o kodel ??
as nelabai suprantu rusiskai
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 20, 12:39)
kad prisiminti viska reiktu skaityti daug kartu, nes tiek visko daug, kad neimanoma kontroliuoti savo minciu ir veiksmo pagal Zelando nurodymus. Kada einu pasivaiksciuoti, galiu klausyti mp3 knygas, labai gerai prisiminti ka skaitei, skaitymas su muzikiniu fonu, idomu.
QUOTE(hederi @ 2009 03 20, 14:42)
Kada einu pasivaiksciuoti, galiu klausyti mp3 knygas, labai gerai prisiminti ka skaitei, skaitymas su muzikiniu fonu, idomu.
pastebejau, kad skaitant ir klausant atkreipiu demesi i skirtingus dalykus, be to, sio pobudzio literaturos daug skaiciau ir jau pradejau atbukti, o kai klausau, kazkaip tarsi nauji informacijos klodai veriasi... arba suklusta kitos mano dalys.
Selena, siulau pabandyti ir pajusti paciai, juolabiau, kad gali parsisiusti nemokamai.
tik neuzmirsk pasidalinti
na beabejo informacija kitaip isimenama
noreciau ir as paklaustyti, bet gaila nesuprasiu
Papildyta:
okaip jums sekasi taikyti transerfinga gyvenime ? man sunkiai toks svytuokles nervina ir reikimingumas
noreciau ir as paklaustyti, bet gaila nesuprasiu
Papildyta:
okaip jums sekasi taikyti transerfinga gyvenime ? man sunkiai toks svytuokles nervina ir reikimingumas
as kazkaip skaitau skaitau ir vis galvoju kada pradesiu taikyti
labai daug ten info, reikia gal po viena dalyka pasiimti ir kol neismoksi taliau neko nedaryti...
skaitinejau ta transerfingo foruma, bet ten jau chebra labai aukstom materijom svaidosi, kartais jau net atrodo, kad ten specialiai, kad nepasirodytu uz kitus prastesni
man geriau taip gyvenimiskai
labai daug ten info, reikia gal po viena dalyka pasiimti ir kol neismoksi taliau neko nedaryti...
skaitinejau ta transerfingo foruma, bet ten jau chebra labai aukstom materijom svaidosi, kartais jau net atrodo, kad ten specialiai, kad nepasirodytu uz kitus prastesni
man geriau taip gyvenimiskai
[[/QUOTE]quote=Odora,2009 03 23, 18:18]
labai daug ten info, reikia gal po viena dalyka pasiimti ir kol neismoksi taliau neko nedaryti...[QUOTE]
As,perskaiciau 3,4,5 pakopas,ir ties aprasomu taikytiniu metodu,sustodavau ir isbandydavau praktikoje, nes man taip labiau priimtina,kai gali pajusti,suvokti praktikuodama.
Skaitesi gana lengvai,patiko.
labai daug ten info, reikia gal po viena dalyka pasiimti ir kol neismoksi taliau neko nedaryti...[QUOTE]
As,perskaiciau 3,4,5 pakopas,ir ties aprasomu taikytiniu metodu,sustodavau ir isbandydavau praktikoje, nes man taip labiau priimtina,kai gali pajusti,suvokti praktikuodama.
Skaitesi gana lengvai,patiko.
Selena, del taikymo praktikoje, tai sunkiai, na, nesokineju as per tas realybes, laikausi isikibusi tos, kur esu
Beje, ji labai nebloga, gana patogiai jauciuosi, iskyrus tik tai, kad noreciau dirbti geografijos mokytoja, o esu ekonomiste. Reikia stoti is naujo nuo I kurso, nes specialybes per daug skirtingos... tingisi, o ir pajamos butu dau daug daug mazesnes.
Taigi, to vienintelio klausimo niekaip nesutvarkau. Ir nesinori del tos vienos svajones kur nors sokti.
Taigi, esu daugiau teoretike siuo klausimu, o ne praktike
Ir su svytuoklemis nelabai turiu reiklu -as nuo vaikystes namiseda, prie knygu, dabar turiu imone, tai pareguliuoju per daug nesigilindama... Aisku, dabar krizes svytuokle labai isukta, bet pastebejau, kad is tiesu, nustojus i ta krize gilintis- viskas susitvarko, todel istryniau delfi su raudanciais komentarais ir tunau siuo periodu cia
Beje, ji labai nebloga, gana patogiai jauciuosi, iskyrus tik tai, kad noreciau dirbti geografijos mokytoja, o esu ekonomiste. Reikia stoti is naujo nuo I kurso, nes specialybes per daug skirtingos... tingisi, o ir pajamos butu dau daug daug mazesnes.
Taigi, to vienintelio klausimo niekaip nesutvarkau. Ir nesinori del tos vienos svajones kur nors sokti.
Taigi, esu daugiau teoretike siuo klausimu, o ne praktike
Ir su svytuoklemis nelabai turiu reiklu -as nuo vaikystes namiseda, prie knygu, dabar turiu imone, tai pareguliuoju per daug nesigilindama... Aisku, dabar krizes svytuokle labai isukta, bet pastebejau, kad is tiesu, nustojus i ta krize gilintis- viskas susitvarko, todel istryniau delfi su raudanciais komentarais ir tunau siuo periodu cia
QUOTE(mikito @ 2009 03 23, 20:35)
iskyrus tik tai, kad noreciau dirbti geografijos mokytoja, o esu ekonomiste. Reikia stoti is naujo nuo I kurso, nes specialybes per daug skirtingos... tingisi, o ir pajamos butu dau daug daug mazesnes.
mokytoju dabar truksta ir buna kad mokina zmones nebutinai baige ta specialybe (tikrai zinau ka sakau), jei mokykla normali tai direktorius daznai jau pagal zmogu mato ar jis gali mokinti vaikus ar ne, visam kitam yra programos vadoveliai ir domejimasis o kadangi kaip suprantu verslas nuosavas tai imanoma dali laiko skirti ir mokytojavimui kaip patinkanciai veiklai per daug nenusikriaudziant. na tiek mano offtopic, bet viskas imanoma
QUOTE(mikito @ 2009 03 20, 22:33)
Gal galėtumėt imesti info, iš kur parsisiunčiat. Skaičiau kažkada, kad iš eMulės, bet pas mane zMulė, o ten nėra
QUOTE(Odora @ 2009 03 23, 22:04)
mokytoju dabar truksta ir buna kad mokina zmones nebutinai baige ta specialybe (tikrai zinau ka sakau), jei mokykla normali tai direktorius daznai jau pagal zmogu mato ar jis gali mokinti vaikus ar ne, visam kitam yra programos vadoveliai ir domejimasis o kadangi kaip suprantu verslas nuosavas tai imanoma dali laiko skirti ir mokytojavimui kaip patinkanciai veiklai per daug nenusikriaudziant. na tiek mano offtopic, bet viskas imanoma
Aciu. Tai vienas didziausiu mano sakytu ACIU gyvenime
Perskaicius kazkas perluzo viduje...
QUOTE(katyte mamyte @ 2009 02 23, 06:52)
Man rašo, kad toks puslapis neegzistuoja
artimiausiu laiku pameginsiu ikelti ir porai dienu palikti zmuleje. parasysiu cia, kai ikelsiu