Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(Sraunius @ 2008 06 12, 17:19)
blink.gif Jei tiksliai taip ir pasakė, aš jai pasiūlyčiau iš jos pačios bonsą padaryt  dirol.gif
Tai, kur tie lietaus debesai? Ratais suka, o lašo nei vieno.

Tiksliai, taip ir pasake, nu kaip jis atrodo, nu negrazus, reikia padaryti bonsa, kadagys irgi negrazus, reikia nukirpti, apie gluosni net nesneku, ka sake, nes pati matau, kad negraziai vidurys plikas, jo dar sake kad ziedus nukarpyciau as jas lelijom vadinu(tiksliai nezinau pavadinimo), nes tada lapai veslesni ir grazesni buna, nu trumpiau ''susimutinau''biski. unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 06 12, 17:21)
padovanok savo kaimynei avietbraškę (kalbėjom praeitos temos paskutiniam psl.) ir tegu iš jos sau bonsą formuoja  lotuliukas.gif  O tavo gražiai augančius spygliuočius tegu palieka ramybėje  rolleyes.gif

Tai, kad vistkojai ten sekmingai jau veisiasi, bus per daug ax.gif O tai ta bonsa eina is jo padaryti ar ne?Nesupratau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 06 12, 17:17)
Zaneta75, special tau  4u.gif apie rožių derinimą su kitais augalais keli straipsniai:
http://www.rosebook.ru/design.php

O čia pats svarbiausias - apie spalvų derinimą rožynę ar mišriame gėlyne su rožėmis:
http://www.rosebook.ru/coloristics.php

jau kaip ACIUUUU wub.gif kaip idomu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 06 11, 19:13)
Ačiū, dabar atgaminu, kad pernai uošvis (...vėl tas uošvis doh.gif ) iš kažkur parvežė kaip didžiausią gėrį  biggrin.gif  Skonis man nepatiko  schmoll.gif , bet palikau ir... užmiršau...  doh.gif

Beje, labai jau apgaulinga išorė.  Atrodo toks mielas augaliukas  wub.gif

Dėl skonio nesiginčijama, bet apie tą "avietę" tai galiu pasakyti, kad iš pradžių man buvo neskani ,o dabar labai skani. Vienu žodžiu labai svarbu, kad būtų tinkamai sunokusi, nes ji neskani kol gerai nesunokusi ir kai jau pernokusi. Uogos pas mus pakankamai derlingos, labai tinka šaldyti, atšildytos "nesuvarlėja"
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 12, 17:07)
Labukas,
Atejo kaimyne ir pasake:sitas tavo medis negrazus, reikia is jo padaryti bonza blink.gif Jetus issigandau bigsmile.gif Ale kaip tai padaryti ir isvis ka cia daryti, tai nepaprotino.Tai gal jus patartumete, ar cia is tikruju kazka daryti, ar cia tik saiposi is mano nesupratingumo cool.gif  blush2.gif
user posted image

labai gražus tas tavo krūmas, o tu kaimynei pasiūlyk pačiai kirpykloje apsilankyti.
Papildyta:
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 12, 14:25)
Va papirkau naujosios zelandijos špinatų. bigsmile.gif
user posted image

Ant pakelio rašo - zelandinis špinokas. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sėklos tikrai didelės. thumbup.gif

Šiauliuose palija kol žemės paviršius sudrėgsta - išdžiūna.............. ir taip kokius tris kartus per dieną. lotuliukas.gif Ar čia skaitosi kad lija? g.gif  schmoll.gif

tas pats., bet matyt kalbininkai vėl perkrikštijo.
Atsakyti
kazkas mane apsedo doh.gif Planai norus veja ir nespeja lotuliukas.gif
apie viena skaitau kitas dar galvoj sukas... naujam Mano Namu numery pamaciau ir uzsikabinau... pamaciau gi tujas suformuotas kalademis ir pamaniau kad man jos tiktu fone uz zydinciu krumu, pvz uz jazmino kokias 3-4 "kalades" patupdzius g.gif tik vat KOKIA TUJU RUSIS TAM BUTU LABIAUSIAI TINKAMA, ir kas koki atstuma reiktu jas sodinti kad nesuaugtu g.gif

vat jums mano jazminas:
user posted image
o vat tuju "kalades" is zurnalo (na tiksliau staciakampiai, ar nzn kaip ten pavadinsi - geometrija seniai uzmirstas reikalas...) - toleliau fone, patvory
user posted image

Beje, kas sis augalas gal zinot? labai graziai jau suformuotas ir mano manymu labai cia tinka g.gif
user posted image
Atsakyti
Bet jeigu keturkampių kalandžių priformuosi prie savo apvalaus jazmino, tai dar gausi kažką piramidiško šalia pasodinti, kad jau visiška geometrinė harmonija būtų bigsmile.gif

P.S. skaityti yra labai nesveika piniginei doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 12 birželio 2008 - 19:25
mes piramidinę ,,sukaladžiavom,, biggrin.gif ,nes lb didelė užaugo ir nemačiau pupos kieme cool.gif
Atsakyti
user posted image
praeitais metais griežtai stačiakampį buvom padarę,o šiais betvarkiukas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 12 birželio 2008 - 19:45
Daugiamečiai gvazdikėliai jau pačiame žydėjime. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 12 birželio 2008 - 21:14
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 06 12, 20:13)

aš tokias cielas dvi turiu biggrin.gif Čia gi paprastos tujos, tik viršūnės nupjautos, na ir šonai truputi padailinti, bent aš taip dariau. O nuotraukoj, kur prieky išsikerojęs pas mane dar tik "kauburėlis" .
Atsakyti
Labai idomu, kokie cia krumeliai - raudoni ir geltoni? Gal cia gali buti raugerskis?

http://www.battinell...s/landscape.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 12 birželio 2008 - 22:52
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 06 12, 15:46)
Nu vnz man patinka netradiciniai gelynai... visokie misrainiukai...

ir man tokie patinka thumbup.gif - tavo gelynas turetu atrodyti super !

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 06 12, 19:13)
Beje, kas sis augalas gal zinot? labai graziai jau suformuotas ir mano manymu labai cia tinka  g.gif
user posted image

jei turi omeny sita medi, tai turbut katalpa.
Atsakyti