QUOTE(linuke_ @ 2008 06 25, 07:51)
o čia ne keturbriaunė nakviša
manosios misūrinės daug žemesnės, o keturbriaunės va tokios kaip tavo
p.s. labai gražūs tavo visi gėlynai
aciu
ir uzdavei tu man misle...
zodziu taip: sitos nakvisos - uosvienes palikimas.
Kitame gelyne buvau uzsiveisusi is seklu ''Misurines nakvisos'', na ugio jos sakyciau panasios,bet va itempiu atminti - na gal ir didesni ziedai, apvalesni
, bet negarantuoju...
Rezultatas - tas naujasias isroviau, tipo tokios pat jau yra... siaip tada dar nesigilinau i floros detales...
tai zinot, gal ir Keturbriaunes pas mane; pasiskaiciau lit., jos siaip aukstesnes gerokai, bet yra ir neaukstu veisliu..
ir knieti vel pakeli su Misurinemis pirkt
QUOTE(Tina* @ 2008 06 25, 08:10)
Misurine isties kitokia, ji taip neplinta, kaip kokia piktzole, kaip kad paprasta nakvisa. Ir ziedai dekoratyvesni.
na pas mane neplinta kaip piktzole, toli grazu
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 06 25, 10:12)
rokoko pentiniai
, o rozes grazumas ir tokia sveika, nei vieno lapelio ligoto nesimato. Kada mano tokia bus
Imetu ir as nuotrauku palyginimui kaip atrode roze rudeni ir kaip dabar atrodo ir kas siuo metu pas mane zydi.
Dekui
,
o rozes pagyros - uosviui, su organika jis jas... siemet tiek ziedu bus, kad sakos neatlaikys
, jau apsisviete, eksperimentuos - karpys kas antra zieda, kad antrakart velaiu prazystu... as tuos nukarpytus ziedus desiu i vandens bliudus ir ziuresiu
grazus ziedai tavo
, ypac lubinas
, LT db visos pakeles zydi melynai..
ta melyna pentini ir as turiu, o rozes ''plikesne'' apacia pas mane uzstoja bijunai:
QUOTE(vida777 @ 2008 06 25, 12:49)
kaip is katalogo
...
aha
, lit. raso, kad pentiniai tinka prie roziu, man intuityviai isejo..
QUOTE(Tina* @ 2008 06 25, 13:41)
Jau maniau piliarozes gules skersos po audros, bet graziai atlaike taifuna Tvirtos pasirodo.
taip, su jom vargo ner ir kai zydi
ne karto neparisinejau..