Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 28, 23:11)
As saviskius prie tvoros sodinau, bet man atrodo tankiau nei kas 30 cm, o dar nopreciau baltu ir zydru pasisodint

rekomenduociau reciau 4u.gif
kadangi pati pentiniu apacia tokia... nekokia schmoll.gif , tai tam uzdengt zemesnius augalus tinka salia sodint [pas mane nakvisos], kuriu nuzydejus liktu zaluma normali. Nes iskart nuzydejus pentiniai nusipjauna beveik iki zemes, tai kad ir tada nebutu tuscias vaizdas su stagarais.
Rudeniop tikekimes atzelimo ir antruju ziedu wub.gif
[as neismanele nupjaudavau tik iki lapu, ir antrus ziedus maciau kaip savo ausis be veidrodzio.. doh.gif , tai siemet darysiu pgl lit.]

Na dar buvo mandri Vidos 777 patarimai g.gif
Atsakyti
sunku man patiketi, kad nakvisos rozines gali but .. 
kanareles geltonumo, auksaspalve, citrinu spalvos - zodziu geltona 
As labai atsiprasau, jei klystu... 
o gal su viendienemis maisai?..    Rokoko

Anksčiau ir aš nemačiau rožinių,bet matyt tokių esama,nebent aš deltonikė.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 28, 18:09)
Aciu, radau hebe, bet vis vis tiek nesuprantu, kokiai cia rusiai augalu priklauso g.gif Bet kokia grazia dar pamaciau, noreciau wub.gif
user posted image

Labai graži ir aš ją internete nužiūrėjau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 06 29, 00:10)
Na ikyrejau jau su savo katileliais blush2.gif , tuoj jums per gerkle lysiu ir su
PENTINIAIS ax.gif
Gelynas trikampio formos, prisisliejes prie pagrindinio gelyno, jungiasi per roze.
is priekio
is kitos puses- darzo
cia matyti, kad, nusipjovus pentiniams, turetu zydeti piliarozes, ale pavyzdingai 3m rinkusi seklas, jas nesejau doh.gif , todel siemet bus tik keli ziedynkociai... o kitamet - jau visa eile biggrin.gif
baltieji, saugodamiesi nuo vejo, draugiskai susikibo, ir tapo vienu dideliu pentiniu lotuliukas.gif
mano mylimiausi
roziniai neispudingi, bet visumoje tikrai pagyvina vaizda
P.S. siand prazydo roze
Papildyta:
na kad irodyciau, kad esu ligone, dedu 2 metu senumo foto, negaliu!!!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif

O jau tavo pentinų ir katilėlių gražumėlis thumbup.gif thumbup.gif

O čia mano naujakuriai tik dar neapgyvendinti
Medėjantis bijūnas?
user posted image
Hortenzija
user posted image
Perkūnropės
user posted image
user posted image
Gebenė
user posted image
Veronika
user posted image
O cia nezinau kas sake pavadinima bet pamirsau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 29, 00:52)
O cia nezinau kas sake pavadinima bet pamirsau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
user posted image

čia hotunija, aš pernai rudenį ją nusipirkau. Knifofija perspėjo, kad labai plinta, kone kaip piktžolė, labai giliai šaknis leidžia, todėl pasodinau į vazoną, kad ją riboti, Tiesa, pirkau du krūmelius, vienas žiemojo įkastame į žemę vazone, kitas - pastatytame ant žemės, tai peržiemojo tik tas įkastas. Ir dar prisimenu Knifofija perspėjo, kad pavasarį gana vėlai bunda, taigi reikia užsimiršus kur pasodinti neiškapstyt
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 06 28, 00:09)
augaliukai pas tave taip visur graziai suderinti, ir... jau pasikartosiu - labai veslus ir sveiki atrodo.

biggrin.gif atsimenu, atsimenu - jau kartojiesi, bet vistiek labai malonu ax.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 06 28, 00:58)
labai glosto aki wub.gif , ypac perkunropes su akmenimis... kas ten kairiame kampe?marga

ten jau perzydejusi uolaskele, grazus toks zeme driekiantis augaliukas didis.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 28, 08:20)
Pas Sobieska (berods g.gif ) labai grazi kupoline tuja bigsmile.gif  nu tiesiog pasaka wub.gif As irgi turiu pora kupoliniu tuju, bet viena beveik visai neauga, o kita kazkokia persvieciama unsure.gif  gas sakau truksta kokios trasos joms g.gif

Man irgi ji patinka...ir senatve jai tinka -visdelto 12 meteliu sulaukusi. Jei tiket pardaveju , tai kai pirkau sake, kad 7, o jau pas mane ji 5.

QUOTE(linuke_ @ 2008 06 28, 09:25)
sobieska, labai gražūs vaizdeliai pas tave smile.gif Papasakok, kaip apipjauni žolę aplink akmenis g.gif Ar čia visur su žirklėm prasieit g.gif

Taip, su zirklemis...pernais metais, kai laukiausi MB "kad nenukentetu grozis" ir kad nereiktu paciam dirbti ir man tokioje padetyje nepakenkt, nupirko zirkles ant koto biggrin.gif Nu sakyciau, gan patogu - ir lenktis nereikia, ir pasisuka 2 rakursais, ir galast nereikia - geras metalas.
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2008 06 28, 16:06)
Cia patersiu eteri tiesiog peisazu

user posted image

ziurisi graziai, bet nelabai isivaizduoju kokio jie dydzio - ar ismeigti i zeme, ar tik sprindzio dydzio pakabinti ant sakos, vat butu neblogai pamatyt is toliau, kad ivertint ju paskirti- ale dekoro, ale naudos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 06 28, 23:10)

Nu pasaka, jau spalvyte bigsmile.gif , o ziedu dydis...nei vieno pentinio neturiu verysad.gif ... bet kitais metais ir as ju uzsiveisiu

boruzele liuks augaliukai thumbup.gif grazi raudona "kalija" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 29, 08:53)

Taip, su zirklemis...pernais metais, kai laukiausi MB  "kad nenukentetu grozis" ir kad nereiktu paciam dirbti ir man tokioje padetyje nepakenkt, nupirko zirkles ant koto biggrin.gif Nu sakyciau, gan patogu - ir lenktis nereikia, ir pasisuka 2 rakursais, ir galast nereikia - geras metalas.
Papildyta:

O gal gali foto įmesti savo žirklių?
Papildyta:
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 28, 23:52)

Medėjantis bijūnas?
user posted image 
Hortenzija
user posted image

O kur šiuos grožius pirkai?
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 29, 00:20)
rekomenduociau reciau 4u.gif
kadangi pati pentiniu apacia tokia... nekokia schmoll.gif , tai tam uzdengt zemesnius augalus tinka salia sodint [pas mane nakvisos], kuriu nuzydejus liktu zaluma normali. Nes iskart nuzydejus pentiniai nusipjauna beveik iki zemes, tai kad ir tada nebutu tuscias vaizdas su stagarais.
Rudeniop tikekimes atzelimo ir antruju ziedu wub.gif
[as neismanele nupjaudavau tik iki lapu, ir antrus ziedus maciau kaip savo ausis be veidrodzio.. doh.gif , tai siemet darysiu pgl lit.]

Na dar buvo mandri Vidos 777 patarimai g.gif

Ir as pjausiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 29, 00:52)

Veronika man pati graziausia wub.gif Ir as tokios noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 06 28, 23:13)
patikek - buna, tik man pvz. geltonos daug grazesnes.

QUOTE(Lewisia @ 2008 06 28, 23:23)
Anksčiau ir aš nemačiau rožinių,bet matyt tokių esama,nebent aš deltonikė.

tikrai ikalbejot 4u.gif , aciu, zinosiu smile.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 06 28, 23:52)
O jau tavo pentinų ir katilėlių gražumėlis  thumbup.gif 
Veronika
user posted image

aciu 4u.gif

veronika grazute wub.gif , o bordo perkunropiu ir man skubiai reikia..

QUOTE(sobieska @ 2008 06 29, 08:53)
1.ten jau perzydejusi uolaskele, grazus toks zeme driekiantis augaliukas didis.gif

2.ziurisi graziai, bet nelabai isivaizduoju kokio jie dydzio - ar ismeigti i zeme, ar tik sprindzio dydzio pakabinti ant sakos, vat butu neblogai pamatyt is toliau, kad ivertint ju paskirti- ale dekoro, ale naudos

3.Nu pasaka, jau spalvyte bigsmile.gif , o ziedu dydis...nei vieno pentinio neturiu :... bet kitais metais ir as ju uzsiveisiu

1. dekui 4u.gif , butinai ieskosiu, labai prireike doh.gif

2.esu isitikinusi, kad dekoras wub.gif
man labai grazu...
o jau tos smilgos kaip vietoje thumbup.gif rolleyes.gif

3.aciu 4u.gif sekmes!
as pati negaliu patiketi savo sekme bigsmile.gif , nes uzsiveisiau is maximoje pirkto pakelio, ir pasitaikyk tu man taip- kiekvienas keras vis kitoks! wub.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 29, 11:08)
Ir as pjausiu rolleyes.gif

dalinsimes patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 29, 09:58)
aš pernai rudenį ją nusipirkau. Knifofija perspėjo, kad labai plinta, kone kaip piktžolė, labai giliai šaknis leidžia, todėl pasodinau į vazoną, kad ją riboti, Tiesa, pirkau du krūmelius, vienas žiemojo įkastame į žemę vazone, kitas - pastatytame ant žemės, tai peržiemojo tik tas įkastas. Ir dar prisimenu Knifofija perspėjo, kad pavasarį gana vėlai bunda, taigi reikia užsimiršus kur pasodinti neiškapstyt

OI ačiū labai už info bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Mergelė @ 2008 06 29, 12:13)
Papildyta:
O kur šiuos grožius pirkai?

Pirkau bijūna pas dieduką turguje o hortenzija medelyne

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 29, 13:08)
Papildyta:
Veronika man pati graziausia wub.gif Ir as tokios noreciau ax.gif

Man ji irgi labai miela bigsmile.gif bigsmile.gif gailiuos kad tokį mažą keruką nusipirkau doh.gif bet užaugs kantrybės reikia bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš turiu veronikas.Pirkau šį pavasarį mažytį vazonėlį,be gailėsčio išskirsčiau,ir štai vietoj vienos turiu penkias veronikas .Tačiau jos dar pas mane nežydi.Šiaip nereiklus augalas,gerai pakelia sausrą.Nemėgsta užmirkusios dirvos.Visžalė.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 28, 19:52)
prie sulinio melsves sodink, gaures... 4u.gif

ka man daryti su savo gostautinem? verysad.gif nu kokie menki ziedai!..
gal zinai kokia paslapti, kad pas tave tokios nuostabios?

Gaurės g.gif čia tos,kur dideli ,apvalūs visžaliai lapai? Man jos kažkaip nelabai patinka...
Tai gal tavo goštautės dar jaunos? maniškės jau 4 metų,kasmet vis didesni krūmai ir žiedai.Ir net netręšiu,tik kai sodinau,tada privežėm daug perpuvusio mėšlo.Va,čia tik du krūmai

user posted image

o pentiniai pas tave atrodo žemesni,pas mane užaugo apie 1.80m aukščio doh.gif ,vėjas išvartė,kad ir šiek tiek paraišioti buvo verysad.gif
Man irgi gražiausi margi-mėlyni su violetine

user posted image

user posted image

dar šitie tamsūs gražūs ,jie ir žemesni

user posted image

Dabar kas rytą apvaikštau aplink ipomėjas.Jau žiedų grožis wub.gif Gaila,kad telefonu fotografuota,ne taip matosi visas spalvų grožis

user posted image

user posted image

user posted image

o dėl tų rožinių nakvišų...buvau nusipirkus pakelį sėklų,rašė,kad daugiametės.Tai jos kad ėmė plėstis,aršiau nei koks varputis,žiedų mažai buvo unsure.gif ,o po žiemos nei viena neatsprogo clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 29 birželio 2008 - 13:51
QUOTE(rokoko @ 2008 06 29, 11:31)
... o bordo perkunropiu ir man skubiai reikia..

pries 2 dienas kazkas su manim mano bordo perkunropem "pasidalino" - gerai, kad ir man dar paliko... matyt irgi skubiai reikejo lotuliukas.gif .

QUOTE(Balanda @ 2008 06 29, 13:36)
Gaurės  g.gif čia tos,kur dideli ,apvalūs visžaliai lapai? Man jos kažkaip nelabai patinka...

tos turbut bergenijos, gaures - ne viszales.
Atsakyti