QUOTE(Zaneta75 @ 2008 06 13, 11:19)
*rodos esam jau kalbeje kad ten raudoni raugerskiai, geltoni gali buti lanksvu krumeliai arba tuju kazkuri rusis
**vakar kai paskaiciau kasiopejos nurodyta straipsniuka (atsispauzdinus gavos 35 lapai
) tai isvis susizavejau tokiais miksiukais
labiausiai patiko paskutinis sakinys: GELYNU FORMAVIMAS NERA MOKSLAS - TAI MENAS IR KURYBA
*gali buti abu raugerskiai - va kaip tik apziurejau pas dukra prie daugiaaukscio namo ju tieeek daug (ir geltonu ir raudonu) prisodinta.
**ir as perskaiciau viena labai gera posaki: "ISLAVINTAM SKONIUI - NATURALUMAS !"
. Mano skonis paskutiniu metu tikrai is esmes pasikeite, nzn. ar cia branda, ar gyvenimas Vokietijoj ir nuostabi gamta (nors, kitur yra nepalyginamai graziau) pakeite mano poziuri, nu bet nuo naturalumo as svaigstu....
, ir tie nukrite ziedlapiai (kad ir roziu), perzydeje ziedynai....nu viskas taip tikroviska, gyva...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 13, 15:31)
Na dar "Rojaus soduose" pasiskaičiau - na tikrai tokią - ir žalialapę ir gelsvais lapais - mačiau Klaipėdoje prie "Studlendo" "Žalia stotelė". Auščio buvo apie 150 cm, kaina 69 Lt. Etikėtėje dar pasižiūrėjau kad gražiai žydi... Išvaizdūs lapai, vis čiupinėju ką dar pasisodinti...
ir grazias ilgas ankstis uzaugina...
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 13, 17:21)
Gal žinot dėl ko kanų apatiniai lapai ruduoja ir
greitai krinta? Jie buvo išdyge kibirėliuose ir prie pora savaičių pasodinti jau lauke. O dabar pradėjo nykti..?
kaip tai krinta - kanoms lapai nekrenta
. Kol adaptuojasi lauke, apatiniai lapai ir pas mane nugelsta, bet jos sekmingai suka naujus, o tie jau nieko nebebijo, o pageltusius nukerpu.