Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

QUOTE(mikito @ 2009 05 28, 23:20)
radau grupe, kuri turi profesionala mokytoja ir uzsiima panasia praktika, nors kiek suprantu - ne viskas man tiks, bet pameginsiu uzsirasyti.

Kas per grupė ir kas tau netiko g.gif
Plačiau apie tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2009 05 28, 23:20)
Na, as siandien irgi isiutau. Nemeginu stabdyti, nes tai dar didina itampa. biggrin.gif
Tiesiog papykstu, papykstu, uzmirstu, vel papykstu, papykstu biggrin.gif

Tiesa, radau grupe, kuri turi profesionala mokytoja ir uzsiima panasia praktika, nors kiek suprantu - ne viskas man tiks, bet pameginsiu uzsirasyti.
Jeigu neisipaisysiu i ta grupe, tada nezinau ... organizuosim pacios ir kursim savo transerfingo centra

gathering.gif

Ir man taip buna smile.gif Svarbiausia yra laiku suprasti, kad tavo isiutis atiduoda kazkam energija. Siaip daznai isiutis buna nesamoningoje busenoje, kai atsipeikeji galvoji, kadr visiskai kvaila reakcija buvo. Tokiu atveju siuloma bandyti nukreipti mintis arba pradeti kazka veikti, kas nesusije su isiucio objektu smile.gif
Netikiu as tais mokytojais...uzteks mokytis, pradedam gyventi smile.gif
Atsakyti
labas rytas
as irgi noriu i transerferiu grupe 4u.gif kur rast ??
nu nu , vakar isiutau nakti neisivaizduojat , galvojau svytuokle raminau save... vienu zodziu kaimynai uzsibaliavojo virs manes, tai kad ne muzika leido , bet su kulniukais kauksejo ir trype pirmyn atgal , tai kaip nereguot ?? matyt svytruokle suede energija ir dbr beeda , nu bet negaliu negaliu... snd 6 ryto pasileideu tv ant viso garso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir dar nueisiu pas kaimyne senute pasiskust ale kas ten pedo tokie gyvena smile.gif nerums man ramaus miego kulniukai kauksianti. kaip kokie psichiniai ligoniai... uch kaip gerai issbambejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kolegija @ 2009 05 29, 08:34)
uzteks mokytis, pradedam gyventi smile.gif

thumbup.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2009 05 29, 08:12)
Mikito, tau viskas iš transerfingo tinka ? Jokių pastabų tai teorijai?

ne, Takeli, ne viskas, patinka, bet idealaus beieskant gali likti ir prie suskilusios geldos arba papulti i vieta, kur busi graziai uzliuotas ir sugaisi kruva laiko kol suprasi, kad idealiosios sistemos vidus isgedes.
Jau rasiau, kad man neaisku, kodel jei kazko per daug nori gaunasi atvirksciai (blogai) ir jei kazko labai nenori gaunasi taip, kaip nenori (vel blogai).
Toks jausmas, kad zmogui butu blogai yra didesne tikimybe. Ir dar ten teoriniu gincytinu niuansu kruva. bet bala ju nemate.

Noriu ismeginti instrukcijas pati, praktiskai, nes nesuvokusi ir neperleidusi per save galiu tik teoriskai zarstyti isminti ir vaidinti protinga, faktiskai nesuprasdama apie ka kalbu biggrin.gif

dar labai atslugo susidomejimas transerfingo kursais - mokykla, kai isigilinau geriau, suzinojau salygas (tai faktiskai dar viena svytuokle). Nebenoriu daugiau nieko apie tai rasyti, nes nezinau, gal ten konfidencialia informacija man jie suteike.

Del grupes. As ketinu uzsirasyti i grupe, kuri su transerfingu neturi nieko bendro, tiesiog palaikyti pozityvios, augimo energijos tonusui viduje, aptarti tai su grupe. jokio skirtumo man transerfingas ar dar ten kas, svarbu, kad butu vieta, kur vestu praktikas, meditacijas, butu pratimai ir ju aptarimas su grupe. Bet ta grupe siemet dar bus 2 kartus, o po to vel susirinks tik rudeni. (vasaros atostogos) smile.gif bet jie dabar pradeda pasiruosima kitiems metams - vizija formuosim ar kazkaip panasiai.
Kas nepatinka noreciau kol kas pasilikti sau, nes neturiu patirtimi gristos aiskios ir galutines nuomones - tik nuostata.
Kas ir kur vyksta galesiu bruksteli i AZ, kad cia nekabotu reklama biggrin.gif
Papildyta:
Selena, pas mus irgi budavo kaimynai pasileidzia muzika beprotisku garsu.
As kaip ir tu paleisdavau muzika super beprotisku garsu. biggrin.gif nesamones baigesi - veikia greiciau ir efektyviau negu transerfingas ir meditacija, tik jeigu neturit galingu koloneliu, tada reikes investiciju, bet jeigu kaimynai ziauriai nagli, tai atsipirks.
As, tiesa, sita plana suderinau su uzknistais kaimynais ir jie ji patvirtino biggrin.gif Kai kurie net prisijungdavo drinks_cheers.gif

Kai vyras pirko koloneles ir ta visa garso sistema as siutau ir nesupratau kam, nes mes muzikos klausom retai, tyliai tai kam mums ta aparatura, galvojau. Idomu, kad ja tik as ir naudojuosi (-iausi), kai reikėdavo garsu nukauti kaimyna.

lotuliukas.gif
Atsakyti
man patiko labai Zelando poziuris i tai , kad burimai, astrologija zmogaus tera tik vienas is n variantu
is tikro esu ir pati pastebejusi , kad transerfingas veikia
viena karta pamaciau vyra parduotuveje, isimylejau is karto biggrin.gif biggrin.gif na ka ka ir nuejo jis, kazkaip as apie ji galvojau visa savaite, vizualizavau
ir ka ka ir susiipazinau su juo ir tapome pora:)
bet ta minute kai susipazinome, buvo taip neitiketina, kad issipilde svajone mano ( tada nzn nei kas yra vizualizacija , nei transerfingas
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2009 05 29, 11:37)

Šaunu thumbup.gif . Ir vėl perskaičiau protingą postą smile.gif .
Tame transerfinge ir aš randu tai, prie ko kabinuosi, kas nepatinka.

...jei kažko per daug nori, tada būni įjungus stiprų to kažko trūkumo jausmą - užtvirtini neturėjimą. Ta įtampa ir reiškiasi tavo tikrovėje - NETURI.
Jei kažko labai nenori, paprastai tam skiri nemažai dėmesio doh.gif . Ir vėl gi, generuoji Visatai mintis apie tai, o ji tau tai ir įgyvendina mirksiukas.gif
Esmėje juk ne tai, kad nori ar nenori, esmėje kame sėdi tavo mintys ir jausmai. Trūkumo jausmas gimdo trūkumą įsikūnijimą, pasitenkinimo ir pilnatvės jausmas įsikūnija ir materialiai. Ar ne taip ?
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 05 29, 08:58)
labas rytas
as irgi noriu i transerferiu grupe 4u.gif  kur rast ??
nu nu , vakar isiutau nakti neisivaizduojat , galvojau svytuokle raminau save... vienu zodziu kaimynai uzsibaliavojo virs manes, tai kad ne muzika leido , bet su kulniukais kauksejo ir trype pirmyn atgal , tai kaip nereguot ?? matyt svytruokle suede energija ir dbr beeda , nu bet negaliu negaliu... snd 6 ryto pasileideu tv ant viso garso  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir dar nueisiu pas kaimyne senute pasiskust ale kas ten pedo tokie gyvena smile.gif nerums man ramaus miego kulniukai kauksianti. kaip kokie psichiniai ligoniai... uch kaip gerai issbambejau biggrin.gif

Ir pagal tarnserfinga, kuo daugiau nerviniesi, tuo daugiau jie triuksmauja biggrin.gif Reiketu nukreipti savo mintis kazkur kitur tuo metu, pvz. isijunti Tv ir ziureti, juk vistiek neuzmiegi. Ir po truputi turetu baliukas baiginetis virsuje (aiskus jei nebekreipi i juos demesio:)
As kazkaip pagalvojau, kad tpfu tpfu situaciju su kaimynais nera man buve...na buna baliukai viduri savites nakti, bet as kazkaip pagalvoju, kad zmones gi nori kartais pasvesti, o kas jei as noreciau pasvesti ir kazkas uz sienos grieztu danti, nu ir neisimiegosiu viena nakti, nu ir kas, buna kad siaip be priezasties negali uzmigti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2009 05 29, 12:01)

Esmėje juk ne tai, kad nori ar nenori, esmėje kame sėdi tavo mintys ir jausmai. Trūkumo jausmas gimdo trūkumą įsikūnijimą, pasitenkinimo ir pilnatvės jausmas įsikūnija ir materialiai. Ar ne taip ?

Butent ir as galvoju, kad taip turetu buti ir sutrinku, kai pasirodo, tai galioja, be ne tada ir ne taip kaip noretum - jei jausi pranasumo jausma ir pradesi galvoti, koks tu kietas ir sustras, vel bus blogai...
Kodel karminiu poziuriu as suprantu, bet techniniu, pagal transerfinga nesuprantu. Jeigu tavo mintys nukreiptos i tai koks tu kietas ir pasikeles, tai tavo mintys lyg prozektorius sviecia i tai, koks tu nerealusis, bet ... pusiausvyros jegos ta neatitikima islygina atimdamos, bet kodel niekada nelygina pridedamos tam kuris nusibaiges dejuoja?

Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2009 05 29, 22:42)
Butent  ir as galvoju, kad taip turetu buti ir sutrinku, kai pasirodo, tai galioja, be ne tada ir ne taip kaip noretum - jei jausi pranasumo jausma ir pradesi galvoti, koks tu kietas ir sustras, vel bus blogai...
Kodel karminiu poziuriu as suprantu, bet techniniu, pagal transerfinga nesuprantu. Jeigu tavo mintys nukreiptos i tai koks tu kietas ir pasikeles, tai tavo mintys lyg prozektorius sviecia i tai, koks tu nerealusis, bet ... pusiausvyros jegos ta neatitikima islygina atimdamos, bet kodel niekada nelygina pridedamos tam kuris nusibaiges dejuoja?

ax.gif neatitikimą su kuo? Štai vienas iš kabliukų, kuris jo teorijoje man stringa. Turiu tam savo teoriją, kuri man aiškesnė ir įtikinamesnė smile.gif ir tada nekyla klausimas, kodėl dejuokliui nepridedama. Kokius virpesius skleisi, tokį rezonansą gausi.
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2009 05 30, 19:18)
ax.gif neatitikimą su kuo? Štai vienas iš kabliukų, kuris jo teorijoje man stringa. Turiu tam savo teoriją, kuri man aiškesnė ir įtikinamesnė  smile.gif ir tada nekyla klausimas, kodėl dejuokliui nepridedama. Kokius virpesius skleisi, tokį rezonansą gausi.

Del dejuokliu, ikisiu savo nuomone...man rodosi, jiems pridedama, tik deja ju budas dejuoti nepasitaiso. Pastebejau tokia grupe zmoniu, kurie dejuoja, bet jei pasizurejus i ju gyvenimus - ir ta turi, ir ten nuvaziuoja, ir ten sekasi. Tik jie sugeba rasti sapeli ir del jo padejuoti. Tik jie vis tiek nelaimingi lieka, nes gal but tai, del ko jie dejuoja/nori - jiems laimes nesuteikia ?
Atsakyti
QUOTE(TikGerai @ 2009 05 31, 19:53)
Del dejuokliu, ikisiu savo nuomone...man rodosi, jiems pridedama, tik deja ju budas dejuoti nepasitaiso. Pastebejau tokia grupe zmoniu, kurie dejuoja, bet jei pasizurejus i ju gyvenimus - ir ta turi, ir ten nuvaziuoja, ir ten sekasi. Tik jie sugeba rasti sapeli ir del jo padejuoti. Tik jie vis tiek nelaimingi lieka, nes gal but tai, del ko jie dejuoja/nori - jiems laimes nesuteikia ?

Na va, pagrindas - ką jauti ir ką galvoji. Situacijų būna įvairių, bet jei žmogus dejuoklis, jis atras toje situacijoje tik tai, dėl ko reikia dejuoti. O jei neatras, tai Visata maloniai sudarys jam tas sąlygas nenusivilti savo tikėjimu ir širdingai toliau dejuoti mirksiukas.gif . Jei yra žmogui įkvėpimas būti nelaimingu, sąlygos bus tam sudarytos. Visatoje rezonanso dėsnis taikomas visiems.
Atsakyti