Perskaičiau aš visas Zelando knygas jau prieš pusmetį. Nors prieš tai esu skaičiuis galybę panašia tematika knygų, ši teorija mane tikrai užkabino. Išbandžiau savo kailiu ir galiu pasakyti, kad ji tikrai veikia
Ant sekmės bangos pavyko išsilaikyti kokius 3 mėn. vėliau po biški pradedant "parintis" dėl smulkmenų pradėjau gryžinėti į pradinį tašką, bet aš tikiu, kad su laiku išmokus galima ant jos būti visa laiką
Jausmas būnant ant bangos nepaprastas, pradedant tuo, kad pasaulis tau kažkaip atsiveria visu savo grožiu, kvapais, skoniais, spalvom, baigiant tuom, kad kažkaip stebuklingai pradeda gerėti visi reikalai... Manau, kad papraščiausia praktikuoti transerfinga nuo bendravimo su žmonėmis, stebuklingai pagerėja santykiai su žmonėmis
Iš tokiu konkrečių transerfingo veikimo atvejų: vizualizavau mašiną, kurios net neketinau pirkti, nes netikėjau, kad ji gali būti mano, o ji stovi mano kieme jau; draugas vizualizavo merginą, kurios niekad nėra matęs ir štai su ta svajonių mergina greitai tuoksis, draugas vizualizavo valiutų kursa Forexe ir pasidirbo nebloga pinigelį ir čia manau tik pradžia:) Beje, jogos mokykloje, kuri neturi nieko bendro su transerfingu irgi kalbėjo apie švytuokles ir savo norus siūlė formuoti, ne kaip norus ar svajones, o kaip ketinimus turėti (kas būdinga transerfingui), tai reiškias šios idėjos yra paplitusios gana plačiai.
Gal transerfingas daug idėjų nuo kažko kopijuoja ir nėra unikalus, bet analogišku knygų skaityti nebeketinu, tikrai daug esu skaičiusi ir nenoriu, kad visas gyvenimas prabėgtu kaip studentei visą laiką ieškant kažkokių tiesų, apie kurias net jau Biblijoje yra parašyta, užteks mokytis, reikia pradėti gyventi