Idedu kelias foto kaimynu geliu, irgi grazu pasipuosti aplinkai
Čia žiūriu ROKOKO pristatynėjo katilėlius,ketvirtoje foto pas mus tokių pasitaiko laukuose,pamiškėse kur smelėtos vietos,anadien su vaikais žemuogiavom tai netik uogų ,bet ir glėbį katilėlių parsinešėm.Pasisodinau į gėlyna,turi prigyti.Vieną tokį baltą pirkau turgelyje.
Vienais metais sejau misūrines nakvišas anksti pavasarį į dėžutę-pražydo rudenį.Bet man jos nelabai patinka, žiedas žydi vieną dieną.O šį pavasarį pasisėjau rožinių.Žiūrėsiu ar tikrai bus rožinės kaip nupaveiksluota ant pokelio.
Gal žinot kaip pasidauginti rūdgrūdėlę? Pirkau mugėj mokejau už vazonelį 10lt. O man jos reikia daug daugiau.Po žydejimo aš jos nenugenėjau tai va brandina sėklytes,o jei pasėti?ar geriau kerelį padalinti?
Vienais metais sejau misūrines nakvišas anksti pavasarį į dėžutę-pražydo rudenį.Bet man jos nelabai patinka, žiedas žydi vieną dieną.O šį pavasarį pasisėjau rožinių.Žiūrėsiu ar tikrai bus rožinės kaip nupaveiksluota ant pokelio.
Gal žinot kaip pasidauginti rūdgrūdėlę? Pirkau mugėj mokejau už vazonelį 10lt. O man jos reikia daug daugiau.Po žydejimo aš jos nenugenėjau tai va brandina sėklytes,o jei pasėti?ar geriau kerelį padalinti?
QUOTE(Oli_vija @ 2008 06 28, 15:11)
čia panašu į Hebe kažkokią Ar pas tave žiemojo ?
Aciu, radau hebe, bet vis vis tiek nesuprantu, kokiai cia rusiai augalu priklauso Bet kokia grazia dar pamaciau, noreciau
QUOTE(rokoko @ 2008 06 28, 15:07)
pas mus prie siaurines retos tinklines tvoros kaimynai dirvoje seja kasmet nasturtas, ir ka, jos iskisa visus ziedus i saule - i pietus, i musu puse
Mano kai kurios geles irgi isikudrina kaimynams ziedus demonstruot
Tai ar turit kuri nors akumuliatorines zirkles zolei?
Papildyta:
O zoliapjoves dar neisbandziau, nes lijo visadien Kaune Eisiu dabar vakare pjaut
QUOTE(rokoko @ 2008 06 28, 16:18)
Taip Aciu
QUOTE(smth1 @ 2008 06 28, 19:21)
Taip Aciu
nu tikrai ,isduok,nesikuklink,is ko ten tos kompozicijos pirmam plane,a?
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 28, 15:19)
jau tas daugiažiedis koks gražutis
dekui
koki siand koki kadra pagavau
QUOTE(Balanda @ 2008 06 28, 15:49)
žydi ramunės ir goštautinės gaisrenos
prie šulinio labai pavėsis, nesugalvoju,ką sodint,
prie šulinio labai pavėsis, nesugalvoju,ką sodint,
prie sulinio melsves sodink, gaures...
ka man daryti su savo gostautinem? nu kokie menki ziedai!..
gal zinai kokia paslapti, kad pas tave tokios nuostabios?
QUOTE(simson @ 2008 06 28, 15:50)
Idedu kelias foto kaimynu geliu, irgi grazu pasipuosti aplinkai
kreizi
QUOTE(Lewisia @ 2008 06 28, 16:05)
Čia žiūriu ROKOKO pristatynėjo katilėlius,ketvirtoje foto pas mus tokių pasitaiko laukuose,pamiškėse kur smelėtos vietos,
gali but, as ir silini gvazdika pievose savaime auganti maciau..
smth1, nu super vaizdelis ar ilgaamzis tas grozis? (turiu galvoj, tuos 'supintus'...) esu darius kazka panasaus, bet vidaus (sales) papuosimui...
ir rokoko, pagautas kadras laaaaabai grazus as paskutiniu metu taip sau paciai netiketai "atradau" melyna/violetine spalvas o dar derinyje su geltonu bet tavo spalvu gama taip pat nepaprastai graziai ziurisi
ir rokoko, pagautas kadras laaaaabai grazus as paskutiniu metu taip sau paciai netiketai "atradau" melyna/violetine spalvas o dar derinyje su geltonu bet tavo spalvu gama taip pat nepaprastai graziai ziurisi
QUOTE(rokoko @ 2008 06 28, 19:52)
Tikrai, kad pagavai.
Papildyta:
QUOTE(Balanda @ 2008 06 28, 16:49)
žydi ramunės ir goštautinės gaisrenos
Gražiai žiūrisi.
Keli vaizdeliai.
Pasidžiaukim kol žydi.
Iš viršaus.
Iš priekio.
dekui
kreizi
kreizi
taip ir matau jus visas paparacines,kadrus savo zolynuos begaudancias( ka ten savo-kitos ir kaimynus ispaparacina )... tai per balkona iskrite,tai tiesiai is slieko urvelio reportazus besukancias Zodziu sekmes darbuose
Neseniai kalbejote apie Tube. Tikrai kazkodel jos skaitosi daugiametes. Bet as jau 7 metai jas auginu. Ka galiu pasakyti, jos man daugiau dvimetes. Pirmais metai nezydi, zydi tik antrais. As jas kiekvienais metais pasiseju is seklu, kad vienos pirmametes tik zaliuotu, o dvimetes zydetu. dvimetes rudeni israunu. Gal ir gali prazysti jos dar karta, treciais metais, nezinau, bet pati as tai nesulaukiau, bandziau viena karta islaikyti trecius metus, bet jos man kazkokios negrazios buvo.
QUOTE(Srove @ 2008 06 28, 17:09)
Aciu, radau hebe, bet vis vis tiek nesuprantu, kokiai cia rusiai augalu priklauso
skaiciau,kad veroniku...as turiu dvi hebes,si pavasari pirkau,bet kazkodel jos biski kitaip atrodo nei tavo paveiksliuki
QUOTE(Tina* @ 2008 06 28, 18:05)
Tai ar turit kuri nors akumuliatorines zirkles zolei?
na mes turim o kodel klausi jeigu reik galiu foto imest
kokios fainos tos melynos gelytes...koks ju pavadinimas