Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(smth1 @ 2008 06 27, 09:37)
Suprantu, kad pasakiau astrokai, tiesiog man pasirode, kad jusu tonas provokuojantis. Nebekryziuojam spagu gal visgi. Ikelsiu, kai tik galesiu.

nono.gif ka cia dabar reiskia...turbut pasiziurejai, kada pirmas vaikas gimes biggrin.gif
Dziugu, kad issiaiskinome sunglasses2.gif dabar varau i fazenda, ka nors pafotkinsiu, vakare, jei bus ka skant, tai ikelsiu rolleyes.gif
Atsakyti
na įmesiu kelias šio ryto fotkes ax.gif
kad turėtumėt į ką dantis pagaląsti hihihi.gif

čia vazonas su kukliu sukulentų ir žioveinio derinuku. Sodindama žioveinį nežinojau kokia spalva pražys, tai gal šiek tiek susilieja su tos pačios spalvos gvazdikais fone, tačiau kai jie nužydės žioveinis dar liks žydėti irnesakyk.gif

user posted image

o čia bandžiau "pagimdyti" kažkada matytą vaizdelį su pabirusiais iš vazono šilokiukais. Čia tokie patys, kur atrodo Boružėls kažkada matėm. Tikiuosi po metų vaizdelis bus kur kas pilnesnis ax.gif Tarp kitko žemės specialiai negerinau, sodinau į tokią, kokią radu nukasus velėną, nes pagal teorją sukulentai gerai gyvena ir prastoj žemėj, o ilgainiui ją turėtų užkloti ir nebesimatys

user posted image

o štai pradeda žydėti pelėžirniai ax.gif sodinau į lovelius, nes po skalda visiškas žvyras. Žiūrėsiu ar užteks jiems resursų visai vasarai loveliuose, priverčiau ten komposto, dar patręšiu, galgi gyvens g.gif

user posted image

o čia svyrantis žioveinis. Tarp kitko pernai netyčia kažkur išaugo, aš jį įsodinau ir iki rudens gražiai subujojo, gaila buvo sušaldyti, įnešiau į garažą ant palangės, per žiemą vos kelis kartus paliejau ir prašom - šiemet turiu vešlų krūmą thumbup.gif gal jis apskritai gyvens ilgus metus g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 27 birželio 2008 - 08:50
Oi merginos labas. Nu kad jus vėl įsijautėt(kritika gerai tai spyris į užpakalį eiti pirmyn biggrin.gif ) gal geriau gražių vaizdelių įdėkit. Kaip tai pasigedau foto. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 06 27, 09:23)

2. kodel bakopos lapai gelsta ir net paruduoja krasteliai? ar ko per daug ar kazko per mazai. Auga vazone kartu su jurginukais g.gif

O negali buti taip, kad bakopai netinka jurginu draugija? g.gif As kasmet auginu bakopas ir vis sodinu jas su kazkuo, tai siemet prasciausiai jos auga, kaip bebutu keista, su verbenom g.gif Kitos tiesiog eina is proto, o va su jom kazko nelabai, nelabai... .
Atsakyti
vajetau kiek gražių sinavadų pas draugę mačiau kreminiai,raudoni,gelsvi...tokių dar nebuvau mačiusi.O žiedų didumas blink.gif Tikrai įspūdingai atrodo. Gaila ,kad fotoaparato nebuvau pasiėmusi.Pirksiu ir aš sėklites,sėsiu gal kitamet žydės?
Mergaitės dar turiu klausymuką;Gal kartais matete Vilniuje nupigintų magnolijų?Pernai tokiu pat metu pirkau vieną nupigintą magnoliją,puikiai auga thumbup.gif Norėčiau dar kitos.
Atsakyti
jolaxus - nu sukulentai su zioveiniu tai.. blink.gif Nerealu. SUper. Apskritai tas kampas, kur stovi vazonas toks NIAM NIAM. Ir pelezirniukai ir svyrantysis zioveinis irgi skanus skanus. Parodyk daugiau 'bendru vaizdu', ne tik detales:)
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 27, 10:44)
na įmesiu kelias šio ryto fotkes ax.gif
kad turėtumėt į ką dantis pagaląsti hihihi.gif

čia vazonas su kukliu sukulentų ir žioveinio derinuku. Sodindama žioveinį nežinojau kokia spalva pražys, tai gal šiek tiek susilieja su tos pačios spalvos gvazdikais fone, tačiau kai jie nužydės žioveinis dar liks žydėti irnesakyk.gif

user posted image

o čia bandžiau "pagimdyti" kažkada matytą vaizdelį su pabirusiais iš vazono šilokiukais. Čia tokie patys, kur atrodo Boružėls kažkada matėm. Tikiuosi po metų vaizdelis bus kur kas pilnesnis ax.gif Tarp kitko žemės specialiai negerinau, sodinau į tokią, kokią radu nukasus velėną, nes pagal teorją sukulentai gerai gyvena ir prastoj žemėj, o ilgainiui ją turėtų užkloti ir nebesimatys

user posted image

o štai pradeda žydėti pelėžirniai ax.gif sodinau į lovelius, nes po skalda visiškas žvyras. Žiūrėsiu ar užteks jiems resursų visai vasarai loveliuose, priverčiau ten komposto, dar patręšiu, galgi gyvens g.gif

user posted image

o čia svyrantis žioveinis. Tarp kitko pernai netyčia kažkur išaugo, aš jį įsodinau ir iki rudens gražiai subujojo, gaila buvo sušaldyti, įnešiau į garažą ant palangės, per žiemą vos kelis kartus paliejau ir prašom - šiemet turiu vešlų krūmą thumbup.gif gal jis apskritai gyvens ilgus metus g.gif

user posted image

Nu fantastika man tos pabirusios perkunropes iš vazoniuko mintis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal galima bendrą vaizdelį labai įdomu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Jus man pasakykit, kas cia per mada uzejo, susuka tinkla ir ji akmenis supila, gaunasis akmeninis stulpas. Man tai doh.gif schmoll.gif Vienas kaimynas baigia jau savo visa sklypa aukstyn kojom apverst, isnaikino augalus, vietoj ju situ stulpu prisistate, nu vnz doh.gif Itariu cia kazkokia manija.
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 06 27, 08:47)
rokoko, žinai sužavėjo mane tavo rozė wub.gif tai pasidalink prašau kaip tu ją prižiūri blush2.gif Ar jinai labai lepi, žiemai dengiat? ar dažnai puola visokios zarazos?
jau pati rezgu mintį apie vijoklinę rožę ant tvoros, raganę vakar nusipirkau, tai būtų gražus klasikinis derinys bigsmile.gif  Bet noriu tik tokios, kurios nereikia žiemai pridengti, kuri nebijotų mūsų šaltų žiemų. Jau ir taip nebespėju visko aptupinėti blush2.gif  doh.gif

Man atrodo tokiu roziu nebuna schmoll.gif . Spustels - 20 ir atsisveikinsi su rozyte visiems laikams. Gal klystu, bet man atrodo, kad LT visas rozes ziemai pridengia.
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 27, 07:54)
manau normalu,spalva islenda veliau,dar gali dirvozemi 'pakoreguoti' trasomis.
Pas mane irgi is pradziu pazaliavo,o paskui eme ir pamelynavo rolleyes.gif

Turiu kaulu miltu, bet ant dezutes parasyta, kad paskutinis tresimas berods geguzes menesi. Kazin ar nepakenkciau jeigu dabar aplink kera tu miltu pabarstyciau. Tiesa sakant as nemoku jais trest. Gal reikia su zemem maisyt. Kai pirma kart aplink kera pabarsciau tai jie eme ir apsitrauke pelesiu.
Papildyta:
Jolaxus ir as kitamet planuoju pasidaryt kompozicija is sukuliantu drinks_cheers.gif . Tiksliau jau nuo siemet planuoju ir augaliukus turiu, bet nerandu tokio kokio reikia vazono. O noriu labai plataus ir negilaus molinio bliudo. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 27 birželio 2008 - 09:55
QUOTE(Tina* @ 2008 06 27, 10:42)
Jus man pasakykit, kas cia per mada uzejo, susuka tinkla ir ji akmenis supila, gaunasis akmeninis stulpas. Man tai  doh.gif  schmoll.gif Vienas kaimynas baigia jau savo visa sklypa aukstyn kojom apverst, isnaikino augalus, vietoj ju situ stulpu prisistate, nu vnz  doh.gif Itariu cia kazkokia manija.

Ta vadinama ''mada'' - akmenys siete jau kaip ir atgyvena biggrin.gif , vos kai tik pasirodė ir aš kažko tai panašaus buvau užsimaniusi, planavau dar ir vazoną svyrančių gėlių užrioglint, bet ačiū kažkam, kas mane nuo to atbaidė biggrin.gif

Jolaxus - gražu... o tu pirmoje nuotraukoje vazoną pastatyk kur nors tolėliau ir spalvų susiliejimo su gvazdikėliais kaip ir nebus mirksiukas.gif aš irgi esu pasigavusi virusą-vazoną su šilokiukais esu "paskandinusi" žemėje - lauksiu rezultato

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 27, 10:42)
Jus man pasakykit, kas cia per mada uzejo, susuka tinkla ir ji akmenis supila, gaunasis akmeninis stulpas. Man tai  doh.gif  schmoll.gif Vienas kaimynas baigia jau savo visa sklypa aukstyn kojom apverst, isnaikino augalus, vietoj ju situ stulpu prisistate, nu vnz  doh.gif Itariu cia kazkokia manija.

taigis buvo straipsnis Sodo spalvose, ten kažkoks žymus dizaineris visą sklypą suformavęs buvo su tomis tinklo dėžėmis ir prikrautais į juos akmenimis. Pas bjaurę kaimynką irgi tokius statinius mačiau, tik pas ją apvalūs akmenai, o straipsnio pavyzdinis variantas iš tų plokščiųjų akmenų. Vaizdas skiriasi ax.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 27, 10:54)
Man atrodo tokiu roziu nebuna schmoll.gif . Spustels - 20 ir atsisveikinsi su rozyte visiems laikams. Gal klystu, bet man atrodo, kad LT visas rozes ziemai pridengia.

vijoklinių LT neteko matyt uždangstytų. Va, ir kaimynai seneliukai, nei jas geni, nei žiemai dengia, o žydi kaip pasiutusios.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 27, 10:54)

o kaip vertinti tada rožių aprašymus pagal klimato zonas g.gif Jeigu rašo, kad auga 3 zonoj, o Kaunas tai lyg 4 zona g.gif Na tai suprantu, kad tokia rožė ištvertų mūsų šaltas žiemas
Atsakyti