Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

Išsirinkit kiekviena po šuniuką. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Visom geros savaitės ir nuotaikos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teruke @ 2008 06 24, 22:09)
Na pazeme todel,kad kai pirkau nepaklausiau kaip auginti,o pagal lotyniska pav nieko neradau(kaskas nesutampa),tai ir domiuosi,kas cia per augalas ax.gif Gal reikes  pameginti pasodinti prie atramos.

atsargiai,nes cia kazkas minejo, kad luzineja kai ''tvarke'' ta ''vijokli''.

Boruzele, kokie suniukai!!! bigsmile.gif wub.gif

na pasigirsiu baltaisiais pentiniais:
user posted image
kitais truputi veliau blush2.gif
Atsakyti
rokoko tavo pentinai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 24, 23:33)
na pasigirsiu baltaisiais pentiniais:

Ir rožė kokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 24, 22:42)
rokoko tavo pentinai  thumbup.gif 

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 24, 22:45)
Ir rožė kokia  wub.gif

aciu 4u.gif 4u.gif

visa ziedu lavina pristatysiu uz keliu dienu biggrin.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 24, 14:54)
o dangau,griztu po kataklizmo su krusa-visi gelynai iskapoti,vijokliai isvirte,ju atramos suluze doh.gif  doh.gif  doh.gif ,kazkaip tylit visos,negi daugiau nukentejusiu nera? g.gif

Yra yra verysad.gif Mes grizom is kaimo i Kauna siandien. Agrastas nulauztas, obelu sakos islauzytos, matos kad visur vanduo net sniokstes. Teta sake, kad pirsto galo ledais vare. O taip megau ta agrasta. verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Jolaxus, ar tavo Joseph Rock sermuksnis parausta tik rudeni? gavau is MB dovanu geltonom uogom sermuksni, kiek ieskojau nete, tai turetu buti kaip tavo bigsmile.gif Tik dabar jis dar zaliais lapais. tai ir kilo klausimas. MB pavadinimo nezino, nepaklause, tik ieskojo, kad geltonas uogas brandintu ax.gif
Atsakyti
Mums, visa laimė, tik debesėlio kraštelis teko smile.gif Žolę sekmadienį pasėjom, tai būtų viską nuplovę doh.gif
QUOTE(rokoko @ 2008 06 24, 16:26)
mano Nakvisos kokia 30-40cm:
user posted image
prazydo ju eiles pradzia, kur salia augantys pentiniai saules neuztoja.
Nakvisu geltonumui antrina Viendienes gretimame gelynelyje  wub.gif
[3 gelynai sukasi aplink darza]

tiesa, kaip kuriais metais nakvisoms [jei yra poreikis] tokias mini atramytes nematomas padarau is pagaliuku - virvuciu, apjuosiu tiesiog.

o čia ne keturbriaunė nakviša g.gif
manosios misūrinės daug žemesnės, o keturbriaunės va tokios kaip tavo wub.gif

p.s. labai gražūs tavo visi gėlynai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Misurine isties kitokia, ji taip neplinta, kaip kokia piktzole, kaip kad paprasta nakvisa. Ir ziedai dekoratyvesni. Bet siaip man visos geles grazios 4u.gif

Gal kas ka zinot apie geltonuogiu sermuksniu veisles? Kokios jos buna? Aiskinuos ka MB man padovanojo smile.gif
Atsakyti
Oi boruzele kokie grazus ir kvepiantys palinkejimai wub.gif

rokoko pentiniai thumbup.gif , o rozes grazumas ir tokia sveika, nei vieno lapelio ligoto nesimato. Kada mano tokia bus unsure.gif

Imetu ir as nuotrauku palyginimui kaip atrode roze rudeni ir kaip dabar atrodo ir kas siuo metu pas mane zydi.

Va tokia mano grazuole dabar.
user posted image

O tokia buvo kai rudeni isikelem.
user posted image

user posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 25, 00:12)
Jolaxus, ar tavo Joseph Rock sermuksnis parausta tik rudeni? gavau is MB dovanu geltonom uogom sermuksni, kiek ieskojau nete, tai turetu buti kaip tavo  bigsmile.gif Tik dabar jis dar zaliais lapais. tai ir kilo klausimas. MB pavadinimo nezino, nepaklause, tik ieskojo, kad geltonas uogas brandintu  ax.gif

Taip, maniškio šermukšnio lapai tik rudenį parausta. Dabar lapai žali, tačiau ta žaluma šiek tiek kitokia nei tų klasikinių šermukšnių, ji kažkokia sodresnė, sakyčiau tokio tamsaus samaninio atspalvio turi.
o štai dar vienas geltonuogis Sorbus x arnoldiana"Golden Wonder", gal į tavo rankas šitas papuolė:

user posted image
Atsakyti
Na kaip bebutu abu grazus wub.gif As tik galvojau, kad jis turi buti ir vasara raudonas ax.gif Bet ko gero ju abieju grozis pasimatys rudeni.

Pas mane jis iskiepytas is tikro. Jolaxus, kaip manai ar nebus jis gigantas? Nes jei pasieks 5-7 m doh.gif Mes ji prie ivaziavimo sodinom, kad nuo visu biesu apsaugotu smile.gif Tiesa, o taviskio sakeles rudos ar raudonos? Gal gali parodyti, kaip jis atrodo dabar, jei nesunku zinoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 22, 17:29)
ko ta zole nedygsta,
kitoj gatves pusej,pas senukus pastogeje laukiniai balandeliai begyvena ir praalke tiesiu taikymu i mano soda gun_rifle.gif

Iš patirties pasakysiu - nereikia ir balandžių. Pas mus žvirbliai tą sėkmingai daro. Mes juos gun_bandana.gif , nes jau nebelaiko nervai doh.gif
Atsakyti