Papildyta:
QUOTE(kolegija @ 2009 06 01, 14:31)
Aš priesš Zelando knygas perskaičiau visas Bryan Tracy knygas. Žinau nemažai verslininkų, kurie būtent jo sekmės principais vadovaujasi, bet yra vienas BET. Bryan Tracy siūlo labai paprastą sekmės receptą: jeigu nori būti turtingas, turi daryti taip, kaip daro jie ir pasieksi tokio pat rezultato. Tereikia pasiskaitynėti turtingų žmonių autobiografijas, laikytis jų principų ir tu milijonierius:) Šitoje vietoje man patiko Zelando pasisakymas, kad "jeigu darysi taip, kaip daro kiti, nepasieksi daugiau negu vidutinybė, nes tu nebūsi indiviadualus, išskirtinis, nepakartojamas". Žodžiu, man Zelando idėja labiau patinka, nes kiekvienas žmogus turi savo sekmės kelią, nes kiekviena siela ir jos poreikiai yra skirtingi. Kažkaip visuomenė spaudžia į rėmus teikdama, kad sėkmingas žmogus turi būti turtingas, daug pasiekęs, turintis padėtį visuomenėje, o gal man sekmės sąvoka asocijuojasi su gulėjimu kur nors chamake po palme šiltuose kraštuose ir rašant romaną
Papildyta:
na manu, kad tau tiesiog reikėtų radikaliai pertvarkyti namus ir išnešti visu daiktus, kurie buvo to žmogaus. Aiškus užsigydyti žaizdas reikia laiko, bet svarbiausia manau pakeisti požiūrį ir daugiau koncentruotis į save (net kai nieko nesinori): daugiau dėmesio skirti savo poreikiams, vaikščioti į basieną ar kt. aktyvią veiklą kur tu nebutum viena...
Papildyta:
na manu, kad tau tiesiog reikėtų radikaliai pertvarkyti namus ir išnešti visu daiktus, kurie buvo to žmogaus. Aiškus užsigydyti žaizdas reikia laiko, bet svarbiausia manau pakeisti požiūrį ir daugiau koncentruotis į save (net kai nieko nesinori): daugiau dėmesio skirti savo poreikiams, vaikščioti į basieną ar kt. aktyvią veiklą kur tu nebutum viena...
nuo saves nepabegsi, del patarimo artimo zmogaus daiktu isnesimo. Reikia nevengti manau tos aplinkos, atvirksciai dazniau pabuti ten kad susitaikyti su siandiena, gyvenimas toliau tesiasi.
Nepaaiskinai kodel esi pries Zelando knygas?