Perskaičiau ir aš šio autoriaus 2 knygas: 1 ir 5. Tiesiog taip išsirinkau, prieš tai nieko apie jas negirdėjusi. Bet gal negerai, kad ne iš eilės Iš tikro atrodo lyg ir žinoma viskas, bet taip aplinka, nuolatinis mūsų bėgimas, skubėjimas mus įsukusi, kad nieko nebematome ir NEBEMĄSTOME. Viskas taip ir guli mūmyse užrakinta...
Reikės paskaitinėti likusias...
QUOTE(safaris @ 2008 10 22, 23:50)
Perskaičiau ir aš šio autoriaus 2 knygas: 1 ir 5. Tiesiog taip išsirinkau, prieš tai nieko apie jas negirdėjusi. Bet gal negerai, kad ne iš eilės Iš tikro atrodo lyg ir žinoma viskas, bet taip aplinka, nuolatinis mūsų bėgimas, skubėjimas mus įsukusi, kad nieko nebematome ir NEBEMĄSTOME. Viskas taip ir guli mūmyse užrakinta...
Na asmeniškai man labiausiai patiko 2 knyga. Gal būt todėl, kad ten radau atsakymus į man aktualius klausimus. Dabar skaitau 5-ąją. Kiekvienoje randu kažką naujo, naudingo man Kol kas šios knygos man Nors kai 1-ąją skačiau taip neatrodė irtik pradėjusi ją skaityti žadėju mesti , bet perskaičiau iki galo, tuomet užsinorėjau skaityti toliau
Sutinku, kad ne visiems ji gali patikti, bet kievienas pasirenka sau priimtiną informacijos pateikimo stilių ir kiekvienam aktualūs skirtingi klausimai
et merginos,pradėjau tuo domėtis visai neseniai tik tik,net knygos rankose neturėjau dar,skaičiau internete.Kažkur skaičiau vienos moters komentarą,kad jai pradėjus skaityt trumpam pasidarė blogiau,bet po to tikrai pagerėjo,pagalvojau kaip čia jai vienai taip?bet ir man pablogėjo,apskritai tiek visko pastebėjau nito savo gyvenime,ypatingai kaip idealizuoju,išaukštinu viena zmogu,supratau kodel sekme kai kuriose srityse mane aplenkia ir t.t.-turiu daug darbo su savim.Dirbt su savim nebijau,tik kad emocijos ima viršų,paplūstu vis ašarom(čia reikėtų plačiau aiškint,bet graudinuos mėgindama atstatyt pusiausvyrą-juokingai skamba)visa sudirgus vaikštau,bijau pratrūkt prie kitų...ar nė vienai nebuvo tokio trumpalaikio poveikio?
Sveikos mergaites tai vat ir as skaitau V.Zelanda Jau trecia knyga nera net ko ir sakayti, kad viskas kitaip ir suzinojau nauju dalyku , ir stebiu svytuokles ir sao priziuretoja labai idomu ir naudinga. Bet tik tiek ,kad zmogus labai jau stiprus turi buti ir nepasiduoti svytuoklems ir tai ne visada gaunai o as girdejau kad dar yra ir 6 su 7 knygos, bet jos nera isleisto LT kalba. gal kartais kas rusiskas turit
o jus nepastebejot , kad kuo daugiau giliniesi ir kuo skaitai ir suvoki , tuo labiau svytuokles svyruoja ir bando ismusti is veziu ??
o jus nepastebejot , kad kuo daugiau giliniesi ir kuo skaitai ir suvoki , tuo labiau svytuokles svyruoja ir bando ismusti is veziu ??
QUOTE(Selena7 @ 2009 01 26, 16:47)
sveike, Selena7
taip gali buti, jei tu labai sureiksminai pasipriesinima svytuoklems, juk kuo labiau priesiniesi, tuo stipriau tave kabina
Papildyta:
QUOTE(winona @ 2009 01 23, 21:54)
visa sudirgus vaikštau,bijau pratrūkt prie kitų...ar nė vienai nebuvo tokio trumpalaikio poveikio?
tikriausiai, kiekvienas turi savo "demonus", kurie ima lysti lauk, kai tik imi itarti, kad jie yra man irgi buvo toks periodas pradzioje, kai pradejau dometis, na ne tik transerfingu, apskritai nematerialiais dalykais tai savotiskas pirmas laiptelis aukstyn tik tu laipteliu daug labai...
QUOTE(nicorrette @ 2009 01 26, 22:31)
sveike, Selena7
taip gali buti, jei tu labai sureiksminai pasipriesinima svytuoklems, juk kuo labiau priesiniesi, tuo stipriau tave kabina
Papildyta:
tikriausiai, kiekvienas turi savo "demonus", kurie ima lysti lauk, kai tik imi itarti, kad jie yra man irgi buvo toks periodas pradzioje, kai pradejau dometis, na ne tik transerfingu, apskritai nematerialiais dalykais tai savotiskas pirmas laiptelis aukstyn tik tu laipteliu daug labai...
Papildyta:
sveiki, as skaiciau pirma dali pries metus gal. man labai patiko ir atrodo kalba apie dalykus, kurie ir taip suvoki ar nesąmoningai jauti, bet nebuvai įvardinus. Na aš šiaip sutinku su tais pamąstymais toje knygoje ir jie gana įdomūs pasirodė.Tačiau girdėjau ir kitokių nuomonių, kad bet ką galima taip išnarstyti gyvenime ir pritaikyti ar fizikos ar kitokiems dėsniams, žodžiu, norint gali viską įrodyti. Tai irgi verčia pamąstyti. Privertė mane pagalvoti, kad visada gali būti ir kitaip, kitaip tariant nesuabsoliutinti vienos tiesos ar teiginio.
Tai tiek:)
QUOTE(Silvux @ 2009 01 26, 22:47)
...kad visada gali būti ir kitaip, kitaip tariant nesuabsoliutinti vienos tiesos ar teiginio.
as pasakyciau kitaip viskas gali buti kitaip paaiskinta, bet esmė yra ta pati,
kaip pvz, religiju yra daug, bet Dievas tik vienas
bet labai jau sunku atsisakyti sureiksminimo , nes labai reikia kontroliuoti save ie stebeti... kartais nepavyksta ir ziuri, ot ir sureiksimai ir vel svytuokle uzkabino
Ugne, ir as siuo metu skaitau 3 pakopa bet man idomesnes buvo 1 ir antra, o trecia daugiau praktines zinios, bet vienaip ar kitaip suzinai daug idomiu dalyku
http://scannner.naro...eland1.html-cia lyg ir visos knygos jei ka
Turiu 4 knygas. Pirmąją perskaičiau. Skaitau 2-ąją.
Švytuoklės - įdomi versija. Bet man tai tik versija - šiaip nelabai linkusi viskuo tikėti, ką įvairūs autoriai rašo.
2-oji knyga labiau patinka.
Švytuoklės - įdomi versija. Bet man tai tik versija - šiaip nelabai linkusi viskuo tikėti, ką įvairūs autoriai rašo.
2-oji knyga labiau patinka.