o kas cia yra kitos dalys ??? kaip jas parsisiusti ??
sako sako Zelandas nepadeti kitiems, tai nebutina ir nesiaukoti ir nebuti jokiu budu altruistu... vat as sita irgi isidemejau
Pelede, o kokios yra Peterio Kummerio knygos ?? gal galima placiau truputi
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 08, 13:54)
Pelede, o kokios yra Peterio Kummerio knygos ?? gal galima placiau truputi
Peterio Kumerio vienos knygos anotacija. Turiu tris dalis, bet Zelando Transferingas man jas pranoksta. Gal norėjosi kažko rimtesnio, nei Kumeris ar Luiza Hey, ar tiesiog kito autoriaus...
Man atradimas pas Zelandą tas požiūrio valdymas - kas benutiktų, vertint kaip teigiamą, tada teigiamo tik padaugės. Na, lyg nieko naujo - "viskas tik į gerą", bet čia paaiškinta taip suprantamai, kad iš tiesų imi tikėt tuo viskas į gerą. Ypač dar praeitį permąsčius...
Visas knygas iš bibliotekos buvau pasiėmusi ir greit perskaičiau, o dabar jau savo nusipirkau ir pastudijuosiu atidžiau. Yr į ką keisti realybę.
siaip mano gyvenimo credo toks yra : Nera to blogo kas neiseitu i gera, o pasirodo paskaiciusi Zelanda ten irgi yra taip pat rasoma , kad reikia ismokti dziaugtis nesekmemis apgauti prota xi
Reikšmingumą sumažinti? Pamažu nusiteikti. Na, kad ir jeigu dėl ko nors jaudiniesi, tai pasakai sau, kad jeigu jaudinsiuosi taip ir toliau, tai gali būti dar blogiau vien dėl to, kad jaudinuosi - sustreikuos sveikata, ko nors neišmoksiu, nes per daug susijaudinu, nebegalėsiu logiškai mąstyti, nes esu susijaudinusi ir pan. O jeigu nustosiu jaudintis, tai nuo to blogiau tikrai nebus. O gali būti ir geriau. Tiesiog reikia kiekvieną kartą galvoti. Kai tik kažką pradedi sureikšmini ir tai suvoki, tada sau pasakai, kad gal neverta sureikšminti. Ir bandai apie tą patį dalyką pagalvoti kitaip - pvz., aš to gal ir netrokštu, tik ketinu turėti. Jeigu nebus, tai nebus. Baisaus čia daikto. Ir taip save nuteiki. Ar suprantamai paaiškinau kaip aš tai suprantu?
Peterio Kumerio "Nieko nėra neįmanoma" ir kitos knygos labai lengva skaityti, paprasta ir tobula. Kiek skaičiau vėliau tos srities knygų iš tos paties srities, P.K. knygoms neprilygo. Išskyrus, žinoma, V.Zelandą.
Peterio Kumerio "Nieko nėra neįmanoma" ir kitos knygos labai lengva skaityti, paprasta ir tobula. Kiek skaičiau vėliau tos srities knygų iš tos paties srities, P.K. knygoms neprilygo. Išskyrus, žinoma, V.Zelandą.
na reiks pasiskaityneti
mane viena problema kamuoja, labai pradejau nemgsti savo drauges vienos, tiesiog nebegaliu net bendrauti su ja, nes pamaciau koks pavydus zmogus yra... ir kazkaip nesamomingai jai siunciu negerus signalus, reikia pakeisti i gerus ir galvot gerai apie ja , bet kaip
mane viena problema kamuoja, labai pradejau nemgsti savo drauges vienos, tiesiog nebegaliu net bendrauti su ja, nes pamaciau koks pavydus zmogus yra... ir kazkaip nesamomingai jai siunciu negerus signalus, reikia pakeisti i gerus ir galvot gerai apie ja , bet kaip
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 09, 09:44)
na reiks pasiskaityneti
Pakeisk požiūrį į ją, pagalvok, jei ji tokia pavydi reiškia jai labai blogai, ji laaabai nelaiminga, jei pavydi visko visiems, pagailėk jos, nes tu žinai kaip viską gauti, o ji savo gyvenime gauna tik pavydą kitiems
zinau , kad reikia
bet as zn apie ja pagalvoju , man net sirdy kirba ... fui negaliu, nekenciu veidmainiu zmoniu ...
bet as zn apie ja pagalvoju , man net sirdy kirba ... fui negaliu, nekenciu veidmainiu zmoniu ...
na manau pavydas yra igimtas , vistiek mes maziau ar daugiau pavydim
kad ar draugo, ar daikto
bet vat kas liecia materlaine gerove as nesu pavuydi kitiems visiskai
bet vat kas meileje susije, tai uuuuuuu
kad ar draugo, ar daikto
bet vat kas liecia materlaine gerove as nesu pavuydi kitiems visiskai
bet vat kas meileje susije, tai uuuuuuu
man tai reikia, kad vtras manes biski papavydetu
o gal esat skaite knyga "begancios su vilkais, laukines moters archetipas mituose ir pasakose" ? kazkada priskaiciau iki puses ir numeciau, matyt nebeizvelgiau minties, dabar pasiemiau is naujo skaitytas vietas ir pradedu suprasti kas parasyta nes pastebiu sasaju su Zeland. Idomu ar man vaidenasi tos paraleles ar is tikro jos yra...