Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

QUOTE(Selena7 @ 2009 03 25, 11:43)
ax.gif
as vis kamuojuosi su 4 knyga ,labai sunkiai skaitosi , o kai skaitau net galcva iskausta  g.gif

o tai kam save prievartauji, padaryk pertrauką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2009 03 25, 10:32)
na pirmoje knygoje lyg ir uzsimena - jis susapnavo.
Ilgeviciene pasakoja, jog zmogus sapno metu gali buti gydomas ir patekti i realybes kur gaus ezoteriniu ziniu ir dvasini mokyma...

Jis tikriausiai buvo kelis mėnesiu komos busenoj doh.gif doh.gif doh.gif labai jau ilgas jo sapnas doh.gif doh.gif doh.gif privargau klausyt mp3 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 03 26, 11:16)
Jis tikriausiai buvo kelis mėnesiu komos busenoj  doh.gif  doh.gif  doh.gif  labai jau ilgas jo sapnas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  privargau klausyt mp3  rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif padariau petrauka:) kol kas padeta saugiai guli prie lovos 4toji knyga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 25, 10:41)
bigsmile.gif Mergaitesm ar girdejote kad jau yra 6 ir 7 knygos , bet jos nera isleistos ? gal kazkas turit ?

bigsmile.gif ogo, idomu butu rasti. Tikriausiai greitai knygynuose sulauksim ax.gif Bet galvoju ar nebus tik pilstymas is tuscio i kiaura arba vadinamas "gumos tempimas" g.gif
Kagi, laukiam ax.gif
Atsakyti
joa butu idomu ir tikiuosi , kad pasirpdys jos... bigsmile.gif
Atsakyti
Nemanau, kad aš skaitysiu toliau schmoll.gif Skaitydama 1 knygą jau privargau doh.gif gal todėl kad nemažai panašių knygų skaičiau, visur tas pats per tą patį, tik čia atsiranda švituoklės doh.gif
Atsakyti
na siaip nieko ten sudetinga nera schmoll.gif pacioje pradzioje gal sunkokai skaitosi smile.gif po to idomu
taip tu teisi, visur yra toas pacios tiesos, tik svttuokles kitaip pavadintos. Svarbu reiksimngumas ir pusiausvyra smile.gif
Atsakyti
Sveiki. O niekam keista nepasirodė, kad V.Z. siūlo nepadėti kitiems, o kitoje vietoje rašo, kad ketinimą gauti reikia pakeisti ketinimu duoti? Juk padėti kitam ir yra ketinimas duoti ir davimas. Mano manymu pagalba ir labdara yra geri dalykai.
Nors kita vertus, tai pats mėgstamiausias mano autorius jau keletą metų. Transerfingas - mano pagrindinė stalo knyga. O anksčiau buvo Peterio Kummerio knygos. Džiaugiuosi, kad visas tas knygas perskaičiau. Jos labai man padėjo. Susikūriau viską, ką norėjau, mintimis. Ir piešiniais smile.gif Todėl galiu pasakyti, kad tai veikia. O prieš kelias dienas, pažiūrėjusi trečiąją The Secret (gilyn į triušio olą) filmo dalį, sužinojau dar vieną dalyką. Kvantinės fizikos eksperimentų rezultatai parodė, kad atstumas elementariosioms dalelėms, būnant atskirtoms vienai nuo kitos, nieko nereiškia - kai vieną paveikia, kita, esanti kitoje žemės pusėje, reaguoja taip pat. Ir dar įdomu - jos jaučia stebėtoją. Siūlau pažiūrėti, kas dar nematėte.
Atsakyti
QUOTE(Pelede @ 2009 04 07, 22:23)
Susikūriau viską, ką norėjau, mintimis. Ir piešiniais smile.gif Todėl galiu pasakyti, kad tai veikia.

Pasidalink patirtim, kaip realiai gyvenime, pamažini svarbumą, man arba labai sunkiai sekasi arba neišeina schmoll.gif nes jei svarbu tai svarbu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelede @ 2009 04 07, 21:23)
Sveiki. O niekam keista nepasirodė, kad V.Z. siūlo nepadėti kitiems, o kitoje vietoje rašo, kad ketinimą gauti reikia pakeisti ketinimu duoti?

man atrodo tu tiesiog kazkaip savaip supratai ax.gif
lyg ir nesiulo V.Z. nepadeti kitiems

QUOTE(Pelede @ 2009 04 07, 21:23)
O prieš kelias dienas, pažiūrėjusi trečiąją The Secret (gilyn į triušio olą) filmo dalį, sužinojau dar vieną dalyką.

kodel visi maiso The Secret ir What the bleep do you know?
juk tai skirtingi filmai, o ne atskiros vieno filmo dalys
Atsakyti
QUOTE(nicorrette @ 2009 04 08, 00:22)
man atrodo tu tiesiog kazkaip savaip supratai  ax.gif
lyg ir nesiulo V.Z. nepadeti kitiems
kodel visi maiso The Secret ir What the bleep do you know?
juk tai skirtingi filmai, o ne atskiros vieno filmo dalys

nieks nepainioja, tiesiog liaudyje vadina the Secret 3, nes filmas apie ta pati 4u.gif
Atsakyti