Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(linuke_ @ 2008 06 27, 11:03)
o kaip vertinti tada rožių aprašymus pagal klimato zonas g.gif Jeigu rašo, kad auga 3 zonoj, o Kaunas tai lyg 4 zona g.gif Na tai suprantu, kad tokia rožė ištvertų mūsų šaltas žiemas

Nu gal rolleyes.gif
Atsakyti
nedengiu senoviniu lietuvisku roziu - jos isgyvena per salcius smile.gif
Atsakyti
na įkišiu ir aš savo trigrašį, kadangi aš tik pradedančioji, o sklypas tik po statybų, neapsikenčiau ir tą vietą, kur buvo žvyro kalnas, tipo, užmaskavau, nes visiškai užsėt žolės vyras dar neleidžia, ką gi teks džiaugtis tuo , ką turiu kol kas, gal kas dar ką pasiūlytų? http://public.fotki....p1010631-1.html

Dar kartelį ačiū visoms - praplečiat mano žinias labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 06 27, 11:21)
na įkišiu ir aš savo trigrašį, kadangi aš tik pradedančioji, o sklypas tik po statybų, neapsikenčiau ir tą vietą, kur buvo žvyro kalnas, tipo, užmaskavau, nes visiškai užsėt žolės vyras dar neleidžia, ką gi teks džiaugtis tuo , ką turiu kol kas, gal kas dar ką pasiūlytų?  http://public.fotki....p1010631-1.html

Dar kartelį ačiū visoms - praplečiat mano žinias labai labai 4u.gif

Koks rastas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ir is kur toki grozi gavot? O kaip grazu bus kai tos gelytes isbujos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 27, 06:54)
nu jau rokoko,gausi dabar-
reikia sakyti
bijai vilko ,neik i miska! drinks_cheers.gif

jau kaip as juokiausi ir raudonavau lotuliukas.gif blush2.gif [vakar taip ir neatsiminiau sios patarles, tai sukuriau nauja doh.gif ]

QUOTE(pukse @ 2008 06 27, 07:44)
Labai noriu vilkdalgyno. Kelis turiu, dar kelis užsisakiau, laukiu, atveš. Bet neturiu vizijos  , kaip juos gražiau ir įdomiau susisodinti.
idėjom pasidalinti?

pirmiausia nuo ploto ir aplinkos priklauso..
siaip kai kuriu vilkdalgiu lapai vos ne viszaliai, ypac jei ziema nesalta... pavasariop nusipjauna..

QUOTE(linuke_ @ 2008 06 27, 07:47)
rokoko, žinai sužavėjo mane tavo rozė tai pasidalink prašau kaip tu ją prižiūri  Ar jinai labai lepi, žiemai dengiat? ar dažnai puola visokios zarazos?

sia roze daznas augina, ji nelepi. Pas mane kieme uosvis ja rupinasi, ka tik buvo atvaziaves, tai isklausinejau:
ORGANIKA: karves ''torta'' uzpili vandeniu kibire, raugini 2savaites, po to atskiedi dar vandeniu per puse, ir tresi. cia karta per menesi sezono metu.
KOMPLEKSINES trasa pila karta per menesi, beje, nespcializuotas.
ZIEMAI dengia eglisakemis [sakas nuima nuo atramos ir prilenkia prie zemes]. bet kadangi mes nebesuinteresuoti, kad ji didetu, paskutine ziema nedengem, kad apsaltu siek tiek.. blush2.gif [o ziema kaip tycia silta..]
AMARAI aisku, purksti juos reikia atitinkama chemija.
Cia visoms rozems taip mirksiukas.gif
siaip pirmasis sezonas, kai dideles kriauses nebera salia, tai bus daba! doh.gif wub.gif

QUOTE(siaudukes @ 2008 06 27, 07:56)
rokoko,kas ten per augalėlis šalia žiognagės    jis lb panašus į kaštoną,bet ne jis ten

sitas?
user posted image
Rodzersija. Joo, lapai kaip kastono. cia pavasario vaizdelis po salnos [jautri]. dabar atsigavusi - bujoja, o tuos nusalusiu lapus jau jukirpau.

QUOTE(smth1 @ 2008 06 27, 08:15)
As va pvz. pamasciau, kad mes su rokoko skirtingai ziurim is principo i geles. Ji stengiasi paryskinti kiekvienos geles grozi, o as stengiuosi is ju visa visuma sukurt, niveliuojant jas.

drinks_cheers.gif Aha, sita as pastebejau.. mirksiukas.gif
mano didysis gelynas tiesiai priesais langus, ir tikslas - lai zeri ir raibuliuoja!

cia turbut dar pradedanciosios pozymis blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 06 27, 08:44)
čia vazonas su kukliu sukulentų ir žioveinio derinuku.
user posted image

o čia bandžiau "pagimdyti" kažkada matytą vaizdelį su pabirusiais iš vazono šilokiukais.
user posted image

o čia svyrantis žioveinis.
user posted image

silokiukai su perkunropem ir svyranticio zioveinio istorija bei vaizdelis - nu zodziu truksta wub.gif , super!
[siloku ir perkunropiu derini vis mintyse gimdau... bus jis pas mane spygliuociu sodely... ar kokioj didelej talpoj... kitamet]

kur sukulentas su zioveiniu+ dar tos rausvos trinkeles - rodos paprasta, bet kaip labai gerai ziurisi thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 06 27, 09:42)
Jus man pasakykit, kas cia per mada uzejo, susuka tinkla ir ji akmenis supila, gaunasis akmeninis stulpas.

pamenu pries kelis metus L.ryte apie pirmaja tokia ''kregzde'' rase...
neisivaizdavau, kad cia i doh.gif manija pavirs

Atsakyti
Čia vienas iš pavyzdžių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 27, 11:34)
Koks rastas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Ir is kur toki grozi gavot? O kaip grazu bus kai tos gelytes isbujos wub.gif

seną obelį nupjovėm, pagailėjau vyro, ir neleidau malkom paverst, pas mane senas sodas, tai tų rastų buvo ir bus, tik laiko tiek nėra kad galėčiau ką rimčiau daryt, o jame petunijos auga, tik dar mažos, bo pati sėjau ir užsivėlinau lotuliukas.gif nors gal ir gerai - audrą atlaikė geriau, nei stambesni augalai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 06 27, 10:21)
na įkišiu ir aš savo trigrašį, kadangi aš tik pradedančioji, o sklypas tik po statybų, neapsikenčiau ir tą vietą, kur buvo žvyro kalnas, tipo, užmaskavau, nes visiškai užsėt žolės vyras dar neleidžia, ką gi teks džiaugtis tuo , ką turiu kol kas, gal kas dar ką pasiūlytų?  http://public.fotki....p1010631-1.html

super!
man rodos butu dar graziau, jei begonija natur. molio vazone butu 4u.gif

va cia mano ismislas - derinu plastmase su keramika lotuliukas.gif
user posted image
kol begonija maza- putoklis zydi.
palikau ta vidini vazoniuka,nes tame bliude greit isdziuva zeme.. + dar tame vidiniame vazoniuke spec .begoniju zeme lengva, o prasciokui putokliui ir darzo sunkesne tiko - ne taip greit ziuva.

Dar va voljera papuosiau:
user posted image
pallergonijos irgi vidiniame vazone, o aplink slamutis ppasodintas - mazas, dar, nesimato...
o suni ryt isvesim.. povisam
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 06 27, 10:43)
Čia vienas iš pavyzdžių
user posted image

maza foto, bet man gerai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 06 27, 10:43)
Čia vienas iš pavyzdžių
user posted image

cia tie stulpai laiku ir vietoj.. Vietoj murytos sienos, bet reikia pamatyti, ka lietuvaiciai isdarineja..

mane labai domina voljero "apdaila".. turiu voljera kieme, is jo kartais ir sisiukas isbega, ir kailiukas iskrenta.. KA DARYT APLINKUI - kad maskuotu ir graziai atrodytu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 27 birželio 2008 - 11:04
rococo, čia gi dizainerių grupė padirbėjus. Toks panaudojimas ir man visai patiko, o kaimynės vaizdelį pabandysiu nufotografuoti šį savaitgalį. Gal turi akis priprast prie tokių naujovių rolleyes.gif

Užuojauta dėl ciuciaus console.gif
Atsakyti
Rokoko kaip tai ciuciu isvesit blink.gif
Papildyta:
Tikiuosi nieko neuzgausiu, bet as pries visokius ten voljerus. Nu man jie kaip kalejimas gyvuliukui.
Atsakyti
o ka siulai ant grandines laikyti? Ar varksa didziuli suni ikalinti tarp keturiu sienu? Voljeras- gerai suniui smile.gif nepriristas, visa laika lauke, viska mato, gali daznai laisvai lakstyti, nes paskui nereikia praustis smile.gif
Atsakyti