Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

ax.gif Na nasturtos auga kartu su tagetem, tik dar mazokos, islindusios is pintines kairiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2008 06 27, 18:44)

Labai labai grazu wub.gif. O as nieko nekeisciau. Nebent kitais metais del ivairoves vietoj serenciu nasturtas i pintine sodinciau.

nu va tavo nasturtu lapai normalus, o mano tooookie gigantai, kad net suplysinejo nuo vejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 27 birželio 2008 - 19:29
jolaxus, pati pirma nuotrauka nerealiai prie sirdies wub.gif thumbup.gif
o is asotelio "isbirusius" silokelius, ne tu viena nuziurejai ax.gif as irgi toki pasidariau blush2.gif ir vazona su perkunropem turiu blush2.gif jaaaazau kaip copy-paste draugiskai nuo kazko padarem cool.gif
reikes pafotkint kaip atrodo...
sobieska, ta raudona gelyte tai gvazikai tie smulkuciai, ar ne? labai labai graziai atrodo thumbup.gif

ir dar labai patiko vaizdelis sidabrineskuojos kiemelio thumbup.gif

o del kritikos-tai, kai as turesiu ka parodyt-butinai jos prasysiu rolleyes.gif kuo daugiau nuomoniu-tuo galima grazesni vaizda isgaut ax.gif kaip kazkuri sake-kiti uz patarimus pinigus ima, o cia dykai gali gauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 27 birželio 2008 - 19:57
QUOTE(une @ 2008 06 27, 20:53)
jolaxus, pati pirma nuotrauka nerealiai prie sirdies  wub.gif  thumbup.gif
o is asotelio "isbirusius" silokelius, ne tu viena nuziurejai  ax.gif  as irgi toki pasidariau  blush2.gif ir vazona su perkunropem turiu  blush2.gif  jaaaazau kaip copy-paste draugiskai nuo kazko padarem  cool.gif
reikes pafotkint kaip atrodo...
sobieska, ta raudona gelyte tai gvazikai tie smulkuciai, ar ne? labai labai graziai atrodo  thumbup.gif

ir dar labai patiko vaizdelis sidabrineskuojos  kiemelio thumbup.gif

o del kritikos-tai, kai as turesiu ka parodyt-butinai jos prasysiu  rolleyes.gif  kuo daugiau nuomoniu-tuo galima grazesni vaizda isgaut  ax.gif  kaip kazkuri sake-kiti uz patarimus pinigus ima, o cia dykai gali gauti  drinks_cheers.gif

Aciu une. Netelpu as tam kiemely. Kaimynystej skotas gyvena, kad galeciau tai ir jo kiema visokiom kvietkom apsodinciau, ale jam skalda labiau prie sirdies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 27, 19:14)

ir dar klausimėlis apie katilėlius - kiek ilgai jie žydi? pasisėjau šiemet į daigyną katilėlių, jei pavyks užsiauginti tai reikia galvoti kokioj kompanijoj juos įkurdinti g.gif

Savo grozi parode kazkurtais pries savaite, bet kiek ilgai zydes doh.gif ...neatsimenu ax.gif pranesiu kai nuvys biggrin.gif

QUOTE(une @ 2008 06 27, 20:53)
[sobieska, ta raudona gelyte tai gvazikai tie smulkuciai, ar ne? labai labai graziai atrodo  thumbup.gif

visiskai teisingai
cia dar kelios ,siaip sau , nieko ypatinga, bet visdelto rolleyes.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pukse @ 2008 06 27, 16:58)
Rococo,
negalima taip su ciūciu.  unsure.gif Mūsų irgi tokia pat - sena, kvaila, negraži. Bet ji mūsų, tegul gyvena.
Geriau tada užmigdykit, negu į prieglaudą, vis tiek mirčiai pasmerkiat, tik liūdnesnei.
Nemoralizuoju. Tik taip, kažkaip negera pasidarė.

praita savaite kaimynu suo (lensiuginis) gyvenantis voljiere sukandziojo mano mazaja,nosytej 4 ikandimai ir delniuke verysad.gif ji atsitupe sale voljero,o tas puole,praitais metais ju paciu dukryte apkandziojo doh.gif tai veziau i ligonine,kad paskiepytu nuo pasiutliges,chirurgas apziurejo, bet siuti neprireike,tik 3 skiepus paskyre. Patys auginam suni (sarpeju) ir nera buve,kad kale pultu ant vaiko. As laikausi tokios nuomones,kad suo jai jis voljiere,turi kas dien buti vedamas pasivaikscioti,kad nesijaustu ikalintas.
parodysiu savo misraine biggrin.gif nebezinojau kur gelytes susodinti,tai sukisau i viena bliuda ax.gif
user posted image
o cia katileliai suzydo ir levandos tuoj prasiskleis wub.gif
user posted image
mano karutis wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar Campanula auga lauke? O kaip žiemoja? Irgi lauke?
Atsakyti
Sobieska kiek hektaru zemes pas pacia biggrin.gif kad tiek stebuklu prikurta? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 27, 21:28)
Sobieska kiek hektaru zemes pas pacia biggrin.gif kad tiek stebuklu prikurta? bigsmile.gif  wub.gif

irnesakyk.gif nedaug, tik 24 arai , trecdalis atrezta ale darzui, dar ir siltnamis jame telpa biggrin.gif , tik ten jau mamos valdos-as ten nosies nekisu, nes nieko nenusimanau- nei apie sejomainas, nei kas prie ko auga, kas ka apdulkina ir t.t biggrin.gif
Tuoj turetu mane dar ir pantera pasiekti ax.gif tai dabar giliai mastau i kuri krasta ja nukisti, nes paskui be talkos jau jos nepajudinsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 27 birželio 2008 - 20:47
QUOTE(sobieska @ 2008 06 27, 21:14)
Savo grozi parode kazkurtais pries savaite, bet kiek ilgai zydes doh.gif ...neatsimenu ax.gif pranesiu kai nuvys biggrin.gif

cia dar kelios ,siaip sau , nieko ypatinga, bet visdelto rolleyes.gif

ok, lauksim kol katilėliai nuvys biggrin.gif žinoma tegiul jie kuo ilgiau nevysta bigsmile.gif
o tie "nieko ypatingo" vaizdeliai netgi labai tvarkingi, ypač tas pirmasis su perkūnropių kompanija wub.gif

QUOTE(damute31 @ 2008 06 27, 21:19)

parodysiu savo misraine  biggrin.gif nebezinojau kur gelytes susodinti,tai sukisau i viena bliuda  ax.gif
user posted image

na ir visai padori mišrainė gavosi - ir spalvų ir formų įvairovės yra thumbup.gif
Atsakyti
o cia katileliai suzydo ir levandos tuoj prasiskleis  wub.gif
user posted image

jau uzuodziu levandos kvapa, jauna ji pas tave dar bigsmile.gif , mano tai toks kelmas patapo negraziu -issisketes, kazkoks sumedejes, ziedai kur nori ten ziuri doh.gif , kitamet man nieko kito nebeliks tik kaip jam AUT padaryt, na paliksiu sakele kita...
Atsakyti
praita savaite kaimynu suo (lensiuginis) gyvenantis voljiere sukandziojo mano mazaja,nosytej 4 ikandimai ir delniuke  verysad.gif  ji atsitupe sale voljero,o tas puole,praitais metais ju paciu dukryte apkandziojo  doh.gif  tai veziau i ligonine,kad paskiepytu nuo pasiutliges,chirurgas apziurejo, bet siuti neprireike,tik 3 skiepus paskyre. Patys auginam suni (sarpeju) ir nera buve,kad kale pultu ant vaiko. As laikausi tokios nuomones,kad suo jai jis voljiere,turi kas dien buti vedamas pasivaikscioti,kad nesijaustu ikalintas.
parodysiu savo misraine  biggrin.gif nebezinojau kur gelytes susodinti,tai sukisau i viena bliuda  ax.gif
user posted image
o cia katileliai suzydo ir levandos tuoj prasiskleis  wub.gif
user posted image
mano karutis  wub.gif
user posted image

Misraine netgi labai nusiseke, o levandos blink.gif sakot jaunos? Pas mane per 5metus tokios nepasidare verysad.gif g.gif
P.S. perziurejau fotiko kortelej zeldynu nuotraukas, nu nera kokybisku, t.y. vaizdziu. Tai (kam idomu) ar deti bilekokias ( is toli, pernelyg nutviekstos saules, gabaliukas tik matosi) ar lauksit kol padarysiu kokybisku?
Atsakyti