Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(simson @ 2008 06 27, 17:44)
4u.gif  labai pas visas faini gelynai  thumbup.gif
Ir neatsimenu dabar pas kuria gelininke auga sukulentai isbire is vazonelio  thumbup.gif  liuks ideja  wub.gif
O as vakar nepraejau ramiai pro TAGETES, stai kokios, nusipirkau  ax.gif

user posted image

kazin is kur gauti tageciu seklu pavasari? tik smulkiaziedziai "gvazdikeliai" pas mus placiai paplite..
Papildyta:
QUOTE(damute31 @ 2008 06 27, 20:19)
praita savaite kaimynu suo (lensiuginis) gyvenantis voljiere sukandziojo mano mazaja,nosytej 4 ikandimai ir delniuke  verysad.gif  ji atsitupe sale voljero,o tas puole,praitais metais ju paciu dukryte apkandziojo  doh.gif  tai veziau i ligonine,kad paskiepytu nuo pasiutliges,chirurgas apziurejo, bet siuti neprireike,tik 3 skiepus paskyre. Patys auginam suni (sarpeju) ir nera buve,kad kale pultu ant vaiko. As laikausi tokios nuomones,kad suo jai jis voljiere,turi kas dien buti vedamas pasivaikscioti,kad nesijaustu ikalintas.

o tai kaip voljere budamas galejo ikasti? jei palaidas - pazeistos laikymo taisykles, reikia imtis priemoniu.. Na as turiu savo nuomone apie agresyvius sunis..
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 06 27, 22:22)
P.S. perziurejau fotiko kortelej zeldynu nuotraukas, nu nera kokybisku, t.y. vaizdziu. Tai (kam idomu) ar deti bilekokias ( is toli, pernelyg nutviekstos saules, gabaliukas tik matosi) ar lauksit kol padarysiu kokybisku?

irnesakyk.gif neskubek, svarbiausia ne kiekybe, o kokybe smartass.gif pasigauk graziu vaizdeliu ir dziugink musu akis biggrin.gif
Atsakyti
nesuvokiu žmonių mąstymo - mano kaimynas sugeba kasdien po kelis kart savo tipo vilkšunį paleist pasiganyt poi kaimynines teritorijas, o pas mane 2 maži vaikai - sako, kad su mažais vaikais užaugęs, bet juk vis tiek jis ne žmogus - negalim prognuo0zuot jo elgesio, o plius dar tualetas mano sklype šuns pasidarytas - tai tik atvažiuoju ir drebu iš įsiūčio, o noris ir gerai sutart
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 06 27, 17:08)
žiūrint koks pas tave sklypas, jei lygu, gėlynai neišmėtyti ir nedidelis - gali drąsiai pirkt, aš 12 arų su laidu atvargstu, bet kartais su laidu ir gėles užkabinu, bet jei daug arų turi - tai tik benzinė geriausia

Mes arams turim trimeri gera, o cia paradinej pusej pasisukiot ax.gif
Jau nusipirkom, laidas puse zoliapjoves kainos sudare doh.gif Ryt sienausiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2008 06 27, 17:17)
Vokiška ji , Tina, ar aš ką maišau?

Vokiska. Pazistami jau pagyre, kad visai neblogai pas juos zole nupjauna.
Papildyta:
Va tokia:
Atsakyti
MTD OPTI 3209

Pati maziausia is visu, kokios yra smile.gif

Dabar dar noreciau akumuliatoriniu zirkliu, o tai dabar kol apdailinu, kur neprieinu su sitais gigantais, tai net pirstai sunkiai lankstosi paskui doh.gif

Gal kuri turit geras?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 27, 23:26)
Mes arams turim trimeri gera, o cia paradinej pusej pasisukiot  ax.gif
Jau nusipirkom, laidas puse zoliapjoves kainos sudare  doh.gif Ryt sienausiu  biggrin.gif
Papildyta:

Papildyta:
Va tokia:

Atsakyti
Pabirze, ka norejai pasakyti? Tik pacitavai.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 06 27, 17:27)
Daugiametė smile.gif

aciuks.gif aciukas!
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 27, 23:26)
Mes arams turim trimeri gera, o cia paradinej pusej pasisukiot  ax.gif
Jau nusipirkom, laidas puse zoliapjoves kainos sudare  doh.gif Ryt sienausiu  biggrin.gif
Papildyta:

Papildyta:
Va tokia:

net neabejoju, kad pjausi žolę ir vargo nematysi, priklauso nuo to ką šienauji, aš šienauju statybinį laužą- tai man ir pati brangiausia neatlaikytų lotuliukas.gif Apžiūrėjau aš irgi ją, tikrai visai nieko, gal tik galingesnės norėtųs, nes mano šienavimas ne iš maloniausių bent kol kas, o labiausiai nustebau kad bosch firma dalį savo produkcijos renka Lietuvoj - taip kad, Tina, džiaukis, ir parašyk kaip sekės 4u.gif
Atsakyti
OK mirksiukas.gif

Aisku norisi viso gero traktoriuko lotuliukas.gif Bet kolkas pasitenkinsim STIHL trimeriu ir sita papigiute.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 27, 14:48)
Jau tos gerves prie baseino koks grozis thumbup.gif

as irgi turiu silpnybe "pauksciukams" ax.gif .... kazkokia gelezine kalakute net is Egipto parsitempiau ....

QUOTE(sobieska @ 2008 06 27, 20:14)

augaliukai pas tave taip visur graziai suderinti, ir... jau pasikartosiu - labai veslus ir sveiki atrodo.

QUOTE(damute31 @ 2008 06 27, 20:19)
praita savaite kaimynu suo (lensiuginis) gyvenantis voljiere sukandziojo mano mazaja...

uzjauciu tavo dukryte... as kaip bijau sunu, ir kaip pikta, kai juos gatvem be antsnukiu vedzioja, jauciu tavo mergytei kiek isgascio buvo...

o gelyneliai tavo tokie paprasti, bet kokie mieli... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 27, 16:45)
o kuom prastesni mano "stulpai"

niekuo 4u.gif tik geresni!
ir ziedai nuostabus wub.gif

QUOTE(simson @ 2008 06 27, 17:44)
NA O FINALE MANO KOMPOZICIJA 

user posted image

user posted image

grazi kompozicija thumbup.gif
tik oranzine sp. prie rozines nelabai... cia mano skoniui.. blush2.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 06 27, 18:14)
ir dar klausimėlis apie katilėlius - kiek ilgai jie žydi? pasisėjau šiemet į daigyną katilėlių, jei pavyks užsiauginti tai reikia galvoti kokioj kompanijoj juos įkurdinti

katileliai zydi gana ilgai. visi jie lengvai pasiseja, jei nenurenki seklu.
auginu daugiaziedi, placialapi , karpatini ,, didziaziedi .
is ju ilsgiausiai zydi Karpatiniai [cia jau keliu merginu rodyti], kai prazysta,tai iki vasaros galo.
db pas mane zydi daugiaziedziai ir didziaziedziai, tuoj ir kiti du suzydes..

QUOTE(sobieska @ 2008 06 27, 20:14)
cia dar kelios ,siaip sau , nieko ypatinga, bet visdelto rolleyes.gif
user posted image

user posted image

user posted image

labai glosto aki wub.gif , ypac perkunropes su akmenimis... kas ten kairiame kampe?marga

QUOTE(JuzTea @ 2008 06 27, 20:27)
Ar Campanula auga lauke? O kaip žiemoja? Irgi lauke?

taip,taip.
bet yra ir kambariniu katileliu mirksiukas.gif

QUOTE(smth1 @ 2008 06 27, 21:22)
ar lauksit kol padarysiu kokybisku?

lauksim 4u.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 27, 13:31)
Itariu kitais metais daug daug vazonu prisistatysiu , nes dar noreciau minetiuriniu vandens leliju. Baseineliui nera vietos. Va tik koks mano kiemukas
user posted image

statyk tuos vazonelius 4u.gif , tikrai net miska galima su jais isgaut!.. tik kad butu kur koja statyt..
mielas kiemelis wub.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 06 27, 13:42)
mergaites, ar tokia puslaukine aukstauge gele/augalas pilkai - zaliais pukuotais lapais, isleidzianti aukstus geltonus ziedynus vadinasi tube??? Pas mane ji baigia nuzydet, parasykit kas zinot - ar ji daugiamete, ar raut ir mest lauk

tube - daugiamete , bet trumpaamze.
Geriausiai auga labai sauletoje, siltoje ir sausoje vietoje. laidzioje, bet ne itin trasioje dirvoje.
tuoj nupjovus nuzydejusius ziedkocius,auggalas gyvena ilgiau.
violetine tube megsta sunkesne, apydregne dirva.
cia is mano knygos 4u.gif

QUOTE(pukse @ 2008 06 27, 15:58)
Rococo,
negalima taip su ciūciu.

QUOTE(Tina* @ 2008 06 27, 16:04)
As irgi pritariu pukse'i

buvo cia kalbu del tu sunu, ir susirasinejau jau siand...
Na neaiskinsiu ir nesiteisinsiu...
mane su vaiku irgi buvo uzpuole... gerai, kad ziema -- tik kelnes sudraske man [vaikas rankose], ir dar duju balioneli turejau... bijau as sunu... ne savo, aisku... tiesiog yra visokiu ppriezasciu...

Atsakyti