jau gražumas tų šiurpiukų
o eglutė ar nebus apsiusiota kokio brisiaus
QUOTE(barsukele @ 2008 06 23, 20:08)
Šiurpiniai gvazdikai
Kokie grazus o as visada galvojau, kad cia zarijos
QUOTE(simson @ 2008 06 23, 17:35)
Maidana, o kas ten matosi toli? Arkliu banda? Kieno jie?
Taip arklių banda,arkliai nemano,vaivorykštė mano...
QUOTE(simson @ 2008 06 23, 16:35)
Maidana, o kas ten matosi toli? Arkliu banda? Kieno jie?
ir man vis knietejo paklaust
QUOTE(barsukele @ 2008 06 23, 19:08)
Šiurpiniai gvazdikai
grazuoliukai
QUOTE(maidana @ 2008 06 24, 07:27)
Taip arklių banda,arkliai nemano,vaivorykštė mano...
nu kaip prerijose
jau kaip nervuoja tie siaubingi vasariniai lietus , butinai, kai bijunai, roze, pentiniai zydi kai driozia tas lietus juos negailestinagai
O dar vejai lauzo ...
tai eisiu papildomai parisineti pentinius, tuoj ant dienu pafotkinsiu juos, kai zydejimo pikas bus [tikuos liks ka fotkint ]
tiesa, misurines nakvisos prazydo pas mane jau tas toooooks geltonumas !..
t.p. daugiaziedziai ir didziaziedziai katileliai skirtingose darzelio pusese
QUOTE(maidana @ 2008 06 22, 19:28)
Mano kiemas
Baseinėlis
Vaizdelis iš kiemo
Daržo pakraštys
Baseinėlis
Vaizdelis iš kiemo
Daržo pakraštys
Maidana, kiek buvcau, nekad akis neužkliuvo už baseiniuko (matyt smegenys ne ant to kanalo buvo nustatytos, tik žiūrėjau, kad vaikai kur neįpulto, o ne į grožį ), bet nuotrauką kai pamačiau, tai net širdis apsalo - labai gražus
Ir arkliai... dar prašom analogiškam fone savo "blondinukų" bandą nufotkinti. Turėtų ne prasčiau už arklių kaimenę būti
o dangau,griztu po kataklizmo su krusa-visi gelynai iskapoti,vijokliai isvirte,ju atramos suluze ,kazkaip tylit visos,negi daugiau nukentejusiu nera?
o Vilniuj senamiesty kokia vakar per audra upe buvo-kas nespejo pasislept-iki keliu braide,dar taip nemacius
Papildyta:
kokio ugio pas tave jos-maniskes kazkokios isbege,nuleipe( bet nenupiepe),bet zydi
o Vilniuj senamiesty kokia vakar per audra upe buvo-kas nespejo pasislept-iki keliu braide,dar taip nemacius
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 06 24, 11:21)
tiesa, misurines nakvisos prazydo pas mane jau tas toooooks geltonumas !..
kokio ugio pas tave jos-maniskes kazkokios isbege,nuleipe( bet nenupiepe),bet zydi
o mes kitam gale gyvenam - pas mus beveik nelijo vakar
Beje, gal kas zinote apie Panevezi, Siaulius, kokiam medelyne nusipirkti raugerskiu - Tiny gold, Red jewel, dar koki autopurpurea nana..
Beje, gal kas zinote apie Panevezi, Siaulius, kokiam medelyne nusipirkti raugerskiu - Tiny gold, Red jewel, dar koki autopurpurea nana..
Gal zinot koks cia augalelis,jei tik mokesiu nuotrauka ideti
nemoku
nemoku
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 24, 13:54)
Aciu D, pas mus ledu krusos nebuvo
mano Nakvisos kokia 30-40cm:
prazydo ju eiles pradzia, kur salia augantys pentiniai saules neuztoja.
Nakvisu geltonumui antrina Viendienes gretimame gelynelyje
[3 gelynai sukasi aplink darza]
tiesa, kaip kuriais metais nakvisoms [jei yra poreikis] tokias mini atramytes nematomas padarau is pagaliuku - virvuciu, apjuosiu tiesiog.
QUOTE(rokoko @ 2008 06 24, 16:26)
Aciu D, pas mus ledu krusos nebuvo
tiesa, kaip kuriais metais nakvisoms [jei yra poreikis] tokias mini atramytes nematomas padarau is pagaliuku - virvuciu, apjuosiu tiesiog.
nu va kur pas tave viena nuvirtus-tai pas mane visos taip-gal per retai susodintos
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 24, 16:35)
nu va kur pas tave viena nuvirtus-tai pas mane visos taip-gal per retai susodintos
na as kai seniai nakvisas turiu, tai jos jau krumiukais-kupsteliais auga, siemet atnaujinau, va tik susodintos atrode:
buna ir isvirsta, sakau, aprisineju pazeme - vaizdas tvarkingesnis, nes jos a la ''bordiuras'' pas mane rudeniop raudonas
Stai mano 'schizophragma betulifolia',bet kas tai lietuviskai nezinau gal jus man padesit
nu niekaip neikeliu nuotraukos ,kurios reikia:oh
nu niekaip neikeliu nuotraukos ,kurios reikia:oh