Įkraunama...
Įkraunama...

Vadim Zeland Transerfingas

as pirmiau transerfingo forume pasiskaiciau istraukas, paskui nusipirkau 1ma knyga; paskui 2tra; siandien trecia dar kol kas pabaigineju 2tra. Na visuma kazkaip uzkabina, pirmos knygos pradzioj patiko toks mokslinis priejimas prie dalyko, kas nepatiko ir ko spjaudziaus tai kai pradejo apie egipto piramides pasakot, jau tokia nueskaluota tema nors del banalumo galejo jos neliesti, kaip tik dar pries tai filma teko matyti su holivudine ju statybos interpretacija..
na bet kazkas yra jei jau 3cia nusiperku, uzkabina bet ir abejoniu daug sukelia, kazkaip kiek skaicius esu apie vizualizacija viska daug naturaliau priemiau.
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 01 23, 22:54)
et merginos,pradėjau tuo domėtis visai neseniai tik tik,net knygos rankose neturėjau dar,skaičiau internete.Kažkur skaičiau vienos moters komentarą,kad jai pradėjus skaityt trumpam pasidarė blogiau,bet po to tikrai pagerėjo,pagalvojau kaip čia jai vienai taip?bet ir man pablogėjo,apskritai tiek visko pastebėjau nito savo gyvenime,ypatingai kaip idealizuoju,išaukštinu viena zmogu,supratau kodel sekme kai kuriose srityse mane aplenkia ir t.t.-turiu daug darbo su savim.Dirbt su savim nebijau,tik kad emocijos ima viršų,paplūstu vis ašarom(čia reikėtų plačiau aiškint,bet graudinuos mėgindama atstatyt pusiausvyrą-juokingai skamba)visa sudirgus vaikštau,bijau pratrūkt prie kitų...ar nė vienai nebuvo tokio trumpalaikio poveikio?

Nezinau ka butent turite omenyje taciau kazkodel manau kad situacija panasi i mano...kartais taip uzvaldo kokia ideja ar siekiamybe kad apie nieka kita galvoti negaliu verysad.gif net sunku paaiskinti, tarsi lazda su dviem galais - is vienos puses atrandi kazka naujo, triuskinancio, is kitos- tas patyrimas tik atskleidzia kaip toli esu nuo to idealo...ir dabar taip uzvalde viena situacija, ir asmuo su ja susijes kad galvoju jog greit reiks pagalbos man...
Atsakyti
loja5 teik maziau reiksmingumo tam dalykui ir manau viskas bus ok ax.gif
Atsakyti
o man skaitant kilo keletas klausimu.
Kiek supratau mes esame samonigos butybes veikiancios tarsi "automatiniu" pusiausvyros jegu, kurios veikia tokiu principu:
Jeigu tu nepatenkintas ir niurzgi tai tarsi apsvieti negatyvius sektoriusir esi ten perkeliamas (kur BLOGAI)
Jeigu tau gerai, dziaugiesi ir esi viskuo patenkintas tai apsvieti pozityvius sektorius ir esi ten perkeliamas (KUR GERAI)
cia viskas aisku.

* Taciau jeigu tu jautiesi kaltas, nelaimingas, neturtingas ar dar neaisku koks - tu keliauji TEN KUR BLOGAI ir dar daugiau priezasciu jaustis nelaimingu.

** jeigu pradei PUSTIS, kad esi labai svarbus, reiksmingas, sekmingas irgi keliauji kur BLOGAI.

Man nesuprantama, kodel automatiskai be emociju veikiancio svytuokles abiem atvejais perkelia i BLOGUS sektorius. Juk pusiausvyra neislaikoma ir variante *, nes zmogui vis blogeja gyvenimas, bet kai zmogui blogeja, tai pusiausvyra niekam nerupi.
Tai kitu atveju turetu kelti i gerus sektorius... bet taip nevyksta...
Kas galite paaiskinti, nes as neperprantu tokios logikos. (apie reiksminguma galvojau, bet jis yra ir * ir ** atvejais, todel irgi atkrinta)
Atsakyti
o as matau logiskuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 19, 11:40)
o as matau logiskuma ax.gif

jeigu galvojant apie karma tai ir as matau, bet ten aiskinama, kad toms jegoms nera gera - bloga, jos be jokiu emociju tiesiog lygina pusiausvyra, o va tada ir neaisku pasidaro.
Juk tas pats autorius rase, kad nusikaltelis gali lipti per galvas kol neprades jausti kaltes ir jam tos jegos pades.
Atsakyti
ta nusikalteli ir as isidemejau biggrin.gif
bet pasiziurejus i gyvenima juk tikrai beatodairiski zmones daznai daug pasiekia nesvarbu nei gabumai nei morale
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 19, 11:51)
ta nusikalteli ir as isidemejau biggrin.gif
bet pasiziurejus i gyvenima juk tikrai beatodairiski zmones daznai daug pasiekia nesvarbu nei gabumai nei morale

va tai as ir noriu suvokti, pati principa kaip tos jegos lygina.
Ar is tiesu be emociju ir gera - bloga, ar visgi kazkoks teismas yra?

nes man tie teiginiai yra priestaringi ir ju nesupratusi nematau prasmes skaityti toliau (as 2 dali ipusejau). smile.gif

Odora, pritariu tau, del beatodairisku, dirbu versle ir tokiu lipanciu per galvas, o kur neperlipa - likimas ant ranku pernesa prisiziuriu i valias smile.gif Zelando knygos tai puikiai paaiskina - jie nejaucia kaltes, jiems tiesiog smagu tai daryti ir visas. na, bala ju nemate biggrin.gif

bet kaip ten su ta pusiausvyra, man itartinai ja lygina, kazkaip nepalankiai ... is mano 4 pateiktu variantu 3 galimybes yra nepalankios, tai kur cia pusiausvyra. As net pradejau galvoti, kad gal todel tiek nelaimingu ir yra, kad net 3 is 4 variantu yra i bloga... bet nenoriu dar tuo tiketi.
Atsakyti
na tai taip
kaip supratau svarbiausia nieko nesureiksminti, nepasiduoti svytuoklems...
nejauti kaletes:)
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 19, 12:22)
na tai taip
kaip supratau svarbiausia nieko nesureiksminti, nepasiduoti svytuoklems...
nejauti kaletes:)

taip, bet kaip paaiskinti, kad tam kuris nelaimingas dar atimama - kokia cia pusiausvyra? Judi i - puse su pagreiciu.
o jeigu pradejai jaustis labai laimingas ir tai sureiksminai is taves irgi atima. Kodel ir tuo ir kitu atveju atima - juk turetu duoti kad dar laimingesnis butum ir nebutu perteklinio potancialo.

Juk judejimas skale tiek i + tiek i - puse gali buti begalinis, bet i + puse niekas neskuba stumti, kesinasi tik i - puse nutrenkti.

Atsakyti
nes jausdmasis laimingas tu tai ir sureiksmini, tas ir sunkiausi jaustis laimingu bet nesureiksminti...sunku tai isties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 19, 12:54)
nes jausdmasis laimingas tu tai ir sureiksmini, tas ir sunkiausi jaustis laimingu bet nesureiksminti...sunku tai isties smile.gif

as suprantu, kad sureiksmini ir po to turi kazkas ivykti.
bet nesuvokiu kodel judama i blogesnes gyvenimo linijas o ne i geresnes tuo atveju? Juk nera sirtumo i kuria skales puse judeti.

Turiu omenyje ne ta atveji, kai esi laimingas ir bijai tai prarasti, o atveji, kai esi laimingas ir pradedi pustis, kad oi koks as sustras, koks turtingas... pagal mane turetu tada vykti judejimas i dar didesnio sustrumo ir turtingumo sektorius, bet zelandas aiskina, priesingai.
Atsakyti