i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Ar kas bandete kepti vokiska rabarbaru pyraga?Ar skanus?Gal per velai klausiu,nes jau sivakar zadu isbandyti si receptuka.Manau,kad gan sudetingas,nes su mieline tesla
ka tik is orkaites istraukiau "kaktuso" rabarbaru pyraga (1 psl) nerealiai skanu is baltymus mases groteles padariau ant virsaus su kond.maiseliu, o netepiau, tj ir atrodo
Papildyta:
as viska tiesiog sudejau ir mikseriu isplakiau. tesla gavosi tokia tirsta (tirsciau nei grietines tirstumo), bet ja tolygiai ant skardos isskirsciau, labai graziai iskilo ir dar skaniau iskepe
Papildyta:
QUOTE(noriu zinoti @ 2009 06 06, 19:13)
Buk gerute, papasakok kokia eiga tesla gaminai (nes recepte nenurodyta). Ar tiesiog viska sudejai ir mikseriu ismaisei? Ir dar -kokios konsistencijos ta tesla turi gautis (ar ji pilama ar kociojama)? Aciu. Eiciau kepti...
as viska tiesiog sudejau ir mikseriu isplakiau. tesla gavosi tokia tirsta (tirsciau nei grietines tirstumo), bet ja tolygiai ant skardos isskirsciau, labai graziai iskilo ir dar skaniau iskepe
QUOTE(astuliuke @ 2010 06 27, 19:04)
as viska tiesiog sudejau ir mikseriu isplakiau. tesla gavosi tokia tirsta (tirsciau nei grietines tirstumo), bet ja tolygiai ant skardos isskirsciau, labai graziai iskilo ir dar skaniau iskepe
Astuliuke, aciu. Net paciai juokas paeme -juk sita klausima buvau uzdavusi pries metus ir va po metu gavau atsakyma
Beje, kadangi pernai atsakymo taip ir nesulaukiau, tai pati isbandziau taip, kaip man atrode -irgi viska sudejau ir ismaisiau (saukstu). Tik rezultate atsimenu, kad seimynai per rugstu buvo Manau, kad rabarbaru svarbu nepadauginti (nurodytas kiekis tikrai per didelis) ir dar speju, kad be reikalo juos viriau, nes nors ir idejau nemazai cukraus, bevirdami jie vis rugstejo.... O siaip jei ne tas rugstumas, pyragas butu liuks!
Vienas skaniausiu mano kada bekeptu rabarbaru pyragu
Rabarbaru- aguonu pyragas
daugiau receptuku su rabarbarais
Rabarbaru- aguonu pyragas
daugiau receptuku su rabarbarais
QUOTE(tavolaime @ 2010 05 15, 17:46)
Ar kas bandete kepti vokiska rabarbaru pyraga?Ar skanus?Gal per velai klausiu,nes jau sivakar zadu isbandyti si receptuka.Manau,kad gan sudetingas,nes su mieline tesla
bandziau skanus per vakara neliko. Naudojau pirktine mieline tesla
QUOTE(kaktusas @ 2005 05 22, 11:36)
Rabarbarų pyragas
100g. sviesto
100g. cukraus
50g. krakmolo
2 kiaušiniai
2 a.š. kepimo miltelių
6 v.š. pieno
1pak. vanilinio cukraus
200g. miltų
Iš visų šitų produktų išmaišome tešlą.
1kg rabarbarų nulupame, supjaustome gabalėliais ir sudėję į puodą bei įpylę truputęlį vandens rabarbarus paverdame, kol jie suminkštės. Galima įpilti truputėlį cukraus.
Į torto formą supilame tešlą, ant viršaus supilame rabarbarus ir kepame 40 min.
Tuo tarpu išplakame 4 baltymus ir sumaišome su 200g. cukraus pudros. Po 40 min. užtepame ant pyrago baltymų masę ir kepame dar 15 min.
Pyragas toks skanus, kad nespėja net ataušti
SKANAUS!
100g. sviesto
100g. cukraus
50g. krakmolo
2 kiaušiniai
2 a.š. kepimo miltelių
6 v.š. pieno
1pak. vanilinio cukraus
200g. miltų
Iš visų šitų produktų išmaišome tešlą.
1kg rabarbarų nulupame, supjaustome gabalėliais ir sudėję į puodą bei įpylę truputęlį vandens rabarbarus paverdame, kol jie suminkštės. Galima įpilti truputėlį cukraus.
Į torto formą supilame tešlą, ant viršaus supilame rabarbarus ir kepame 40 min.
Tuo tarpu išplakame 4 baltymus ir sumaišome su 200g. cukraus pudros. Po 40 min. užtepame ant pyrago baltymų masę ir kepame dar 15 min.
Pyragas toks skanus, kad nespėja net ataušti
SKANAUS!
Labai šaunus pyragas
QUOTE(Luna888 @ 2011 05 15, 14:02)
Labai šaunus pyragas
Kokio diametro torto formoje kepėte?
Ar jis nebuvo labai šlapias, nes daug rabarbarų?
Na bet tikrai koks paprastas receptas, reiks isbandyt
QUOTE(Piktukė @ 2011 05 29, 18:01)
Aš jau antrą dieną iš eilės kepu šitą pyragą. Kažkas nerealaus Ir rabarbarų tikrai nereikia apvirinėti, jie labai skaniai rūgštoki būna.
pagirsiu ir as_ pyragas, tirpsta burnoj
Taip jūs gundot tuo pyragu, o aš laukiu, kol rabarbarai sode užaugs, nes "nušienavau" visus ir kompoto priviriau