Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(rokoko @ 2008 06 28, 14:55)

kiek pamenu is pokalbiu tu, rudeni balinama del to, kad ziema nuo saules nesuskilinetu zieve.

geriausia balinti anksti pavasarį,kai naktimis pašala,o dieną saulės spinduliai jau kaitrūs.Nes per naktį sušala skysčiai kamieno viduje,o po to kai saulė įkaitina tamsų medžio kamieną,jis sutrūkinėja,atsiranda žaizdos.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 28, 12:05)
Labai noreciau pasidauginti sita krumeli, bet velgi nezinau pavadinimo, kad galeciau pasiskaityti ar isvis tai imanoma ir kaip?O gal jus kuri turit ir galetumet papasakoti?Atrodo virsta sakojasi is vieno stiebo, o gal is seklu galima, nes jau baigia nuzydeti?Ar bent pavadinima? blush2.gif
user posted image

čia panašu į Hebe kažkokią g.gif g.gif g.gif Ar pas tave žiemojo ?
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 28, 14:55)

parodyk is arciau tas geles, is tolo panasu i daugiaziedi katileli balta bigsmile.gif

va jos

user posted image

Dar noriu paklaust ar sitie gvazdikai daugiameciai?

user posted image
Papildyta:
rokoko man graziausi didziaziedis ir karpatinis katileliai
Atsakyti
jei neklystu, tai 2mečiai
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 06 27, 08:37)
Zydriausia - neauginu as ranunkulu, bet kadangi ju gumbelius rudeni reik iskast, tai dabar jos turbut kaupia maisto medziagas, o jei neisvaizdziai atrodo, tai sodink kazka prieky, kad uzstotu. Bakopa megsta pavesi, gal jai saulutes per daug?

tai tas ranikulas kaip ir visa ssvogunines, kai pagels ir nudzius reiks iskast ir kada sodint? g.gif
bakopa tikrai nelabai saulewtoj vietoj, daugiau pavesio nei saules, ten tokia rytu puse ir dar kampas. tai saules per daug tikrai negauna, bet ji kuo toliau tuo negrazesnes darosi verysad.gif

QUOTE(Srove @ 2008 06 27, 08:56)
O negali buti taip, kad bakopai netinka jurginu draugija? g.gif As kasmet auginu bakopas ir vis sodinu jas su kazkuo, tai siemet prasciausiai jos auga, kaip bebutu keista, su verbenom g.gif Kitos tiesiog eina is proto, o va su jom kazko nelabai, nelabai... .

hm, gal ir nepatinka, nezinau g.gif bet bakopa daznai matyti su kitais augal;ais auganti, tai kazkaip galvoju nelepi draugijoms g.gif nu gal dar kas daugiau zino g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 28, 14:21)
va jos

user posted image

Dar noriu paklaust ar sitie gvazdikai daugiameciai?

user posted image
Papildyta:
rokoko man graziausi didziaziedis ir karpatinis katileliai

tai zinok,nepazistu tavo tos baltos geles blush2.gif

tokiu gvazdiku buna daugiameciu [bet lygtai aukstesni gerokai pas mane kazkada buvo], buna ir vienmeciu, toki turejau vienmeti.

Man tai is Katileliu tas dvimetis Darzelinis - be konkurencijos del grozio wub.gif , bet neauginu as jo. o kiti visi man patinka, tik va noriu, kad visi balti butu wub.gif
Karpatiniui per gerai pas mane - isvirtes isgules nuolat, skurdziau augti jam labiau patiktu..

QUOTE(Žydriausia @ 2008 06 28, 14:21)
bakopa , bet ji kuo toliau tuo negrazesnes darosi

gal kaiminyste ir zeme pakeisk? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 28 birželio 2008 - 14:38
Cia patersiu eteri tiesiog peisazu

user posted image
Atsakyti
smth1, koks grakstus ''peizazas'' wub.gif
cia pas tamsta? bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 28, 00:58)
...
katileliai zydi gana ilgai. visi jie lengvai pasiseja, jei nenurenki seklu.
auginu daugiaziedi,

jau tas daugiažiedis koks gražutis wub.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 28, 11:41)
Mergaites, noriu paklaust del obelu, nes maciau, kad beveik visos turit. Ar butinai kamiena reikia pabaltint. Pas mane kieme auga obelaite, 8 obuoliukus nokina blush2.gif, bet as neturiu jokio supratimo kaip ir ar apskritai ja reikia genet ir kam, kuo kamiena nubalint.

štai čia kažkada apie balinimą kalbėjom, pirmyn-atgal paskaitinėk
o balinimui būna pirkti specialasu mišinio, nereikia nieko kurti, tik atskiesti
QUOTE(smth1 @ 2008 06 28, 16:06)
Cia patersiu eteri tiesiog peisazu

ar čia tavo tas "tiesiog peizažas"? įdomus toks, kaip koks ištysęs bičių spiečius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 28, 16:18)
smth1, koks grakstus ''peizazas''  wub.gif
cia pas tamsta? bigsmile.gif  thumbup.gif

Ir man smth peizazai patinka. Labai naturaliai atrodo
Papildyta:
jolaxus aciu 4u.gif . pasiskaitysiu kaip su tom obelim elgtis
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 06 28, 15:21)
hm, gal ir nepatinka, nezinau g.gif  bet bakopa daznai matyti su kitais augal;ais auganti, tai kazkaip galvoju nelepi draugijoms g.gif  nu gal dar kas daugiau zino g.gif

Dar bakopai netinka sunki zeme unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Oli_vija @ 2008 06 28, 15:11)
čia panašu į Hebe kažkokią  g.gif  g.gif  g.gif Ar pas tave žiemojo ?

Aha, pas mane ziemojo, bet pernai nezydejo, galvojau, kad nezydintis krumelis, ir issiziojau, kai pamaciau ziedus.
O katileli diziaziedi man vejas atpute, toki grazuti, kaip pas rokoko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 28 birželio 2008 - 15:46
QUOTE(rokoko @ 2008 06 28, 15:07)
balanda, labai grazu, wub.gif

pas mus prie siaurines retos tinklines tvoros kaimynai dirvoje seja kasmet nasturtas,  ir ka, jos iskisa visus ziedus i saule - i pietus, i musu puse tongue.gif  wub.gif  thumbup.gif

ai, tiesa, kas sezonu auga loviuose ar kasiuose/vazonuose, tresiu kas 10d- 2sav. kitaip nusibaigia tuoj pat visas grozis.

Ačiū blush2.gif
Aš tręšiu kas savaitę g.gif
žydi ramunės ir goštautinės gaisrenos

user posted image

čia tokia mišrainė rolleyes.gif ,leidžiu plėstis,kitais metais reikės kitur išsodinti

user posted image

prie šulinio labai pavėsis, nesugalvoju,ką sodint,paparčius vėjas visus išlaužė verysad.gif

user posted image

Atsakyti