QUOTE(Takelis @ 2009 05 29, 08:12)
Mikito, tau
viskas iš transerfingo tinka ? Jokių pastabų tai teorijai?
ne, Takeli, ne viskas, patinka, bet idealaus beieskant gali likti ir prie suskilusios geldos arba papulti i vieta, kur busi graziai uzliuotas ir sugaisi kruva laiko kol suprasi, kad idealiosios sistemos vidus isgedes.
Jau rasiau, kad man neaisku, kodel jei kazko per daug nori gaunasi atvirksciai (blogai) ir jei kazko labai nenori gaunasi taip, kaip nenori (vel blogai).
Toks jausmas, kad zmogui butu blogai yra didesne tikimybe. Ir dar ten teoriniu gincytinu niuansu kruva. bet bala ju nemate.
Noriu ismeginti instrukcijas pati, praktiskai, nes nesuvokusi ir neperleidusi per save galiu tik teoriskai zarstyti isminti ir vaidinti protinga, faktiskai nesuprasdama apie ka kalbu
dar labai atslugo susidomejimas transerfingo kursais - mokykla, kai isigilinau geriau, suzinojau salygas (tai faktiskai dar viena svytuokle). Nebenoriu daugiau nieko apie tai rasyti, nes nezinau, gal ten konfidencialia informacija man jie suteike.
Del grupes. As ketinu uzsirasyti i grupe, kuri su transerfingu neturi nieko bendro, tiesiog palaikyti pozityvios, augimo energijos tonusui viduje, aptarti tai su grupe. jokio skirtumo man transerfingas ar dar ten kas, svarbu, kad butu vieta, kur vestu praktikas, meditacijas, butu pratimai ir ju aptarimas su grupe. Bet ta grupe siemet dar bus 2 kartus, o po to vel susirinks tik rudeni. (vasaros atostogos)
bet jie dabar pradeda pasiruosima kitiems metams - vizija formuosim ar kazkaip panasiai.
Kas nepatinka noreciau kol kas pasilikti sau, nes neturiu patirtimi gristos aiskios ir galutines nuomones - tik nuostata.
Kas ir kur vyksta galesiu bruksteli i AZ, kad cia nekabotu reklama
Papildyta:
Selena, pas mus irgi budavo kaimynai pasileidzia muzika beprotisku garsu.
As kaip ir tu paleisdavau muzika super beprotisku garsu.
nesamones baigesi - veikia greiciau ir efektyviau negu transerfingas ir meditacija, tik jeigu neturit galingu koloneliu, tada reikes investiciju, bet jeigu kaimynai ziauriai nagli, tai atsipirks.
As, tiesa, sita plana suderinau su uzknistais kaimynais ir jie ji patvirtino
Kai kurie net prisijungdavo
Kai vyras pirko koloneles ir ta visa garso sistema as siutau ir nesupratau kam, nes mes muzikos klausom retai, tyliai tai kam mums ta aparatura, galvojau. Idomu, kad ja tik as ir naudojuosi (-iausi), kai reikėdavo garsu nukauti kaimyna.