Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(Tina* @ 2008 06 25, 12:50)
Na kaip bebutu abu grazus  wub.gif As tik galvojau, kad jis turi buti ir vasara raudonas  ax.gif Bet ko gero ju abieju grozis pasimatys rudeni.

Pas mane jis iskiepytas is tikro. Jolaxus, kaip manai ar nebus jis gigantas? Nes jei pasieks 5-7 m  doh.gif Mes ji prie ivaziavimo sodinom, kad nuo visu biesu apsaugotu  smile.gif Tiesa, o taviskio sakeles rudos ar raudonos? Gal gali parodyti, kaip jis atrodo dabar, jei nesunku zinoma  ax.gif

radusi laiko išbėgsiu į kiemą nufotkinsiu. Tik šiemet maniškis kažkodėl nežydėjo, matyt pernai pirmais metais pasodintas žydėdamas "pavargo", bet ir taip gražus, sulauksiu dar uogų ir vėliau irnesakyk.gif
Atsakyti
Kazin o varnenai ir kielytes ta pati daro? g.gif Pas mus ju tuntai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 25, 12:58)
radusi laiko išbėgsiu į kiemą nufotkinsiu.

Nekantriai lauksiu fotoreportazo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 25, 00:25)
Išsirinkit kiekviena po šuniuką. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Visom geros savaitės ir nuotaikos. bigsmile.gif

Kokie mieli pupsikai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
GAL ŽINOTE KUR GALĖČIAU NUSIPIRKTI TUJOMS MEDINIU KVADRATINIŲ-STAČIAKAMPIŲ VAZONŲ?

AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 24, 20:39)

gal tu per anksti nufotkinai - cia tik puse darbo dar padaryta biggrin.gif ....

QUOTE(rokoko @ 2008 06 24, 22:33)
na pasigirsiu baltaisiais pentiniais:
user posted image
kitais truputi veliau blush2.gif

kaip is katalogo wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2008 06 23, 10:49)
sveikos gyvos,

imetu  nekoki vaizdeli  verysad.gif , atrodo, kad nyksta mano eglute, tokia pusgyve, virsutine dalis itartinai gelsta,lyg dziutu spygliukai, nors virsuneles krauniasi sviezios,  o ir siaip, atrodo,  tokiu metu lyg jinai zalia turetu buti, o sita vis dar geltona  g.gif 
gal kam teko susidurti ?gal darzo zeme jai netinka? 4u.gif
user posted image

Mano mamos tokia pacia eglike irgi buvo kazkokia liga uzpuolusi, ko pasekoje visame sone spygliukai nukrite buvo. Bet atzele ji ir siamet jau graziai is visu pusiu zalia
Atsakyti
Jau maniau piliarozes gules skersos po audros, bet graziai atlaike taifuna biggrin.gif Tvirtos pasirodo.

Jolaxus, paskaiciau kad musu sermuksniu uogu paiksciai nemegsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 25, 14:41)
Jolaxus, paskaiciau kad musu sermuksniu uogu paiksciai nemegsta  ax.gif

vadinasi vertas dėmesio augalas thumbup.gif
užtat amarai bestijos mėgsta gun_bandana.gif - prieš kelias dienas žiūriu viena lapų viršūnėlė nuplikusi, maniau paukščiai kokie nutūpę nulesė, po kelių dienų atkreipiau dėmesį, kad kita viršūnėlė susisukė, žiūriu gi amarais apnikę ir skruzdes duodasi tarp jų doh.gif kaip puoliau su decio tirpalu, galgi išgelbėjau unsure.gif
tai štai koks dabartinis šermukšnio vaizdelis:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 06 25, 07:51)
o čia ne keturbriaunė nakviša g.gif
manosios misūrinės daug žemesnės, o keturbriaunės va tokios kaip tavo wub.gif

p.s. labai gražūs tavo visi gėlynai

aciu 4u.gif

ir uzdavei tu man misle... g.gif
user posted image
zodziu taip: sitos nakvisos - uosvienes palikimas.
Kitame gelyne buvau uzsiveisusi is seklu ''Misurines nakvisos'', na ugio jos sakyciau panasios,bet va itempiu atminti - na gal ir didesni ziedai, apvalesni g.gif , bet negarantuoju...
Rezultatas - tas naujasias isroviau, tipo tokios pat jau yra... siaip tada dar nesigilinau i floros detales... doh.gif
tai zinot, gal ir Keturbriaunes pas mane; pasiskaiciau lit., jos siaip aukstesnes gerokai, bet yra ir neaukstu veisliu.. g.gif
ir knieti vel pakeli su Misurinemis pirkt doh.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 06 25, 08:10)
Misurine isties kitokia, ji taip neplinta, kaip kokia piktzole, kaip kad paprasta nakvisa. Ir ziedai dekoratyvesni.

na pas mane neplinta kaip piktzole, toli grazu lotuliukas.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 25, 10:12)
rokoko pentiniai thumbup.gif , o rozes grazumas ir tokia sveika, nei vieno lapelio ligoto nesimato. Kada mano tokia bus

Imetu ir as nuotrauku palyginimui kaip atrode roze rudeni ir kaip dabar atrodo ir kas siuo metu pas mane zydi.

Dekui 4u.gif ,
o rozes pagyros - uosviui, su organika jis jas... siemet tiek ziedu bus, kad sakos neatlaikys doh.gif , jau apsisviete, eksperimentuos - karpys kas antra zieda, kad antrakart velaiu prazystu... as tuos nukarpytus ziedus desiu i vandens bliudus ir ziuresiu wub.gif

grazus ziedai tavo thumbup.gif , ypac lubinas wub.gif , LT db visos pakeles zydi melynai..

ta melyna pentini ir as turiu, o rozes ''plikesne'' apacia pas mane uzstoja bijunai:
user posted image

QUOTE(vida777 @ 2008 06 25, 12:49)
kaip is katalogo  wub.gif  ...

aha blush2.gif , lit. raso, kad pentiniai tinka prie roziu, man intuityviai isejo.. blush2.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 06 25, 13:41)
Jau maniau piliarozes gules skersos po audros, bet graziai atlaike taifuna  Tvirtos pasirodo.

taip, su jom vargo ner ir kai zydi thumbup.gif ne karto neparisinejau..
Atsakyti
rokoko tovo gėlynėlis labai labai thumbup.gif wub.gif ir rožė gražuolė, ten ji labai tinka, tiek daug žiedų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 25, 22:21)
rokoko tovo gėlynėlis labai labai  thumbup.gif  wub.gif ir rožė gražuolė, ten ji labai tinka, tiek daug žiedų. drinks_cheers.gif

aciu 4u.gif
toj foto- pries kelias dienas, tik pradejo skleistis. db kasdien vis daugiau... ji prates bijunus, kai sie nubyres...
[bijunai ir roze - sio gelyno pagr. asis]
Papildyta:

jolaxus, gal kinkysi zirgus link Traku? netrukus dorosiu glazute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 25, 23:45)
netrukus dorosiu glazute mirksiukas.gif

O kur aplink Trakus būtų galima nusipirkti daugiamečių? Turgelyje buvau - tik vienmetės, Soltroj - žiauriai brangi - lanksvą nusipirkau už 15 Lt., čiobrelių krūmelį irgi... Gal galėtum ką nors parekomenduoti ? blush2.gif
Atsakyti