užmigau doh.gif
Lauksiu rezultatų rolleyes.gif
Atsakyti
o koks momentas kai sapnuoji o kai ne ??

bliamba kaip noriu dabar porscho...sveikinu kolegija smile.gif
as kolkas tik nete ziuriu masinas smile.gif 4u.gif blush2.gif gal laimesiu milijoan ir nusipirksiu wink.gif
Atsakyti
cia samoningas sapnavimas, kai tu sapne samoningai supranti, kad dabar sapnuoji ir pvz tada gali savo malonumui pradeti skaidyti ar iveikti savo kosmarus biggrin.gif, Zeland mini vienoj vietoj ir siaip yra entuziastu kurie tuo uzsiima ir beje kai kurie su ezoterika neturintys nieko bendro, nes samoningas sapnavimas yra irodytas, tiriamas ir kazkiek paaiskintas mokslininku, pvz savanorio sapnuojancio samoninga sapna buvo paprasyta sapne prisiminti ir tam tikrais akiu judesiais tyrejams parodyti, kad va dabar sapnuoju bigsmile.gif
angliskai tai vadinasi lucid dreaming jei angliskai skaitote rekomenduoju wikipedijoj pasiskaitineti, man bent jau buvo labai idomu smile.gif lucid dream wikipedija prie patikimesniu saltiniu, nes kai ieskojausi info buvau radus visisku nusisvaigimu i belenkokias transmaterijas ir tt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 04 birželio 2009 - 09:38
as zn kas yra samoningas sapnavimas wink.gif

bet sitas dalykas yra pavojingas ir net ZElandas mini tai smile.gif)
Atsakyti
o as kazkodel toj vietoj kur rasoma apie pavoju ir suabejojau, net nzn kodel, matyt tas pagrindimas, kad pateksi i realizuota erdves sektoriu ir ten liksi labai toks lietuviskai tariant sakem ant vandens smile.gif
kiek skaiciau tai durniausias dalykas tarp praktikuojanciu tai netikri atsibudimai, tu galvoji kad jau nubudai esi savo kambaryje ir tt, bet is tikruju vis dar sapnuoji ir tokiu nubudimu kartais kaskados susidaro, turetu buti svelniai tariant nemalonu kai negali nubusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 04 birželio 2009 - 09:55
o kas yra kaskados ? g.gif
Atsakyti
kaip buna keli netikri atsibudimai vienas po kito, prabudai supratai, kad buvo netikras pabudimas, vel pabudai ir taip kelis kart
Atsakyti
Nesuprantu
ar kad uzmiegi ir prabundi ir vel uzmigi ??
man kazas pasidare vakare einant miegot uzmiegu , po 15 minuciu atsibundu ir vel uzmigu
hmmm g.gif
Atsakyti