Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(vida777 @ 2008 06 13, 00:23)
ir man tokie patinka thumbup.gif - tavo gelynas turetu atrodyti super !
jei turi omeny sita medi, tai turbut katalpa.

Bingo thumbup.gif - tai KATALPA, gražus medis, seniai tokio norėjau, bet nežinojau pavadinimo, kaip paklausti, eisiu į žvalgytuves biggrin.gif Va dar šis grožis
user posted image
ir dar
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 13 birželio 2008 - 07:01
Merginos - gavosi taip, kad parsivežiau du kenius be pavadinimų - padėkite prašau atpažinti... Kike žiūrėjau pagal internetą - tai kelios rušys panašios... Noriu sužinoti pavadinimą, kad galėčiau nuspręsti kur juos sodinti pagal jų dydį...

[attachmentid=146494]

[attachmentid=146495]

šį atpažinau - Abies koreana "Silberocke" - auga lėtai iki 3 m aukščio...

[attachmentid=146496]
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 13, 11:19)
šį atpažinau - Abies koreana "Silberocke"  - auga lėtai iki 3 m aukščio...

[attachmentid=146496]

AHA, šitas labai fainas, bet dar nesiryžtu pirkti...dėl aplinkinių reakcijos cool.gif sakys kaimo bobikės, kad augaliukų neprižiūriu, net spygliukai nuo drėgmės stygiaus susisukę biggrin.gif gaili viedro vandens vargšiukui ir t.t. , o jei rimtai tai dar tik kuriu planelį, noriu vieną kampą apsodint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2008 06 12, 20:44)
user posted image
praeitais metais griežtai stačiakampį buvom padarę,o šiais betvarkiukas tongue.gif

gera slepyniu vieta thumbup.gif
kaip baltai pavydziu kad viskas jau suauge... taip jauku... thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 06 12, 22:31)
aš tokias cielas dvi turiu biggrin.gif  Čia gi paprastos tujos, tik viršūnės nupjautos, na ir šonai truputi padailinti, bent aš taip dariau. O nuotraukoj, kur prieky išsikerojęs pas mane dar tik "kauburėlis" .

o kokios jos ten - rytines, vakarines... -ines? g.gif Pirkciau jau didesnes kad virsune iskart cyrkst biggrin.gif reikia kad genejimui rusis tiktu, kiek zinau ne visos tinka…

QUOTE(kice @ 2008 06 12, 23:52)
Labai idomu, kokie cia krumeliai - raudoni ir geltoni? Gal cia gali buti raugerskis?

http://www.battinell...s/landscape.jpg

man patinka ir sis namas ir jo aplinka thumbup.gif
rodos esam jau kalbeje kad ten raudoni raugerskiai, geltoni gali buti lanksvu krumeliai arba tuju kazkuri rusis g.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 06 13, 00:23)
ir man tokie patinka thumbup.gif - tavo gelynas turetu atrodyti super !
jei turi omeny sita medi, tai turbut katalpa.

vakar kai paskaiciau kasiopejos nurodyta straipsniuka (atsispauzdinus gavos 35 lapai blink.gif ) tai isvis susizavejau tokiais miksiukais thumbup.gif labiausiai patiko paskutinis sakinys: GELYNU FORMAVIMAS NERA MOKSLAS - TAI MENAS IR KURYBA thumbup.gif

Kazko apie toki girdeti neteko g.gif reiks pasidometi... as svyrancia guoba turiu - bandysiu 'pavesine' is jos daryt smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 06 13, 08:00)
Bingo  thumbup.gif  - tai KATALPA, gražus medis, seniai tokio norėjau, bet nežinojau pavadinimo, kaip paklausti, eisiu į žvalgytuves biggrin.gif Va dar šis grožis

ir dar

swoon.gif Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 06 13, 12:19)
o kokios jos ten - rytines, vakarines... -ines? g.gif Pirkciau jau didesnes kad virsune iskart cyrkst  biggrin.gif reikia kad genejimui rusis tiktu, kiek zinau ne visos tinka…

Galvos nededu, bet man atrodo, kad apie vakarines kažką tai buvau girdėjusi... ax.gif
Atsakyti
Knifofija - gal Tu pasakysi man kenių rūšis????

Ir dar - dėl vilkdalgių - noriu tų Tavo gražiųjų žydrųjų kur forume buvai įdėjusi... Galvojau kad tokius ir nusipirkau, bet pasirodo va kokie jie ... Irgi gražūs ...

[attachmentid=146527]

[attachmentid=146528]

Atsakyti
Mano keniukas irgi jau kazkiek zemele pagavo, kur pirkau zemkes parodoj. Visas apsiugliavo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 13, 12:46)
Galvos nededu, bet man atrodo, kad apie vakarines kažką tai buvau girdėjusi... ax.gif

As turgui klausiau dekoratyviniu medeliu augintoju, kokias tujas geriausia karpyti, tai visi, kaip susitare tvirtino, kad smaragdines tujos tam geriausiai tinka.O didele tuja pirkti yra didele rizika, del prigijimo.MB parveze siemet tokia pusantrine, tai kazkaip galvoju, kad ji vargsiuke neisgyvens, ko tai galiukai nori dziuti, o laistau tai gerai ja.
Jetus, kaip noreciau tos KATALPOS doh.gif Kuri uzmatysit, kur gauti praneskit prasau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 13, 15:10)
Jetus, kaip noreciau tos KATALPOS doh.gif Kuri uzmatysit, kur gauti praneskit prasau wub.gif

Na dar "Rojaus soduose" pasiskaičiau - na tikrai tokią - ir žalialapę ir gelsvais lapais - mačiau Klaipėdoje prie "Studlendo" "Žalia stotelė". Auščio buvo apie 150 cm, kaina 69 Lt. Etikėtėje dar pasižiūrėjau kad gražiai žydi... Išvaizdūs lapai, vis čiupinėju ką dar pasisodinti... Bet pasiskaičiau kad jos vėjų bijo, o pas mus laaaaabai vėjuota, taip kad ... verysad.gif
Ryt ten važiuosiu, na spec.dar patikrinsiu pavadinimą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 13 birželio 2008 - 15:33
QUOTE(Srove @ 2008 06 13, 16:10)

Rašo, kad Soltra turi:

http://www.soltra.lt...=...0&paging=30

Raudondvario medelynas kainoraščiuose rašo (1,0-1,8 m aukščio kaina 27 Lt.):

www.kaunmu.lt/get.php?f.286
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 13, 16:31)
Na dar "Rojaus soduose" pasiskaičiau - na tikrai tokią - ir žalialapę ir gelsvais lapais - mačiau Klaipėdoje prie "Studlendo" "Žalia stotelė". Auščio buvo apie 150 cm, kaina 69 Lt. Etikėtėje dar pasižiūrėjau kad gražiai žydi... Išvaizdūs lapai, vis čiupinėju ką dar pasisodinti... Bet pasiskaičiau kad jos vėjų bijo, o pas mus laaaaabai vėjuota, taip kad ...  verysad.gif
Ryt ten važiuosiu, na spec.dar patikrinsiu pavadinimą...

Kur cia butu tas 'Studlendas''?I koki gala Klaipedos vaziuoti?Kokia gatve gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 13, 15:36)
Kur cia butu tas 'Studlendas''?I koki gala Klaipedos vaziuoti?Kokia gatve gal zinot?

Taikos pr. jis yra, važiuojant link jūros, link "Miško kvartalo" vadinamo yra naujas Klaipėdos universiteto pastatas ir šalia jo yra "Žalia stotelė". Ryt dar patikslinsiu ir foto padarysiu mirksiukas.gif
Atsakyti