Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(kice @ 2008 06 21, 22:09)
taip, o islyginti ir kad nauja galetum paseti teks perkasti  lotuliukas.gif

Man atrodo kažko nesupratot.............. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 21, 19:34)
mano teta taip pasidare,bet tik tarplysvius g.gif man siaip atrodo,kad irgi nelabai gerai-sunta ir tiek ir kvapas toks eina,nebent jau ne zole ,o sienuks ten butu g.gif as pati savo braskyna zemuogyna mulciavau paciu smulkiausiu mulcium-nu labai gerai-viena kita zole tik islindo,uogos svarios,o sumaisius toki mulciu su zeme,ji  tokia puri gaunas ax.gif dar kiti mulciuoja pjuvenomis.

na kai barsciau tai buvo zole, bet per diena jinai pavirto sieneliu - tom dienom taip karsta ir sausa buvo, kad isdziuvo akimirksniu blink.gif jokio kvapo nejauciu as tenai schmoll.gif na gal dar kuri pasisakys situo kalusimu 4u.gif
Su mulcu tai gal ir graziau atrodytu, bet pataupiau darzui, nes ir taip daug kur - gelynuose aplink krumus mulciuoju, o kur dar pinigeliai naujiems augalams blush2.gif doh.gif tik pradedam kurtis, tai daug ko reikia doh.gif

Viena mergaite klause del zoles sejimo. Mes dabar kaip tik vargstam, tai galiu papasakoti kaip darem.
Pas mus vejos nebuvo, bet buvo prizele siaip visokiu piktzoliu, na ir nebuvo graziai islygintas sklypas, tai mes visu pirma viska nupurskem roundapu (bet reikia purksti kelis kartus, kad visai neliktu zoliu, nes mum biski liko nenurudavusiu, tai sunkiau dabar islyginti). Paskui usisakem traktoriuka, kas supurentu zemele. Nes plotas tai nemazas pas mus - vien zoles bus 10 a. doh.gif Per kelias valandas jis supureno ir aplygino zeme, o dabar dar rankytem su grebliais praeisim ir dar palyginsim, paskui jau sesim doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Jei dabar pasisėčiau nasturtų, ar žydėtų jos? Na ar suspėtų? Sako, kad jos žydi iki šalnų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 20, 22:46)
tai puošnioji kolkvicija Tikrai labai gražus krūmas thumbup.gif

bigsmile.gif ir as padekosiu jolaxus uz krumelio pavadinima 4u.gif kazkada buvau idejus, kad pas mane zydi toks krumas,bet pavadinimo nezinau ax.gif dabar zinosiu ir is karto uzsirasau biggrin.gif

user posted image

va dar kokia grazuole prazydo wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 06 22, 13:31)
4u.gif
Jei dabar pasisėčiau nasturtų, ar žydėtų jos? Na ar suspėtų? Sako, kad jos žydi iki šalnų  mirksiukas.gif

Aš sėjau balandžio vidury,tai jau pradeda žydėt.Dabar pasėjus gal greičiau užaugtų,nes vis tik šilta,greičiau auga g.gif
O žydi jos kol nušala,jei nenušaltų,visus metus žydėtų bigsmile.gif
Atsakyti
Dar apie katapas - skaičiau skaičiau, žiūrėjau žiūrėjau - mano kaime kas antroj sodyboj po panašų medį auga. Ar tai tos katalpos? Nei jos dengiamos, nei rišamos, pro tą paskutiniąją tai metų metai į darbą einu, auga vidury tyro lauko....

user posted image

user posted image

user posted image

O čia mano rožė pražydo

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 22, 15:13)
Dar apie katapas - skaičiau skaičiau, žiūrėjau žiūrėjau - mano kaime kas antroj sodyboj po panašų medį auga. Ar tai tos katalpos? Nei jos dengiamos, nei rišamos, pro tą paskutiniąją tai metų metai į darbą einu, auga vidury tyro lauko....

user posted image

user posted image

user posted image

O čia mano rožė pražydo

user posted image

čia ne katalpos o guobos, katalpa visai kitas augalas.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 22, 15:48)
čia ne katalpos o guobos, katalpa visai kitas augalas.

Aaaaaaaaaišku dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 06 22, 12:03)
Viena mergaite klause del zoles sejimo. Mes dabar kaip tik vargstam, tai galiu papasakoti kaip darem.
Pas mus vejos nebuvo, bet buvo prizele siaip visokiu piktzoliu, na ir nebuvo graziai islygintas sklypas, tai mes visu pirma viska nupurskem roundapu (bet reikia purksti kelis kartus, kad visai neliktu zoliu, nes mum biski liko nenurudavusiu, tai sunkiau dabar islyginti). Paskui usisakem traktoriuka, kas supurentu zemele. Nes plotas tai nemazas pas mus - vien zoles bus 10 a. doh.gif Per kelias valandas jis supureno ir aplygino zeme, o dabar dar rankytem su grebliais praeisim ir dar palyginsim, paskui jau sesim doh.gif

cia gal ne i tema biski,bet paporinsiu :
buna visokiu monu su ta zole-pas mus keliose vietose-nedygsta ir gana.I Zalia stotele takus ismyniau-vis begau konsultuotis ko ta zole nedygsta,kol galiausiai pagyvenusi pardaveja ( aciu jai beribiai)ir sako man- o kur nors netoliese gal laukiniai karveliai bazuojasi? tie gali arus nulesti....Nu ,mastau,briedas,bet stebet pradejau-ir ka jus manot-ogi kitoj gatves pusej,pas senukus pastogeje laukiniai balandeliai begyvena ir praalke tiesiu taikymu i mano soda gun_rifle.gif
taigi eilini karta paseje zole (doh.gif ),istempem tinklus-jau sepetelis zalias matos clap.gif clap.gif clap.gif .Va tokios tai istorijos zaliosios buna.........
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 22, 17:29)
cia gal ne i tema biski,bet paporinsiu : 
buna visokiu monu su ta zole-pas mus keliose vietose-nedygsta ir gana.I Zalia stotele takus ismyniau-vis begau konsultuotis ko ta zole nedygsta,kol galiausiai pagyvenusi pardaveja ( aciu jai beribiai)ir sako man- o kur nors netoliese gal laukiniai karveliai bazuojasi? tie gali arus nulesti....Nu ,mastau,briedas,bet stebet pradejau-ir ka jus manot-ogi kitoj gatves pusej,pas senukus pastogeje laukiniai balandeliai begyvena ir praalke tiesiu taikymu i mano soda gun_rifle.gif
taigi eilini karta paseje zole (doh.gif ),istempem tinklus-jau sepetelis zalias matos clap.gif  clap.gif  clap.gif .Va tokios tai istorijos zaliosios buna.........

Ot tai balandeliai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Daugiau tokiu istoriju thumbup.gif
Atsakyti
Turiu levisia kuri dabar labai graziai zydi, bet gal kas zino kaip ja ziema rupintis g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2008 06 22, 18:39)
Turiu levisia kuri dabar labai graziai zydi, bet gal kas zino kaip ja ziema rupintis  g.gif

user posted image

Čia levizija, ja rūpintis nereikia, pati savimi pasirūpina, tik grožėkitės ir viskas.
Atsakyti