Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai iš rabarbarų


 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Ar kas bandete kepti vokiska rabarbaru pyraga?Ar skanus?Gal per velai klausiu,nes jau sivakar zadu isbandyti si receptuka.Manau,kad gan sudetingas,nes su mieline tesla ax.gif
Atsakyti
ka tik is orkaites istraukiau "kaktuso" rabarbaru pyraga (1 psl) rolleyes.gif nerealiai skanu rolleyes.gif is baltymus mases groteles padariau ant virsaus su kond.maiseliu, o netepiau, tj ir atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(noriu zinoti @ 2009 06 06, 19:13)
Buk gerute, papasakok kokia eiga tesla gaminai (nes recepte nenurodyta). Ar tiesiog viska sudejai ir mikseriu ismaisei? Ir dar -kokios konsistencijos ta tesla turi gautis (ar ji pilama ar kociojama)? Aciu. Eiciau kepti...  tongue.gif


as viska tiesiog sudejau ir mikseriu isplakiau. tesla gavosi tokia tirsta (tirsciau nei grietines tirstumo), bet ja tolygiai ant skardos isskirsciau, labai graziai iskilo ir dar skaniau iskepe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astuliuke @ 2010 06 27, 19:04)
as viska tiesiog sudejau ir mikseriu isplakiau. tesla gavosi tokia tirsta (tirsciau nei grietines tirstumo), bet ja tolygiai ant skardos isskirsciau, labai graziai iskilo ir dar skaniau iskepe  smile.gif


Astuliuke, aciu. Net paciai juokas paeme -juk sita klausima buvau uzdavusi pries metus ir va po metu gavau atsakyma lotuliukas.gif
Beje, kadangi pernai atsakymo taip ir nesulaukiau, tai pati isbandziau taip, kaip man atrode -irgi viska sudejau ir ismaisiau (saukstu). Tik rezultate atsimenu, kad seimynai per rugstu buvo tongue.gif Manau, kad rabarbaru svarbu nepadauginti (nurodytas kiekis tikrai per didelis) ir dar speju, kad be reikalo juos viriau, nes nors ir idejau nemazai cukraus, bevirdami jie vis rugstejo.... O siaip jei ne tas rugstumas, pyragas butu liuks!
Atsakyti
Vienas skaniausiu mano kada bekeptu rabarbaru pyragu wub.gif
Rabarbaru- aguonu pyragas 4u.gif

user posted image

daugiau receptuku su rabarbarais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2010 05 15, 17:46)
Ar kas bandete kepti vokiska rabarbaru pyraga?Ar skanus?Gal per velai klausiu,nes jau sivakar zadu isbandyti si receptuka.Manau,kad gan sudetingas,nes su mieline tesla ax.gif

bandziau skanus wub.gif per vakara neliko. Naudojau pirktine mieline tesla
Atsakyti
QUOTE(kaktusas @ 2005 05 22, 11:36)
Rabarbarų pyragas

100g. sviesto
100g. cukraus
50g. krakmolo
2 kiaušiniai
2 a.š. kepimo miltelių
6 v.š. pieno
1pak. vanilinio cukraus
200g. miltų

Iš visų šitų produktų išmaišome tešlą.

1kg rabarbarų nulupame, supjaustome gabalėliais ir sudėję į puodą bei įpylę truputęlį vandens rabarbarus paverdame, kol jie suminkštės. Galima įpilti truputėlį cukraus.

Į torto formą supilame tešlą, ant viršaus supilame rabarbarus ir kepame 40 min.

Tuo tarpu išplakame 4 baltymus ir sumaišome su 200g. cukraus pudros. Po 40 min. užtepame ant pyrago baltymų masę ir kepame dar 15 min.

Pyragas toks skanus, kad nespėja net ataušti smile.gif

SKANAUS!

Labai šaunus pyragas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2011 05 15, 14:02)
Labai šaunus pyragas 4u.gif

Kokio diametro torto formoje kepėte?
Ar jis nebuvo labai šlapias, nes daug rabarbarų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 15 gegužės 2011 - 13:20
Aš jau antrą dieną iš eilės kepu šitą pyragą. Kažkas nerealaus bigsmile.gif Ir rabarbarų tikrai nereikia apvirinėti, jie labai skaniai rūgštoki būna.
Atsakyti
Na bet tikrai koks paprastas receptas, reiks isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 05 29, 18:01)
Aš jau antrą dieną iš eilės kepu šitą pyragą. Kažkas nerealaus  bigsmile.gif Ir rabarbarų tikrai nereikia apvirinėti, jie labai skaniai rūgštoki būna.

pagirsiu ir as_ thumbup.gif pyragas, tirpsta burnoj 4u.gif
Atsakyti
Taip jūs gundot tuo pyragu, o aš laukiu, kol rabarbarai sode užaugs, nes "nušienavau" visus ir kompoto priviriau lotuliukas.gif
Atsakyti