QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 29, 20:44)
Klausyk
sobieska, o ar neturi kartais parodyti ko negražaus.
Pas tave viskas
Ir neužmiršk pasirodyti savo pantera, kai parsiveši.
Labai jau sudominai
QUOTE(nengamo @ 2008 06 29, 21:09)
Sobieska,Boružėlė teisingai pastebėjo,pas tave viskas gražu
baikit, cia per fuksa kazkaip, nei as specialiai ka nors darau , nei ka ir tai tik savaitgaliais apsilankau
...juk pastebejot, pas mane tik tokie augalai, kuriems ypatingo demesio nereikia. Bet yra ir nevykusių...tikrai yra
mano gi Conika vis dar neatsigauna, turbūt geriausio reikia tikėtis tik kitais metais, turiu ir nežydinčių bijūnų - kupstas nemenkas, ale žiedelio anei vieno, levanda varo iš proto greituoju būdu
-nesulauksiu rudens, darysiu RAUS ankščiau
, o kad pamatytumėt kokie pas mane kanai
dar tokių strošnų neteko "puoselėt" -lapai suplyšę, susisukę, suvargę, kažkokia katastrofa idomu kokie jie pas kitas...
Panterą rytoj MB iš meistro jau parveža
, savaitgaly jei niekur nesuplanuosim išlėkt, jai padarysiu akmeninę salelę, ant kurios ji tupės ir "saugos" mano gerbūvį
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 29, 21:40)
Merginos ,nepirkit Fiskars Senukuos
Tai man tada turbūt labai pasisekė, aš nieko blogo negaliu pasakyt, tarnauja - nesulūžo, nesudilo, nesuskilo... ir tikrai nedarau jokios reklamos ir aš su ta firma nieko bendra neturiu, ir mano artimieji su ja nesurišti, ir tikrai niekam nieko nenoriu iprūdint, kalbu tik iš savo patirties, bet ne iš aplinkinių postrigavimų
Tiesa, kažkodėl ir MB tik su šios firmos kastuvu dirba, reiks pasakyt, kad išmestų, nes girdėjau...
Geras, o juk šitokia žinoma firma ir taip šiukšlinasi, ypač Lietuvoj, kažkas baisaus
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 29, 22:19)
O terakota ne molis ??? Kiek žinau terakota neglazūruotas molis. Tai gi kuo skiriasi terakota nuo molkio ???
Tikrai, kad molis, bet jo, kaip ir pati minėjai, apdirbimas kitoks...nu ir išvaizda juk skirtinga
... ir dar...pavadinimai
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2008 06 29, 22:23)
Liaaba (kaip sako mano atzala),
O kalbant apie proporcijas, tai sita nuotrauka turejo buti
mianiska , kurioje tiesiog pro dvieju objektu prizme matosi gelyno gabaliukas. Isivaizduok, kad ziuri i jura su besileidziancia saule pro sukryziuotus pirstus. Nelabai esme kokio dydzio tie pirstai ania
?
Geras
...varau žiūrėt gamtos...nes pastebėjau tik tuos šedevrus, fui kokia aš nepastabi
nu labai siauras `mano akiratis