Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

Sveikas, Takeli, malonu tave matyti wub.gif

Papildyta:
Radau knyga mineta "Praktinis Transferingo kursas per 78 dienas" rusu kalba :
Knyga

o forumas, paminetas Kolegijos nerealus :
Lengvu uzduociu issipildymas
Atsakyti
TikGerai, dėkinga labai už nuorodą 4u.gif Kaip ir pavyksta rasti...
Atsakyti
labas daug esu skaiciusi domejusi pries trks metus varciau Zeland knyga bibliotekoj neuzkabino . Dabar paskaiciau diskusijas susimasciau gal verta vel pabandyti . Kokia nuomone apie lietuviska vertima?
Kitu kalbu gerai nemoku. Ka rekomenduotumet pradeti . Is stipriai pakeitusiu mano gyvenima knyga kuri suteike daug motyvacijos yra brian tracy maksimalus pasiekimas bei 100 desniu.
o dabar yra sunkus momentas del atsipalaidavimo.
Atsakyti
QUOTE(TikGerai @ 2009 05 31, 21:40)
Sveikas, Takeli, malonu tave matyti  wub.gif

Papildyta:
Radau knyga mineta "Praktinis Transferingo kursas per 78 dienas" rusu kalba :
Knyga

o forumas, paminetas Kolegijos nerealus :
Lengvu uzduociu issipildymas

Sveika, TikGerai, friends.gif man ne mažiau malonu smile.gif
Apsilankiau tame forume - šaunus. Jau vien tai, kaip jie bendrauja thumbup.gif .
Atsakyti
gal del artimo zmogaus mirties sunku. pries 3 menesiu ivyko atrodo atsistaciau, bet bute miegot negaliu. Kas nors kur subilda krupteliu. Tai pas drauga gyvenu , bet kiek galima reikia gi tose emocijose susigaudyti.
Papildyta:
gal patart kokia knyga galit
Atsakyti
QUOTE(elviva @ 2009 05 31, 23:56)
gal del artimo zmogaus  mirties sunku.  pries 3 menesiu ivyko atrodo atsistaciau, bet bute miegot negaliu. Kas nors kur subilda krupteliu. Tai pas drauga gyvenu , bet kiek galima reikia gi tose emocijose susigaudyti.
Papildyta:

Nemanau, kad knygos padės g.gif
Atsakyti
gal del artimo zmogaus  mirties sunku.  pries 3 menesiu ivyko atrodo atsistaciau, bet bute miegot negaliu. Kas nors kur subilda krupteliu. Tai pas drauga gyvenu , bet kiek galima reikia gi tose emocijose susigaudyti.
Papildyta:

Elviva, jei tiki i Dieva, siulyciau melstis ir prasyti ne ko nors konkreciai, o kad duotu suvokima, kaip geriausiai priimti situacija ir ismokti myleti gyvenima.
Is knygu, gal "Pokalbiai su Dievu" ?
Daugiau man niekas neateina i galva...
Atsakyti
aciu pavartysiu sia knyga o tikejimas silpnas. Bandysiu dar eiti i konsteliacijas galbut is salies paziurejus koks nors persilauzimas ivyks.
o vuje tai atgavau jau dziaugsma gyvenimu tik tas keistas jausmas bute gal kad dar nesutvarkytas iki galo ir i menesi tik kelis kartus griztu
Atsakyti
Elviva, na jei jau atgavai gyvenimo dziaugsma, tai viskas puiku thumbup.gif
Del knygu pasirinkimo, sakyciau nueik i knygyna, nezinau kuriame skyrelyje ten panasios randasi ir bandyk isiklausyti i save - kuri knyga tau pati isiprasys i rankas. Man kaip ir daugeliui taip buna, kad knygos pacios isipraso i rankas, tos kuriu labiausiai reikia.
Ir dar jei skaitai rusiskai, pabandyk papraktikuoti meiles jausma :
Cia
Sia nuoroda as pati neseniai atradau ir man patiko. Gyvenimas atrodo ryskesnemis spavomis. Ir kaip jus manote, kokius dalykus galima pritraukti, bunant tokioje busenoje ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Papildyta:

Man padėjo Michael'io Newton'o, Sylvios Browne knygos.
Atsakyti
QUOTE(elviva @ 2009 06 01, 00:36)
aciu pavartysiu sia knyga o tikejimas silpnas. Bandysiu  dar eiti i konsteliacijas galbut is salies paziurejus koks nors persilauzimas ivyks.
o vuje tai atgavau jau dziaugsma gyvenimu tik  tas keistas jausmas bute gal kad dar nesutvarkytas iki galo ir i menesi tik kelis kartus griztu

jeigu jau uzsukai i si foruma, gal tau butent ir reikia paskaityti Zelando knygu? gal neatsiktinai cia papuolei? Paskaityk, gal butent dabar tau ju reikia.
Dar rekomeduociau paskaityti Senekos Laiskai Liucilijui, jeigu dar neskaitei.
Atsakyti
QUOTE(elviva @ 2009 05 31, 22:48)
labas daug esu skaiciusi domejusi pries  trks metus varciau Zeland knyga bibliotekoj neuzkabino . Dabar paskaiciau diskusijas susimasciau gal verta vel pabandyti . Kokia nuomone apie lietuviska vertima?
Kitu kalbu gerai nemoku. Ka rekomenduotumet pradeti . Is stipriai pakeitusiu mano gyvenima knyga kuri suteike daug motyvacijos yra brian tracy maksimalus pasiekimas bei 100 desniu.
o dabar yra sunkus momentas del atsipalaidavimo.

Aš priesš Zelando knygas perskaičiau visas Bryan Tracy knygas. Žinau nemažai verslininkų, kurie būtent jo sekmės principais vadovaujasi, bet yra vienas BET. Bryan Tracy siūlo labai paprastą sekmės receptą: jeigu nori būti turtingas, turi daryti taip, kaip daro jie ir pasieksi tokio pat rezultato. Tereikia pasiskaitynėti turtingų žmonių autobiografijas, laikytis jų principų ir tu milijonierius:) Šitoje vietoje man patiko Zelando pasisakymas, kad "jeigu darysi taip, kaip daro kiti, nepasieksi daugiau negu vidutinybė, nes tu nebūsi indiviadualus, išskirtinis, nepakartojamas". Žodžiu, man Zelando idėja labiau patinka, nes kiekvienas žmogus turi savo sekmės kelią, nes kiekviena siela ir jos poreikiai yra skirtingi. Kažkaip visuomenė spaudžia į rėmus teikdama, kad sėkmingas žmogus turi būti turtingas, daug pasiekęs, turintis padėtį visuomenėje, o gal man sekmės sąvoka asocijuojasi su gulėjimu kur nors chamake po palme šiltuose kraštuose ir rašant romaną smile.gif
Papildyta:
QUOTE(elviva @ 2009 05 31, 23:36)
aciu pavartysiu sia knyga o tikejimas silpnas. Bandysiu  dar eiti i konsteliacijas galbut is salies paziurejus koks nors persilauzimas ivyks.
o vuje tai atgavau jau dziaugsma gyvenimu tik  tas keistas jausmas bute gal kad dar nesutvarkytas iki galo ir i menesi tik kelis kartus griztu

na manu, kad tau tiesiog reikėtų radikaliai pertvarkyti namus ir išnešti visu daiktus, kurie buvo to žmogaus. Aiškus užsigydyti žaizdas reikia laiko, bet svarbiausia manau pakeisti požiūrį ir daugiau koncentruotis į save (net kai nieko nesinori): daugiau dėmesio skirti savo poreikiams, vaikščioti į basieną ar kt. aktyvią veiklą kur tu nebutum viena...
Atsakyti