Išsirinkit kiekviena po šuniuką.
Visom geros savaitės ir nuotaikos.
QUOTE(Teruke @ 2008 06 24, 22:09)
Na pazeme todel,kad kai pirkau nepaklausiau kaip auginti,o pagal lotyniska pav nieko neradau(kaskas nesutampa),tai ir domiuosi,kas cia per augalas Gal reikes pameginti pasodinti prie atramos.
atsargiai,nes cia kazkas minejo, kad luzineja kai ''tvarke'' ta ''vijokli''.
Boruzele, kokie suniukai!!!
na pasigirsiu baltaisiais pentiniais:
kitais truputi veliau
rokoko tavo pentinai
QUOTE(rokoko @ 2008 06 24, 23:33)
na pasigirsiu baltaisiais pentiniais:
Ir rožė kokia
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 24, 22:42)
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 24, 22:45)
Ir rožė kokia
aciu
visa ziedu lavina pristatysiu uz keliu dienu
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 24, 14:54)
o dangau,griztu po kataklizmo su krusa-visi gelynai iskapoti,vijokliai isvirte,ju atramos suluze ,kazkaip tylit visos,negi daugiau nukentejusiu nera?
Yra yra Mes grizom is kaimo i Kauna siandien. Agrastas nulauztas, obelu sakos islauzytos, matos kad visur vanduo net sniokstes. Teta sake, kad pirsto galo ledais vare. O taip megau ta agrasta.
Jolaxus, ar tavo Joseph Rock sermuksnis parausta tik rudeni? gavau is MB dovanu geltonom uogom sermuksni, kiek ieskojau nete, tai turetu buti kaip tavo Tik dabar jis dar zaliais lapais. tai ir kilo klausimas. MB pavadinimo nezino, nepaklause, tik ieskojo, kad geltonas uogas brandintu
Mums, visa laimė, tik debesėlio kraštelis teko Žolę sekmadienį pasėjom, tai būtų viską nuplovę
o čia ne keturbriaunė nakviša
manosios misūrinės daug žemesnės, o keturbriaunės va tokios kaip tavo
p.s. labai gražūs tavo visi gėlynai
QUOTE(rokoko @ 2008 06 24, 16:26)
mano Nakvisos kokia 30-40cm:
prazydo ju eiles pradzia, kur salia augantys pentiniai saules neuztoja.
Nakvisu geltonumui antrina Viendienes gretimame gelynelyje
[3 gelynai sukasi aplink darza]
tiesa, kaip kuriais metais nakvisoms [jei yra poreikis] tokias mini atramytes nematomas padarau is pagaliuku - virvuciu, apjuosiu tiesiog.
prazydo ju eiles pradzia, kur salia augantys pentiniai saules neuztoja.
Nakvisu geltonumui antrina Viendienes gretimame gelynelyje
[3 gelynai sukasi aplink darza]
tiesa, kaip kuriais metais nakvisoms [jei yra poreikis] tokias mini atramytes nematomas padarau is pagaliuku - virvuciu, apjuosiu tiesiog.
o čia ne keturbriaunė nakviša
manosios misūrinės daug žemesnės, o keturbriaunės va tokios kaip tavo
p.s. labai gražūs tavo visi gėlynai
Misurine isties kitokia, ji taip neplinta, kaip kokia piktzole, kaip kad paprasta nakvisa. Ir ziedai dekoratyvesni. Bet siaip man visos geles grazios
Gal kas ka zinot apie geltonuogiu sermuksniu veisles? Kokios jos buna? Aiskinuos ka MB man padovanojo
Gal kas ka zinot apie geltonuogiu sermuksniu veisles? Kokios jos buna? Aiskinuos ka MB man padovanojo
Oi boruzele kokie grazus ir kvepiantys palinkejimai
rokoko pentiniai , o rozes grazumas ir tokia sveika, nei vieno lapelio ligoto nesimato. Kada mano tokia bus
Imetu ir as nuotrauku palyginimui kaip atrode roze rudeni ir kaip dabar atrodo ir kas siuo metu pas mane zydi.
Va tokia mano grazuole dabar.
O tokia buvo kai rudeni isikelem.
rokoko pentiniai , o rozes grazumas ir tokia sveika, nei vieno lapelio ligoto nesimato. Kada mano tokia bus
Imetu ir as nuotrauku palyginimui kaip atrode roze rudeni ir kaip dabar atrodo ir kas siuo metu pas mane zydi.
Va tokia mano grazuole dabar.
O tokia buvo kai rudeni isikelem.
QUOTE(Tina* @ 2008 06 25, 00:12)
Jolaxus, ar tavo Joseph Rock sermuksnis parausta tik rudeni? gavau is MB dovanu geltonom uogom sermuksni, kiek ieskojau nete, tai turetu buti kaip tavo Tik dabar jis dar zaliais lapais. tai ir kilo klausimas. MB pavadinimo nezino, nepaklause, tik ieskojo, kad geltonas uogas brandintu
Taip, maniškio šermukšnio lapai tik rudenį parausta. Dabar lapai žali, tačiau ta žaluma šiek tiek kitokia nei tų klasikinių šermukšnių, ji kažkokia sodresnė, sakyčiau tokio tamsaus samaninio atspalvio turi.
o štai dar vienas geltonuogis Sorbus x arnoldiana"Golden Wonder", gal į tavo rankas šitas papuolė:
Na kaip bebutu abu grazus As tik galvojau, kad jis turi buti ir vasara raudonas Bet ko gero ju abieju grozis pasimatys rudeni.
Pas mane jis iskiepytas is tikro. Jolaxus, kaip manai ar nebus jis gigantas? Nes jei pasieks 5-7 m Mes ji prie ivaziavimo sodinom, kad nuo visu biesu apsaugotu Tiesa, o taviskio sakeles rudos ar raudonos? Gal gali parodyti, kaip jis atrodo dabar, jei nesunku zinoma
Pas mane jis iskiepytas is tikro. Jolaxus, kaip manai ar nebus jis gigantas? Nes jei pasieks 5-7 m Mes ji prie ivaziavimo sodinom, kad nuo visu biesu apsaugotu Tiesa, o taviskio sakeles rudos ar raudonos? Gal gali parodyti, kaip jis atrodo dabar, jei nesunku zinoma
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 22, 17:29)
ko ta zole nedygsta,
kitoj gatves pusej,pas senukus pastogeje laukiniai balandeliai begyvena ir praalke tiesiu taikymu i mano soda
kitoj gatves pusej,pas senukus pastogeje laukiniai balandeliai begyvena ir praalke tiesiu taikymu i mano soda
Iš patirties pasakysiu - nereikia ir balandžių. Pas mus žvirbliai tą sėkmingai daro. Mes juos , nes jau nebelaiko nervai