QUOTE(rozamunda @ 2008 06 27, 06:54)
nu jau rokoko,gausi dabar-
reikia sakyti
bijai vilko ,neik i miska!
jau kaip as juokiausi ir raudonavau
[vakar taip ir neatsiminiau sios patarles, tai sukuriau nauja
]
QUOTE(pukse @ 2008 06 27, 07:44)
Labai noriu vilkdalgyno. Kelis turiu, dar kelis užsisakiau, laukiu, atveš. Bet neturiu vizijos , kaip juos gražiau ir įdomiau susisodinti.
idėjom pasidalinti?
pirmiausia nuo ploto ir aplinkos priklauso..
siaip kai kuriu vilkdalgiu lapai vos ne viszaliai, ypac jei ziema nesalta... pavasariop nusipjauna..
QUOTE(linuke_ @ 2008 06 27, 07:47)
rokoko, žinai sužavėjo mane tavo rozė tai pasidalink prašau kaip tu ją prižiūri Ar jinai labai lepi, žiemai dengiat? ar dažnai puola visokios zarazos?
sia roze daznas augina, ji nelepi. Pas mane kieme uosvis ja rupinasi, ka tik buvo atvaziaves, tai isklausinejau:
ORGANIKA: karves ''torta'' uzpili vandeniu kibire, raugini 2savaites, po to atskiedi dar vandeniu per puse, ir tresi. cia karta per menesi sezono metu.
KOMPLEKSINES trasa pila karta per menesi, beje, nespcializuotas.
ZIEMAI dengia eglisakemis [sakas nuima nuo atramos ir prilenkia prie zemes]. bet kadangi mes nebesuinteresuoti, kad ji didetu, paskutine ziema nedengem, kad apsaltu siek tiek..
[o ziema kaip tycia silta..]
AMARAI aisku, purksti juos reikia atitinkama chemija.
Cia visoms rozems taip
siaip pirmasis sezonas, kai dideles kriauses nebera salia, tai bus daba!
QUOTE(siaudukes @ 2008 06 27, 07:56)
rokoko,kas ten per augalėlis šalia žiognagės jis lb panašus į kaštoną,bet ne jis ten
sitas?
Rodzersija. Joo, lapai kaip kastono. cia pavasario vaizdelis po salnos [jautri]. dabar atsigavusi - bujoja, o tuos nusalusiu lapus jau jukirpau.
QUOTE(smth1 @ 2008 06 27, 08:15)
As va pvz. pamasciau, kad mes su rokoko skirtingai ziurim is principo i geles. Ji stengiasi paryskinti kiekvienos geles grozi, o as stengiuosi is ju visa visuma sukurt, niveliuojant jas.
Aha, sita as pastebejau..
mano didysis gelynas tiesiai priesais langus, ir tikslas - lai zeri ir raibuliuoja!
cia turbut dar pradedanciosios pozymis
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 27, 08:44)
čia vazonas su kukliu sukulentų ir žioveinio derinuku.
o čia bandžiau "pagimdyti" kažkada matytą vaizdelį su pabirusiais iš vazono šilokiukais.
o čia svyrantis žioveinis.
silokiukai su perkunropem ir svyranticio zioveinio istorija bei vaizdelis - nu zodziu truksta
, super!
[siloku ir perkunropiu derini vis mintyse gimdau... bus jis pas mane spygliuociu sodely... ar kokioj didelej talpoj... kitamet]
kur sukulentas su zioveiniu+ dar tos rausvos trinkeles - rodos paprasta, bet kaip labai gerai ziurisi
QUOTE(Tina* @ 2008 06 27, 09:42)
Jus man pasakykit, kas cia per mada uzejo, susuka tinkla ir ji akmenis supila, gaunasis akmeninis stulpas.
pamenu pries kelis metus L.ryte apie pirmaja tokia ''kregzde'' rase...
neisivaizdavau, kad cia i
manija pavirs