Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

gal jau ismokau doh.gif
user posted image
gal dabar kuri atpazinsit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teruke: 24 birželio 2008 - 20:22
QUOTE(rokoko @ 2008 06 24, 17:55)
na as kai seniai nakvisas turiu, tai jos jau krumiukais-kupsteliais auga,  siemet atnaujinau, va tik susodintos  atrode:
user posted image
buna ir isvirsta, sakau, aprisineju pazeme - vaizdas tvarkingesnis, nes jos a la ''bordiuras'' pas mane ax.gif rudeniop raudonas wub.gif

aciu 4u.gif ,po vaizdiniu priemoniu panaudojimo aisku-tikrai per retai...turbut teks rudeni persodinti g.gif
Atsakyti
Aš įkeliu kaimynės baseinėlį ( mūsų sklypai ribojasi ) - šiaip gražu, išskyrus du dalykus ( plastmasiniai pingvinai ir plėvelė ).

user posted image
Atsakyti
atrodo darbas pradetas, bet nebaigtas.. ir zarnas reiktu slepti, ir akmenis kazkaip "sumuryti".. o vanduo tai visada grazu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 06 24, 22:14)
atrodo darbas pradetas, bet nebaigtas.. ir zarnas reiktu slepti, ir akmenis kazkaip "sumuryti".. o vanduo tai visada grazu wink.gif

Nu nekomentuosiu as cia to baseinelio, bet kas man cia grazu, tai, kad nemuryta. O kam to reik?
Atsakyti
xixi, skoniai skirtingi, man tai cia atrodo "pusvalandzio darbas" - kai turesim laiko pabaigsim wink.gif
Atsakyti
mamytes, tiesiog kaip alternatyva... dauguma is musu mylime ir megstame lauko ridulius... zinoma, tai pigiausias ir jokiu budu ne blogiausias sprendimas... isradingos kurejos rankose jis gali virsti itin patrauklia medziaga naturaliai kurybai.. bet noriu atkreipti jusu demesi ir i kita medziaga - smiltaini.. jis ganetinai lygus, todel kur kas labiau tinka sodo takams.. turi kiek patrauklesne (nors sutiksiu, skonio reikalas) spalvine gama... ir siaip.. juk norisi kartais siek tiek issiskirti.. nepersu, bet tiesiog kaip alternatyva.. www.ubt.lt

p.s. prasau tik nesupykti, bet man asmeniskai labiau kai cementuota.. nelabai nenaturalus celafanas dera naturalioje aplinkoje.. atrodo graziai, bet siek tied dar reikia darbelio ideti ir tada bus super....
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 06 24, 22:45)
xixi, skoniai skirtingi, man tai cia atrodo "pusvalandzio darbas" - kai turesim laiko pabaigsim wink.gif

drinks_cheers.gif bigsmile.gif

Pas mus vakar nelijo, bet šiandien vėjas, tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 24 birželio 2008 - 22:04
QUOTE(Teruke @ 2008 06 24, 20:20)
gal jau ismokau
user posted image
gal dabar kuri atpazinsit

na labai panasu i mano naujaja gyventoja - vijokline hortenzija
user posted image
tik pas tave kazkaip pazeme... g.gif

QUOTE(rozamunda @ 2008 06 24, 20:23)
aciu 4u.gif ,po vaizdiniu priemoniu panaudojimo aisku-tikrai per retai...turbut teks rudeni persodinti

ner uz ka 4u.gif
ka tu jas sodinsi, gal leisk jom sutanketi? mirksiukas.gif pora meteliu. o db parisk kuokstais laisvai, nuo zemes 10-15cm - net nesimatys..

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 24, 20:39)
Aš įkeliu kaimynės baseinėlį ( mūsų sklypai ribojasi ) - šiaip gražu, išskyrus du dalykus ( plastmasiniai pingvinai ir plėvelė ).

user posted image

plastmases, plastmases!.. doh.gif
akmenys grazus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 24 birželio 2008 - 22:02
Na pazeme todel,kad kai pirkau nepaklausiau kaip auginti,o pagal lotyniska pav nieko neradau(kaskas nesutampa),tai ir domiuosi,kas cia per augalas ax.gif Gal reikes pameginti pasodinti prie atramos.
Atsakyti
QUOTE(Teruke @ 2008 06 24, 21:20)
gal jau ismokau doh.gif
user posted image
gal dabar kuri atpazinsit ax.gif

Beržalapė hortenzija sinonimas vijoklinė hortenzija
Atsakyti
Aciu 4u.gif Dabar zinosiu kuo dometis,nes ta ''schizophragma'' mane klaidino ,matyt buvo klaida isivelus smile.gif
Atsakyti